Dortmund – Amsterdam 1:0 (kon.) | Real Madrid – Manchester City 3:2 (kon.) | AC Miláno – Anderlecht 0:0 (kon.)
Montpellier – Arsenal 1:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:2 (0:0)
Manchester City
Utorok 18.09.2012, 20:45 • Santiago Bernabeu • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Ja Vám ďakujem za pozornosť, prajem príjemný zvyšok večera! (22:39:48)
     
    Nádhera, krása, paráda! Od 68. minúty to bol jeden z najkrajších zápasov, ktorý sa odohral v Lige Majstrov. Za približne 20 minút sme videli až neuveriteľných 5 gólov! Gólostroj odštartoval striedajúci Džeko, ktorý zaskočil úplne všetkých, odpoveďou bol gól skvele hrajúceho Marcela,ktorý vymietol pavučinku. Nikto potom nečakal, že Kolarov strelí gól z nepriameho kopu. Benzema zobral všetko na seba a hneď po inkasovanom góle udrel najlepším možným spôsobom. Bodku za týmto zápasom uzavrel v druhom polčase neviditeľný Ronaldo, ktorý sa z čista-jasna vyrútil do šestnástky a rozhodol. Madrid oslavuje, Manchester smúti.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+
    Fanúšikovia oslavujú znovuzrodenie Realu, hráčov City pri dotyku s loptu vypískali, všetko nasvedčuje tomu, že už gól v tomto zápase neuvidíme.
     
    90+
    Real Madrid dal gól! CRISTIANO RONALDO sa z ničoho nič uvoľnil z lavého krídla, dostal sa do šestnástky a krásnou technickou strelou prekonávasl Harta, ten na túto strelu šancu nemal. Ronaldo a Mourinho oslavujú rovnakým spôsobom, šmýkačka a obrovská radosť sprevádzala oboch!
     
    90
    Real zvyšuje svoj tlak, Ozil bol blízko k prekonaniu Harta, závar pred bránou ukončil jeden z obrancov, ktorý loptu poslal k fanúšikom.
     
    89
    Ešte vôbec nie je koniec! Do protiútoku sa dostal Benzema s Ronaldom, ktorý nepremenil obrovskú šancu, ocitol sa v podobnej situácii ako Benzema, ale na rozdiel od neho, on nepochodil.
     
    88
    Real Madrid dal gól!Neuveriteľná koncovka tohto zápasu! Hneď po výkope sa do útoku pustili všetci Madridčania, pri lopte sa nakoniec ocitol KARIM BENZEMA, ktorý sa efektívnou kľučkou uvoľnil a pozemnou strelou smerujúcou k pravej tyčke vyrovnáva!
     
    86
    Manchester city dal gól! KOLAROV to vymyslel fantasticky! Všetci čakali center, ale centru sa nikto nedočkal, Kolarov prekvapil všetkých, hlavne Xabiho Alonsa, ktorý ustúpil lopte a tá už nemala nikoho v ceste, nekompromisne smerovala do brány, Casillas sa naťahoval najviac ako vedel, ale na túto štandardku proste nemal!
     
    85
    Po neúspešnom rohovom kope sa k lopte dostal Zabaleta, ktorý bol faulovaný Benzemom a tak tu máme ďalšiu štandardku.
     
    84
    Tevez padá vo vápne! 11 z toho ale nie je, faul to vôbec nebol, máme tu ďalší roh, ďalšia dobrá šanca pre City...
     
    83
    Ten sa však vôbec neujal, pri lopte sú stále tmavo-modrí.
     
    82
    Po dlhom čase sa hra ukľudnila, nervozita v oboch táboroch je neuveriteľná, máme tu rohový kop hostí.
     
    81
    Nová posila z Tottanhamu, Luka Modrič dala o sebe vedieť štipľavou strelou spoza šestnástky, keď sa efektívne uvoľnil.
     
    80
    Real by si za hru, ktorú predvádza v týchto minútach ešte jeden gól zaslúžil. Nepochodili či Ronaldo, či Ozil alebo Marcelo...
     
    79
    Tlak Realu sa každou minútou stupňuje, množstvo vytovorených šancí kryje Hart, ktorý má čo robiť, nemá to vôbec jednoduché.
     
    78
    V posledných minútach vidíme nádherný, oku lahodiaci futbal. Na kráse tohto zápasu však ubrali fauly, ktoré nás v týchto momentoch sprevádzali.
     
    77
    Hra naberá na obrátkach, hneď po inkasovanom góle sa snažili hráči City udrieť, ale nebezpečný center od Džeka nenašiel príjemcu.
     
    76
    Real Madrid dal gól! Real sa dostal do šance, aktívny MARCELO sa dokázal uvoľniť a spoza šestnástky vyslať neskutočne nádhernú strelu, ktorá vymietla pavučinku v ľavom hornom rohu. Tento gól bude číslom jeden v správach...
     
    76
    Yaya Touré sa znovu ocitol pred brankárom, bol však tiesnený obrancom a tak jeho projektyl skončil len na bočnej sieti.

    Jakub Mitter

    Góly: 76. Marcelo, 88. Benzema, 90+. Ronaldo - 68. Džeko, 86. Kolarov

    Karty:   52. Javi Garcia (MC)


    Real Madrid: Casillas - Pepe, Arbeola, Marcelo, Varane, Alonso, Essien, Khedira, Di Maria, Ronaldo, Higuaín
    Manchester City: Hart - Kompany, Clichy, Maicon, Nastasic, Nasri, Barry, Silva, Garcia, Touré, Tévez

    Rozhodca: Skomina - Arhar, Žuníč (všetci SLO)