Havlíčkův Brod – Olomouc 1:3 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 3:4 (po pr.) | Šumperk – Jihlava 3:2 (kon.)
Benátky n/J – Kadaň 1:6 (kon.) | Písek – Hr. Králové 2:5 (kon.) | Beroun – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Most – Ústí n/L 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
HC Olomouc
cz Sobota 13.10.2012, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:10
    Rebelové se provinili faulem a sudí přerušil hru. Hned po odpískání se domácí hráči vrhli na rozhodčího jako hejno supů na dobře odleželou mršinu. První trest dostal Ladoslav Rytnauer (HBR), který svůj dvouminutový prohřešek doprovodil ještě pětiminutovým bonusem za nesportovní chování. Za Olomouc na trestnou lavici míří Robin Staněk (OLO), 2+2 za hrubost, který se vrhl do potyčky se sudími. Někteří diváci již pomalu opouštějí stadion a návštěva připomíná spíše přípravný zápas.
     
    51:29
    Nejprve se dostal ke střele z mezikruží Jiří Řípa, ale jeho pokus Dolejš vykopl betony. Následně se vylučuje. Za hrubost míří na trestnou lavici Jakub Herman (OLO) a Marian Morava (HBR).
     
    50:31
    Matěj Pekr byl nyní velice aktivní a za brankou motal s kotoučem tak dlouho, až jej jeho strážce Michal Blažek (HBR) přidržel a sudí neváhal vykázal domácího borce na trestnou lavici.
     
    47:12
    Havlíčkobrodští mají šanci na vstřelení kontaktní branky. Michal Nedbálek (OLO) se v obranném pásmu provinil podražením, za což sedí na trestné lavici.
     
    38:40
    Na čtyři minuty míří na trestnou lavici Mario Cartelli (OLO) za vysokou hůl, který tak dává Rebelům velkou šanci na vstřelení kontaktního gólu, který by jim pomohl.
     
    36:03
    Jan Knotek ujížděl spolu s Ladislavem Rytnauerem dva na dva. Rytanuer našel svého spoluhráče, který těsně minul branku. Následný pokus Rytnauera skončil na vyrážečce Kašíka. Na trestnou však putuje za podražení Jiří Řípa (OLO).
     
    33:41
    Rebelové se nyní neúspěšně snažili přejít přes modrou čáru. Následně kotouč uzmul Lukáš Králík, ale toho k zemi poslal Václav Meidl (HBR). Pravice sudího letěla nahoru. Následnou šnaci na zadním mantinelu zastavili obránci Rebelů. Meidl sedí za faul loktem.
    Ovšem Rebelové nakonec udělali i druhý faul. Radim Ostrčil (HBR) podržel protihráče a pyká! Olomouc bude hrát 2 minuty v přesilovce pět na tři!
     
    30:12
    Na ledě se strhla potyčka! Vše odstartoval tvrdý střet Romana Ráce (OLO) na Jana Pavlíka, který zůstal ležet za bránou. Domácí hráči se rozhodli mstít, jelikož rozhodčí zůstal němý. Michal Vodný byl náhle v obležení dvou Rebelů. Roman Rác (OLO) dostal 2+2 za hrubost a mstící se Jan Knotek (HBR) a Tomáš Protivný (HBR) dostávají po dvou minutách za hrubost.

    Oba celky pokračují ve stejném počtu bruslařů na ledové ploše.
     
    27:11
    Ondřej Stehlík (HBR) jejich akci zatavil za cenu faulu kolenem a oslabuje tak svůj celek. Rebelové budou muset opět čelit tlaku Olomouce.
     
    25:49
    V témže čase dostal za protesty desetiminutový osobní trest za nesportovní chování hostující obránce Alexnader Lhotský (OLO), který si deset minut posedí na trestné lavici.
     
    24:47
    Kohouti nyní drželi puk před brankou hájenou Danielem Dolejšem, kde se na brankovišti vysokou holí provinil Pavel Selingr (OLO), který tak oslabuje svůj celek.
     
    17:00
    Oba celky se nyní střídaly v tom, kdo bude pánem kterého pásma. Nakonec dostávají Rebelové možnost přesilovky, když na trestnou lavici míří za faul v útočném pásmu Radim Kucharczyk (OLO) - podražení.
     
    13:09
    Šanci na skórování mají nyní Rebelové. Jejich akci zastavil u levého mantinelu sekáním Richard Diviš (OLO), který tak putuje na lavici pro hříšníky.
     
    04:25
    Petr Polodna zavezl kotouč do útočné třetiny, za modrou čárou jej přenechal Janu Knotkovi, který s ním projel mezi kruhy a přiťukl jej Lukášovi Endálovi, kterého při pokusu o zakončení sekl Pavel Selingr (OLO), který již sedí na trestné lavici.
     
    00:17
    Rychlý start měli Rebelové, kteří projeli do útočné třetiny, kde se však faulem na modré čáře provinil Radek Novotný (HBR), který u mantinelu atakoval Jiřího Řípu, který odjíždí v bolestech na střídačku. Novotný sedí za podražení.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 26. Polodna (Morava, Ondráček) - 21. Herman (Řípa), 33. Diviš (Selingr, Pekr), 39. Diviš (Herman, Kašík)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) - Morava "A", Blažek, Protivný, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil, Novotný - Polodna "C", Endál, Vondráček, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil
    HC Olomouc: Kašík (Halász) – Bartoň "C", Ondrušek, Lhotský "A", Valenta, Cartelli, Nedbálek, Houdek, Staněk – Pekr, Řípa, Herman – Švaňhal, Diviš, Selingr "A" – Králík, Kucharczyk, Hampl – Rác, O. Heža, Vodný

    Rozhodca: Jan Jílek - Petr Kotlík, Roman Zídek

    Diváci: 1022