Benátky n/J – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Jihlava – Písek 7:1 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.)
Ústí n/L – Olomouc 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Litoměřice 2:3 (kon.) | Šumperk – Most 1:2 (po s.n.)
Kadaň – Beroun 4:1 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 26.09.2012, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    52:47
    Hradecký obránce Zdeněk Čáp byl v útočném pásmu tvrdě poslán na hrazení, nicméně po určité době se zvednul a vypadá v pořádku. Každopádně z toho plyne trest pro Ondřeje Kříže na dvě plus deset minut.
     
    44:03
    Karta se zase obrací, Hradec jde kompletní a jde na přesilovku. Šimon Antončík je jubilejním desátým vyloučeným hokejistou Stadionu, provinil se hákováním.
     
    41:38
    Hradec přesilovku nevyužil a naopak jde do čtyř. Hlavní sudí potřeboval ke svému verdiktu radu sudího Ladislava Lučana, nakonec je Lukáš Finsterle vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    39:36
    Rozhodčí dlouho nepřerušoval hru poté, co byl v souboji před bránou zasažen David Roupec. Když se následně pískalo a hradecký bek po chvíli vstal, přeskočilo Kryštofu Kafanovi, který do Roupce strčil a poslal ho zpátky na led. Znamená to devátou přesilovku pro Hradec, a to můžou být hosté rádi, že jen dvouminutovou.
     
    37:29
    A navíc jdou také oni do čtyř. Jan Berger se provinil držením protihráče.
     
    36:32
    Hradecké snahy budou moci pokračovat poté, co Pavel Mrňa přibrousil u mantinelu. Menší trest za hrubost.
     
    30:14
    Poměr sil na ledě se vyrovná. David Roupec následuje svého soka s trestem za sekání.
     
    29:42
    Nedisciplinovaní hosté si zase kazí reputaci. Filip Švaříček - 2 minut za hákování.
     
    27:24
    Rozhodčí neviděl kotouč, který chtěli dorážet Mikeska s Haluzou, ačkoli byl evidentně ještě ve hře. Michal Mikeska (HKR) následně odchází za katr s trestem za sekání. Pan Doležal už má své fanoušky.
     
    25:43
    Přesilovka číslo šest pro Hradec. Ve středním pásmu zastavil Vladimíra Říhu nedovoleně Jakub Hlusička, verdikt zní faul kolenem.
     
    21:23
    Hradec však ihned přejel do protiútoku a vysloužil si pátou přesilovku v zápase. Jan Rudovský - 2 minuty za faul kolenem.
     
    17:31
    ...a je to znovu Ladislav Slížek, který tentokrát zastavil Zdeňka Kubicu před zakončením do odkryté brány. Dvě minuty za podražení.
     
    15:00
    A teď už se jeden opravdu píská. Kapitán Stadionu Ladislav Slížek dá odpočinout svému tělu na dvě minuty za držení protihráče.
     
    07:57
    Hradec dokonce přejel do protiútoku a Kryštof Kafan zastavil Vladimíra Říhu jen za cenu faulu. Podražení znamená hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:51
    A tak mu Východočeši pomohou dalším faulem! Patrik Moskal si vysloužil menší trest za podražení.
     
    04:56
    Přesilovku budou hrát také hosté. Jakub Luštinec (HKR) pyká za držení protihráče.
     
    00:26
    Záhy po startu přichází první vyloučení. Milan Toman (LTM) - 2 minuty za podražení.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 36. Valášek, 45. Švagrovský (Moskal, Finsterle) - 4. Rudovský (Hašek, Veselý), 48. Novák (Hašek), 52. Lapšanský (Slížek, Martinka)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner "C", Karlíček, Hendrich, Čáp – Kubica, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Půlpán, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger – Luštinec. Trenér: Martin Hosták.
    HC Stadion Litoměřice: Sedláček (Brýl) – Kolář, Toman, Žovinec, Veselý, Švaříček, Martinka, Kříž, Sobotka – Mrňa, Žálčík, Kafan – Rudovský, Hašek, Novák – Lapšanský, Slížek "C", Šinágl – Tvrzník, Hlusička, Antončík. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodca: Doležal – Svoboda, Lučan.