Waregem – Anderlecht 2:3 (kon.) | Beerschot – Kortrijk 2:1 (kon.) | Lokeren – Leuven 2:2 (kon.)
Mechelen – Mons 3:0 (kon.) | Waasland-Beveren – Lierse 1:1 (kon.)
koniec
SV Zulte Waregem
2:3 (1:1)
R.S.C. Anderlecht
cz Sobota 22.09.2012, 18:00Belgická Jupiler Pro League
     
    86
    Anderlecht právě vstřelil branku!

    A Anderlecht se znovu ujímá vedení, nádherný centr na zadní tyč od De Suttera našel výborně naběhnutého MILANA JOVANIČE, kterému již jen stačilo nastavil hlavu a usměrnit míč za rozhozeného brankáře Bossuta.
     
    64
    Waregem právě vstřelil branku!

    Domácí vyrovnávají. Centr z rohového kopu našel přesně hlavu právě střídajícího JENSE NAESSENSE, který přesnou hlavičkou pod břevno nedal šanci zasáhnout brankáři Protovi.
     
    56
    Anderlecht právě vstřelil branku!

    Pěkný centr od Jovanoviče se snel přesně na hlavu střídajícího OLEKSANDRA JAKOVENKA, který míč hlavou uklidil přesně k tyči a nedal šanci zasáhnout domácímu brankáři.
     
    31
    Anderlecht právě vstřelil branku!

    A Anderlecht se dočkal vyrovnání! Jovanovič dostal ze středu pole pěkný míč do běhu a následně ze strany odcentroval před branku na nabíhajícího DIEUMERCIHO MBOKANIHO, který se hlavou přesně trefil pod břevno a vrací tak svůj tým do utkání.
     
    9
    Waregem právě vstřelil branku!

    A nyní se již domácí ujímají vedení! Po pěkné kombinaci se míč dostal na stranu k D´Haenemu, který měl spoustu času na přesný centr na zcela nebráněného ALEKSANDARA TRAJKOVSKIHO, který hlavou poslal míč přesně k tyč a překonal tak hostujícího brankáře Prota.

    Dominik Rejthar

    Góly: 9. Trajkovski, 64. Naessens - 31. Mbokani, 56. Jakovenko, 86. Jovanović

    Karty:   69. Nessens (WAR), 85. Deschacht (WAR) - 45+1. Mbokani (AND), 70. Proto (AND), 77. Gillet (AND)


    SV Zulte Waregem: Bossut - Colpaert, De Fauw, De Jonghe, D´Haene, Malanda, Berrier, Delaplace (63. Naessens), Hazard, Lendric (58. Habibou), Trajkovski (47. Hinostroza)
    R.S.C. Anderlecht: Proto - Deschacht, Kouyaté, Nuytinck, Bruno (55. Jakovenko), Biglia, Gillet, Kanu, De Sutter (88. Kljestan), Jovanovič, Mbokani

    Rozhodca: Gumienny - Vromans, Meers