Slavia – Plzeň 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 3:1 (kon.) | Vítkovice – Berani Zlín 3:0 (kon.)
Liberec – Sparta Praha 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:5 (kon.) | Litvínov – Motor ČB 3:1 (kon.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
2:5 (2:1, 0:3, 0:1)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 16.09.2012, 17:30 • KV Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    A vítězství Třince je definitivní. RADEK BONK dostal přihrávku na útočnou modrou a upaloval na branku domácích úplně sám. Bez problémů zasunul puk do branky Energie. Asistence: Martin Růžička, Josef Hrabal.
     
    37:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po střele Skuhravého se hra přelila do útočného pásma Třince, kde od modré vystřelil Hrabal. Puk sice branku netrefil, ale od modrého mantinelu se odrazil na hokejku MARTINA RŮŽIČKY, který po školáckém zaváhání domácího Grundlinga načapal Závorku na švestkách a poslal tak svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Josef Hrabal, Radek Bonk.
     
    28:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je fofr. Energetici se ještě nevzpamatovali z vyrovnávající branky a už prohrávají. DAVID KVĚTOŇ se dostal po přihrávce Galvase k puku a poslal puk pod Závorkou. Asistence: Lukáš Galvas, Martin Adamský.
     
    28:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec z čista jasna vyrovnává. Bonk vyhrál buly po levici Závorky, nechal puk v kruhu, kam přijel MARTIN RŮŽIČKA a střelou do vinglu vyrovnal stav utkání. Asistence: Radek Bonk.
     
    15:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rozhodčí signalizoval výhodu, protože se chystal vyloučit hostujícího hráče, ale k tomu nedojde. Václav Skuhravý vybojoval puk u pravého mantinelu, který se následně odrazil k DAVIDU ZUCKEROVI. Ten si popotáhnul puk k levé tyči a do skoro odkryté branky následně kotouč zasunul a rozjásal domácí fanoušky. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    12:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Václav Skuhravý vzal na červené čáře puk, přihrál ho na modré volnému DUSTINU KOHNOVI, který se kolem levého mantinelu prosmýknul až ke kruhu a odtud propálil Hamerlíka mezi betony. Asistence: Václav Skuhravý, David Zucker
     
    02:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zpoza branky energetiků našel přesnou přihrávkou Peterek DAVIDA KVĚTONĚ, který přímo z první poslal puk za domácího Závorku. Asistence: Jan Peterek, Lukáš Zíb.

    Michal Žáček

    Góly a asistencie: 13. Kohn (Skuhravý, Zucker), 16. Zucker (Skuhravý) - 3. Květoň (Peterek, Zíb), 29. Růžička (Bonk), 29. Květoň (Galvas, Adamský), 38. Růžička (Hrabal, Bonk), 60. Bonk (Růžička, Hrabal)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Mensator) - Kohn, Gřegořek, Látal, Gulaši, Gründling, Prošek, Kloz, M. Rohan - Zucker, Skuhravý, Košťál - Kumstát, Pech, Zaťovič - Pohl, Keith, Skladaný - Koblasa, Vachovec, T. Rohan
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Zíb, Hrabal, Roth, Galvas, Lojek, Klouček, Ovčačík – Růžička, Bonk, Varaďa – Květoň, Peterek, Adamský – Klimenta, Polanský, Rákos – Hrňa, Zagrapan, Orsava - Podešva

    Rozhodca: Svoboda, Hodek - Pouzar, Bádal