Bayern – Valencia 2:1 (kon.) | Chelsea – Juventus 2:2 (kon.) | Manchester United – Galatasaray 1:0 (kon.)
Barcelona – S. Moskva 3:2 (kon.)
koniec
Chelsea FC
2:2 (2:1)
Juventus Turín
Streda 19.09.2012, 20:45 • Stamford Bridge • Liga majstrov
     
    80
    Juventus Turín dal gól!Geniálnej prihrávky sme sa od Pirla dnes nedočkali, vytiahol ju však Marchisio, po nepresnej prihrávke Mikela. FABIO QUAGLIARELLA oklamal pohybom Terryho a pomedzi nohy prekonáva bezmocného Čecha!
     
    38
    Juventus Turín dal gól!Napádanie sa vyplatilo, krívajúci VIDAL si zasekol Lamparda a vypálil spred šestnástky. Čech nemal žiadnu šancu na túto perfektne umiestnenú strelu do pravého rohu.
     
    33
    Chelsea dala gól!
    To je neuveriteľné, hneď po rozohratí zobrali hráči Chelsea loptu súperovi, k lopte sa dostal gólový strelec OSCAR, ktorý to skúsil z úctyhodnej vzdialenosti a ono to tam padlo! Krásny gól, pavučina v ľavom hornom rohu je vymetená. Chelsea udrela v priebehu dvoch minút!
     
    31
    Chelsea dala gól!
    Čech zakladá útok cez Colea a Terryho, Hazard si vypýtal prihrávku, z ľavého krídla sa postupne dostal až do stredu, kde dokázal prihrať voľnému novicovi OSCAROVI. Brazílčanovi sa podarilo sa mu prepáliť hradbu tiel, premiérový zápas, premiérový gól!

    Jakub Mitter

    Góly: 31. Oscar, 33. Oscar - 38. Vidal, 80. Quagliarella

    Karty:   60. Ramires (CHE) - 67. Vidal (JUV)


    Chelsea FC: Čech - Cole, Terry, Ivanovič, Luiz, Lampard, Mikel, Ramires, Hazard, Oscar, Torres
    Juventus Turín: Buffon - Barzaghli, Bunucci, Chielini, Pirlo, Vidal, Marchisio, Asamoah, Lichtsteiner, Vučinič, Giovinco

    Rozhodca: Proenca - Miranda, Tavares (všetci POR)