KHL
HC Slovan – Petrohrad 4:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Pondelok 17.09.2012, 19:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    Slovan dal gól!
    Slovan sa pomerne rýchlo dostal znova do pásma, MILAN BARTOVIČ si potiahol puk po pravom krídle a strelou vzduchom smerujúcou pod brvno napol sieť za Štěpánkovým chrbtom. Asistencia Roman Kukumberg.
     
    56:32
    Slovan dal gól!
    MIROSLAV ŠATAN si nenechal zobrať puk, spoluhráči mu uvoľnili cestu pred bránou, Šatan si puk potiahol sám a poslal ho do vinkla! Asistencie Martin Štajnoch a Ivan Ďatelinka.
     
    25:47
    Petrohrad dal gól! Hostia sa v oslabení dostali dopredu po chybe Švarného, PETER PRŮCHA šiel na Janusa sám a dovolil si blafák na bekhend, ktorý mu strčil poza chrbát do brány. Asistencia Patrick Thoresen.
     
    13:15
    Slovan dal gól!
    TOMÁŠ MIKÚŠ, klobúk dole! Takto sa bojuje o pozíciu! Nenechal sa zmiasť súperom, predral sa cez neho popri mantineli za prestrčeným pukom, napriahol po prechode do pásma a poslal puk do vinkla ponad Štěpánkovu lapačku! Asistencia Andrej Šťastný.
     
    07:19
    Petrohrad dal gól! Kalinin poslal od modrej čiary prihrávku po pravej strane k bráne, už Thoresen sa snažil prekonať Janusa, ale ten si ľahol na jeho strelu. Puk však v moci neudržal a Bartovičom nestrážený TONY MåRTENSSON štuchol puk pomedzi nohy Janusa a žŕdku za jeho chrbát! Asistencie Patrick Thoresen a Dmitrij Kalinin.
     
    02:10
    Slovan dal gól!
    Vondrka pristavil pri mantineli puk pre okoloidúceho hráča, MÁRIO BLIŽŇÁK si ho posunul na pravý kruh a šupol ho do vzdialenejšieho vinkla! Asistencia Michal Vondrka.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 3. Bližňák (Vondrka), 14. Mikúš (Šťastný), 57. Šatan (Štajnoch, Ďatelinka), 58. Bartovič (Kukumberg) - 8. Mårtensson (Thoresen, Kalinin), 26. Průcha (Thoresen)


    HC Slovan Bratislava: Janus - Švarný, Boumedienne, Štajnoch, Ďatelinka, Tabaček, Sigalet, Luža - Miklík, Bližňák, Vondrka - Kukumberg, Ölvecký, Bartovič - Šatan, Lipiansky, L. Hudáček - Dravecký, A. Šťastný, T. Mikúš, Kudrna.
    SKA Petrohrad: Štěpánek - Dallman, Kalinin, Čudinov, Alexandrov, Berďukov, Semjonov, Grebeškov - Thoresen, Mårtensson, Průcha - Makarov, Kučerjavenko, Klimenko - Burdasov, Fjodorov, Glazačev - Afinogenov, Tichonov, Rybin, Monachov.

    Rozhodca: Beljajev, Ravodin - Majtak, Pronskich

    Diváci: 10055