Alkmaar – Waalwijk 3:3 (kon.) | Willem II – Zwolle 0:1 (kon.) | Groningen – Kerkrade 3:2 (kon.)
Venlo – Eindhoven 0:6 (kon.)
koniec
FC Groningen
3:2 (1:1)
Roda JC Kerkrade
cz Nedeľa 30.09.2012, 14:30 • Euroborg • Holandská Eredivisie
     
    90+3
    Groningen právě vstřelil branku!


    Neskutečnéééééé.... domácí se přece jen dočkají 3. bodů - fantastický MICHAEL DE LEEUW dává v dnešním utkání hattrick a rozhoduje o zisku tří bodů pro domácího favorita v nastaveném čase!
     
    78
    Kerkrade právě vstřelilo branku!


    Nový muž na place, střídající TAREQ AFFANE dává druhý gól Rody, která tak opět sráží domácí do kolen a vyrovnává, ač je jednoznačně horším týmem tohoto utkání!
     
    53
    Groningen právě vstřelil branku!


    Domácím se přece jenom podařilo překonat hustý obranný blok hostů, když si na výborný centr naběhl dnes výtečný MICHAEL DE LEEUW, který se tak již podruhé prosadil v tomto utkání a zároveň vrací vedení na domácí stranu.
     
    45
    Kerkrade právě vstřelilo branku!


    A hosté této šance dokázali skvěle využít! Da Silva v brance domácích byl krátký na přesnou střelu hostujícího MARKA-JANA FLEDDERUSE! Tak to je šok, pro domácí, kteří byli v průběhu 1. poločasu naprosto suverénní... Gól "do šatny" je velice nepříjemný!
     
    17
    Groningen právě vstřelil branku!


    Domácí po velké předchozí šanci získali roh, na který si na zadní tyč naskočil MICHAEL DE LEEUW a dává první gól utkání!

    Martin Dvořák

    Góly: 17. De Leeuw, 53. de Leeuw, 90+3. De Leeuw - 45. Mark-Jan Fledderus, 78. Tareq Affane

    Karty:   44. Kwakman (GRO) - 9. Fledderus (KER), 57. Hupperts (KER)   18. Kadar (KER)


    FC Groningen: Da Silva - Bacuna, van Dijk, Kwakman, Kappelhof - Kiefenbeld, de Leeuw (90+5. Ajilore), Sparv (80. Texeira) - Schet, Zeefuik, Kirm (74. Bos)
    Roda JC Kerkrade: Kurto - Tamata, Kádár, Wielaert, Monteyne - Danilo, Donald, De Beule - Németh (55. Lebedynski), Hupperts, Fledderus (85. Hempte)

    Rozhodca: Wiedemeijer

    Diváci: 21000