Kanada U18 – Švédsko U18 7:5 (kon.) | Kanada – Švédsko 7:5 (kon.) | Rusko – Fínsko 6:1 (kon.)
SR 18 – Švajčiarsko U18 0:4 (kon.) | Slovensko – Švajčiarsko 0:4 (kon.) | Česko – USA 5:2 (kon.)
koniec
Slovensko
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Švajčiarsko
cz Utorok 14.08.2012, 17:30Hlinka Gretzky Cup
Partner:
     
    49:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že dnešní utkání je už definitivně rozhodnuté. Od modré vypálil Baltisberger a před gólmanem Godlou doklepl puk do brankoviště BUSSER. Slováci tak prohrávají již o čtyři branky.
     
    26:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Slovensko hodně tvrdá rána. Nevýraznou střelu Bussera tečoval BRANDLI (SUI) a puk překvapivě skončil až za zády brankáře Godly.
     
    17:52
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Útočník WIESER (SUI) teď dokázal dokonale překvapit brankáře Godlu (SVK), kterého překonal střelou pod břevno z místa vhazování.
     
    09:23
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Slováci dnes nezačali špatně, ale podobně jako včera, také dnes inkasují jako první. Z bezprostřední blízkosti se prosazuje špatně hlídaný BRANDLI.

    Tomáš Honajzer

    Góly a asistencie: 10. Brandli (Meier, Hinterkircher), 18. Wieser (Huschier), 27. Brandli (Busser), 50. Busser (Baltisberger)


    Slovensko: Godla (Mikoláš) - Pavlíček, Sloboda, Holenda, Boboš, Bačik, Kasanický, Tomko, Svetlík - Cehlárik, Lantoši, Rehák, Pleša, Šille, Šoltés, Torok, Horvát, Paulovič, Beták, Ambróz, Žilka.
    Švajčiarsko: Aeberhard (Mauerhofer) - Baltisberger (C), Busser, Erard, Grossniklaus (A), Molina, Steinauer, Vuillemier - Aeschlimann, Brandli, Fiala, Fuchs (A), Hinterkircher, Huschier, Hogger, Hugli, Marchon, Meier, Pfranger, Sirie, Wieser.

    Rozhodca: Novák, Konc J. - Stano, Výleta