Benátky n/J – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.) | Jihlava – Písek 7:1 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 1:2 (po s.n.)
Ústí n/L – Olomouc 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Litoměřice 2:3 (kon.) | Šumperk – Most 1:2 (po s.n.)
Kadaň – Beroun 4:1 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Streda 26.09.2012, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    Další selhání před vlastními fanoušky posílá Královské lvy nekompromisně na poslední příčku tabulky. Litoměřice dnes byly rozhodně silným soupeřem a zasloužily si vyhrát jednak díky výkonu brankáře Vojtěcha Sedláčka, který měl v utkání jediný slabší okamžik, a také zásluhou hradecké marnosti v přesilových hrách. To je ode mě z malé haly zdejšího zimního stadionu vše, těším se s Vámi někdy příště na shledanou. (20:31:40)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Sedláček musel dalekonosnou ránu vytěsnit do ochranné sítě. Ještě jedno vhazování po jeho pravici.
     
    59:40
    Kotouč byl tečován litoměřickou střídačkou, vhazuje se přímo před ní ve středním pásmu.
     
    59:14
    Hradecký nápor je znovu přerušen, puk je ve třetině domácích. Další pokus.
     
    58:56
    Hosté dostali puk přes celé hřiště, a to jen těsně vedle branky! Další icing.
     
    58:33
    Hradecká střídačka si vybírá oddechový čas a Jakub Čech zůstává na střídačce. Domácí to zkusí v šesti!
     
    58:33
    Zakázané uvolnění hostů znamená buly před Sedláčkem.
     
    57:50
    Po přetahované před brankovištěm se kotouč dostal na modrou do jízdy Milanu Karlíčkovi. Diváci si už přáli vidět kotouč v brance, jenže Sedláček měl před sebou výhled a s jistotou ukryl puk v lapačce.
     
    57:08
    Hradci se nyní nedaří, ale už se dostal ke kotouči a rozehrává.
     
    56:32
    Mezi kruhy se k puku dostal Zdeněk Kubica a vybral si bližší dolní růžek. Vynikající Vojtěch Sedláček však jeho střelu vykopnul mimo!
     
    56:08
    Domácím už tikají hodinky hodně rychle. Nechtějí však nechat nic náhodě a pořád se tlačí dopředu.
     
    55:40
    Jeden z nejaktivnějších Hradečáků David Švagrovský střílel z pravého kruhu, Sedláček utlumil kotouč na hrudi.
     
    54:58
    Hosté kritický moment přestáli a hrají v plném počtu.
     
    54:27
    Zdeněk Kubica se už chystal dorážet, když mu po dřevorubecku vysekl hokejku z ruky Martin Novák. Rozhodčí teď asi nebyl myšlenkami na stadionu.
     
    54:00
    Vojtěch Sedláček skvěle zastavil tečovanou střelu Milana Karlíčka, vzápětí mohl z dorážky skórovat Jan Berger. Nejprve však puk netrefil a pak už mu v cestě zase ležel brankář.
     
    53:29
    Stadion ujel v oslabení do přečíslení, které však zastavil svým skluzem pod nohy Martin Vágner. Pak už nebylo kudy přihrát.
     
    52:47
    Hradecký obránce Zdeněk Čáp byl v útočném pásmu tvrdě poslán na hrazení, nicméně po určité době se zvednul a vypadá v pořádku. Každopádně z toho plyne trest pro Ondřeje Kříže na dvě plus deset minut.
     
    51:39
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jenže brankový stav na svou stranu strhávají zase hosté, sledujeme tak už třetí obrat v zápase! Hradeckou obranou propadla dlouhá přihrávka na ADAMA LAPŠANSKÉHO, který po pár tempech v útočném pásmu zacílil k bližší tyčce. Čechův zásah nebyl dostatečný a puk se došoural až do sítě - 2:3! Asistence: Ladislav Slížek, Ondřej Martinka.
     
    51:09
    Hradec měl možnost přečíslení dva na jednoho. Vladimír Říha dobře viděl, že mu Luděk Brož nepřítomně zůstal stát na kruhu, tak se rozhodl pro individuální průnik. Jeho bekhend se však stal Sedláčkovou kořistí.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 36. Valášek, 45. Švagrovský (Moskal, Finsterle) - 4. Rudovský (Hašek, Veselý), 48. Novák (Hašek), 52. Lapšanský (Slížek, Martinka)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Roupec, Chmelíř, Čížek, Vágner "C", Karlíček, Hendrich, Čáp – Kubica, Mikeska, Haluza – Finsterle, Švagrovský, Moskal – Půlpán, Brož, Říha – Valášek, Macháň, Berger – Luštinec. Trenér: Martin Hosták.
    HC Stadion Litoměřice: Sedláček (Brýl) – Kolář, Toman, Žovinec, Veselý, Švaříček, Martinka, Kříž, Sobotka – Mrňa, Žálčík, Kafan – Rudovský, Hašek, Novák – Lapšanský, Slížek "C", Šinágl – Tvrzník, Hlusička, Antončík. Trenér: Milan Vrzal.

    Rozhodca: Doležal – Svoboda, Lučan.