Bayern – Valencia 2:1 (kon.) | Chelsea – Juventus 2:2 (kon.) | Manchester United – Galatasaray 1:0 (kon.)
Barcelona – S. Moskva 3:2 (kon.)
koniec
Chelsea FC
2:2 (2:1)
Juventus Turín
Streda 19.09.2012, 20:45 • Stamford Bridge • Liga majstrov
     
    87
    Máme tu posledné, vynútené striedanie, odchádza zranený Vučinič, nahrádza ho Matri.
     
    86
    Čiľskú spoluprácu zakončil Talian Quagliarella strelou, ktorá sa obtrela o brvno! Obtočil sa okolo Terryho, ktorého zmiatol, chýbalo veľmi málo...
     
    80
    Juventus Turín dal gól!Geniálnej prihrávky sme sa od Pirla dnes nedočkali, vytiahol ju však Marchisio, po nepresnej prihrávke Mikela. FABIO QUAGLIARELLA oklamal pohybom Terryho a pomedzi nohy prekonáva bezmocného Čecha!
     
    79
    Mnohí fanúšikovia Chelsea už dvíhali ruky po spolupráci Hazarda a Matu, ktorý sa razom ocitol v šestnástke a vypálil. Podarilo sa mu aj rozvlniť sieť, avšak len z boku...
     
    77
    Z ihriska odišiel Lichtsteiner, nahrádza ho Čiľan Isla.
     
    76
    Aj Stará Dáma sa rozhodla zvýšiť svoju silu, z ihriska odchádza na msrť unavený Giovinco, nahrádza ho Quagliarella.
     
    75
    Druhé striedanie FC Chelsea, z ihriska odchádza hrdina zápasu, 20 ročný Brazílčan Oscar, nahrádza jo Španiel Mata.
     
    72
    Giovinco sa uvolnil z ľavej strany a vypálil spoza šestnástky, avšak jeho strela míňa bránu Petra Čecha.
     
    69
    Máme tu prvé striedanie zápasu, odchádza Ramires, ktorého nahradí čerstvý anglický reprezentant Ryan Bertrand.
     
    67
    Za taktický faul si Vidal žltú kartu zaslúžil...
     
    63
    Následný rohový kop bol asi najvážnejší v tomto zápase, gól však nepadol ani teraz. Hlavička jedného z hráčov Starej Dámy sa do brány neprepasírovala.
     
    61
    Po faule na Vidala tu máme priamy kop. Exekútorom nebude nik iný, ako Andrea Pirlo, ten však poslal loptu do nebies, to bola veľmi nevydarená štandardka.
     
    60
    Brazílčan Ramires vidí prvú žltú kartu zápasu, za šlapák na Vidala.
     
    58
    Hazard sa dostal do sľubnej šance a padá v šestnástke! Barzaghli ale Edena nefauloval , 11 z toho nebude, Proenca nepíska. Belgický talent sa hnevá, tentoraz neoprávnene.
     
    53
    Lampard vypáli štipľavú strelu na Buffona, trvdý projektyl dokázal brankár Starej Dámy pohotovo vyraziť.
     
    51
    Hazard prihral na voľného Ivanoviča, ktorý to skúsil a Buffon sa musel poriadne natiahnuť, lopta smerovala z pravej tyči! Toto bola nebezpečná šanca.
     
    Spočiatku sme mohli vidieť nezáživný futbal bez šancí a s množstvom faulov. Druhá polovica polčasu bola "oscarová". Novic v londýnskom tíme Oscar behom 3 minút prelial misku váh na stranu Chelsea, no o 5 minút sa zranenému Vidalovi podarilo skorigovať skóre. V druhom polčase sa určite máme na čo tešiť
     
    45+
    Juventus sa usadil na polovici domácich, Asamoah nasadzuje smerom k šestnástke a bol faulovaný. Záver prvého polčasu bude v znamení priameho kopu!
     
    41
    Vidal poslal kolmicu na nabiehajúceho Giovinca, ktorý loptu nestihol, škoda tejto šance.
     
    38
    Juventus Turín dal gól!Napádanie sa vyplatilo, krívajúci VIDAL si zasekol Lamparda a vypálil spred šestnástky. Čech nemal žiadnu šancu na túto perfektne umiestnenú strelu do pravého rohu.
     
    33
    Chelsea dala gól!
    To je neuveriteľné, hneď po rozohratí zobrali hráči Chelsea loptu súperovi, k lopte sa dostal gólový strelec OSCAR, ktorý to skúsil z úctyhodnej vzdialenosti a ono to tam padlo! Krásny gól, pavučina v ľavom hornom rohu je vymetená. Chelsea udrela v priebehu dvoch minút!
     
    31
    Chelsea dala gól!
    Čech zakladá útok cez Colea a Terryho, Hazard si vypýtal prihrávku, z ľavého krídla sa postupne dostal až do stredu, kde dokázal prihrať voľnému novicovi OSCAROVI. Brazílčanovi sa podarilo sa mu prepáliť hradbu tiel, premiérový zápas, premiérový gól!
     
    29
    Vučinič sa dostal do ďalšieho protiútoku, zo sľubnej šance z vnútra šestnástky triafa len bočnú sieť, najväčšia šanca zápasu!
     
    28
    Juventus ťaží z protiútokov a rýchlych kontier, Vučinič prihral na rozbehnutého Lichtensteinera, ktorý mu loptu vrátil, ale Vučinič sa presadiť nedokázal. Ďalší závar pred Čechovou bránou.
     
    23
    Eden Hazard z ľavého krídla prihral do vápna Ramiresovi, ktorý však dlho váhal a závar pred Buffonovou bránou vyriešili Bonucci s Chielinim. Chelsea bola na dostrel!
     
    22
    Juventus zahadzuje obrovskú šancu, Marchisio sa rútil sám na Čecha, ale nedokázal ho prekonať. Zahodil najväčšiu šancu tohto stretnutia, jeho lob Čech vyrazil.
     
    19
    Útok Chelsea z ľavej strany bol úspešnejší ako ten z pravej, závar pred bránou však vyriešil jedne z obrancov. Je tu ďalší roh a opäť nevydarený...
     
    16
    Rohový kop zahraný na krátko Turínu vôbec nevyšiel. Naopak, Torres im vzal loptu a vyrazil do protiútoku, ani tam však nepochodil...
     
    16
    Prvá strela Juventusu, jej aktérom bol Vidal, vypálil cez troch hráčov, avšak Cole jeho pokus tečoval, máme tu rohový kop.
     
    13
    Lampardov center bol až príliš preťažený, lopta sa dostala k Luizovi, ktorý odcentroval do vápna, ale tam si dali pozor trutínsky obrancovia...
     
    11
    Až v 11. minútach sme sa dočkali prvej strely zápasu, Lampard vypálil, ale strela mu vôbec nevyšla a tak Buffon bez problémov chytá loptu do náručia. Lopta smerovala do stredu brány.
     
    2
    Opäť vidíme zakladanie útoku z ľavej strany. Ramires však Juvenstusu zobral loptu a mohol sa vydať do protiútoku, šanca z toho síce nebola, ale máme tu prvý rohový kop!

    Jakub Mitter

    Góly: 31. Oscar, 33. Oscar - 38. Vidal, 80. Quagliarella

    Karty:   60. Ramires (CHE) - 67. Vidal (JUV)


    Chelsea FC: Čech - Cole, Terry, Ivanovič, Luiz, Lampard, Mikel, Ramires, Hazard, Oscar, Torres
    Juventus Turín: Buffon - Barzaghli, Bunucci, Chielini, Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah, Lichtsteiner, Vučinič, Giovinco

    Rozhodca: Proenca - Miranda, Tavares (všetci POR)