Dortmund – Amsterdam 1:0 (kon.) | Real Madrid – Manchester City 3:2 (kon.) | AC Miláno – Anderlecht 0:0 (kon.)
Montpellier – Arsenal 1:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:2 (0:0)
Manchester City
Utorok 18.09.2012, 20:45 • Santiago Bernabeu • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+
    Real Madrid dal gól! CRISTIANO RONALDO sa z ničoho nič uvoľnil z lavého krídla, dostal sa do šestnástky a krásnou technickou strelou prekonávasl Harta, ten na túto strelu šancu nemal. Ronaldo a Mourinho oslavujú rovnakým spôsobom, šmýkačka a obrovská radosť sprevádzala oboch!
     
    88
    Real Madrid dal gól!Neuveriteľná koncovka tohto zápasu! Hneď po výkope sa do útoku pustili všetci Madridčania, pri lopte sa nakoniec ocitol KARIM BENZEMA, ktorý sa efektívnou kľučkou uvoľnil a pozemnou strelou smerujúcou k pravej tyčke vyrovnáva!
     
    86
    Manchester city dal gól! KOLAROV to vymyslel fantasticky! Všetci čakali center, ale centru sa nikto nedočkal, Kolarov prekvapil všetkých, hlavne Xabiho Alonsa, ktorý ustúpil lopte a tá už nemala nikoho v ceste, nekompromisne smerovala do brány, Casillas sa naťahoval najviac ako vedel, ale na túto štandardku proste nemal!
     
    76
    Real Madrid dal gól! Real sa dostal do šance, aktívny MARCELO sa dokázal uvoľniť a spoza šestnástky vyslať neskutočne nádhernú strelu, ktorá vymietla pavučinku v ľavom hornom rohu. Tento gól bude číslom jeden v správach...
     
    68
    Manchester city dal gól!Z ničoho nič sa Yaya Touré vyrútil do protiútoku spolu s EDINOM DŽEKOM, ktorý po krásnej prihrávke od Tourého prekonáva bezmocného Casillasa. Džeko si krásne nabehol z ľavej strany a poslal krížnu strelu do siete.

    Jakub Mitter

    Góly: 76. Marcelo, 88. Benzema, 90+. Ronaldo - 68. Džeko, 86. Kolarov

    Karty:   52. Javi Garcia (MC)


    Real Madrid: Casillas - Pepe, Arbeola, Marcelo, Varane, Alonso, Essien, Khedira, Di Maria, Ronaldo, Higuaín
    Manchester City: Hart - Kompany, Clichy, Maicon, Nastasic, Nasri, Barry, Silva, Garcia, Touré, Tévez

    Rozhodca: Skomina - Arhar, Žuníč (všetci SLO)