Real Madrid – La Coruña 5:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
5:1 (3:1)
Deportivo La Coruña
Nedeľa 30.09.2012, 19:50Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Real Madrid dal gól! Druhý gól CRISTIANA RONALDO v tomto stretnutí z pokutového kopu, tento raz Aranzubia vystihol smer strely, no na loptu si ani nesiahol. Výsledok je už dosť hrozivý.
     
    66
    Real Madrid dal gól!Priamy kop Xabiho Alonsa našiel presne hlavu nabehnutého PEPEHO, ktorý nedal Aranzubiovi ani šancu sa pohnúť za loptou a brankár Deportiva ťahá loptu zo svojej siete po štvrtý krát.
     
    44
    Real Madrid dal gól!Biela balet nenechal nič na náhodu a pridáva tretí gól. Po tom čo di María poslal center do pokutového územia strielaľ na bránu hostí Sergio Ramos, Aranzubia reflexívne vyrazil, no CRISTIANO RONALDO nemal s dorážkou najmenší problém a hlavičkou zvišuje skóre zápasu.
     
    39
    Real Madrid dal gól!Jednoducho nádhera. Fantastickou prihrávkou našiel Modrič ÁNGELA DI MARÍU, ktorý nadvakrát prekonáva Aranzubiu v bráne Deportiva.
     
    23
    Real Madrid dal gól!CRISTIANO RONALDO posiela loptu z pokutového kopu do protipohybu Aranzubiu a výsledok je opäť nerozhodný.
     
    16
    La Coruña dala gól!Prvá šanca hostí a hneď je z toho zmena skóre. IVÁN SÁNCHEZ RIKI vbehol medzi Marcela a Varaneho rútil sa sám na brankára domácich a nezaváhal.

    Tomáš Nečas

    Góly: 23. Ronaldo (pen.), 39. Ángel di María, 44. Ronaldo, 66. Pepe, 85. Ronaldo (pen.) - 16. Riki

    Karty:   34. Özil (RMA), 50. Modrič (RMA) - 23. Manuel Pablo (LAC), 84. Evaldo (LAC), 84. Laure (LAC)


    Real Madrid: Casillas (C) - Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Varane - Modrić, Özil, Khedira - Á. di María, C. Ronaldo, Higuaín

    (Adán - Kaká, Benzema, Xabi Alonso, Arbeloa, Albiol, José Callejón)

    Deportivo La Coruña: Aranzubia - Marchena, Zé Castro, Manuel Pablo (C), Evaldo - Aguilar, Bergantiños, Domínguez, Riki, Gama - Pizzi

    (Lux - Aythami, André Santos, Laure, Camuñas, Valerón, Nélson Oliveira)

    Rozhodca: Gámez - Munuera, Gómez