Slavia – Jihlava 3:3 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
3:3 (0:3)
FC Vysočina Jihlava
cz Pondelok 30.07.2012, 18:00 • Eden Arena, Praha - Vršovice • Gambrinus liga
     
    90+2
    Latka posunul míč na hranici pokutového území, kde byl Kisel. Ten se do míče opřel z první, ale Blažkovu svatyni o dva metry minul.
     
    90
    Slavia právě vstřelila branku!


    Po centru Hubáčka, který vypadal dosti přetažený, se dostal k míči Latka, který poslal balón nad malé vápno, kde se po několika odrazech dostal míč od těla JANA VOŠAHLÍKA do brány. Srovnáno!
     
    87
    Slavia právě vstřelila branku!

    Stihne Slavia vyrovnat? KAROL KISEL přízemní pumelicí ke vzdálenější tyči snižuje na rozdíl jediné branky!
     
    86
    Jihlava využívá poslední možnosti střídat. Čerstvý Sedláček nahrazuje dnes výborně hrajícího Jungra.
     
    79
    Míč letící nad vápnem nad Škodou trefil domácí útočník luxusními nůžkami. Jeho umělecké dílo však trefilo jen břevno branky již překonaného Blažka!
     
    76
    Jaromír Zmrhal jde posílit Slavii, nahrazuje Koreše.
     
    74
    Po centru Nitrianského hlavičkoval Škoda těsně nad Blažkovu svatyni.
     
    74
    Zraněného Vaculíka střídá Kosák.
     
    71
    Další žlutou kartu vidí Nitrianský.
     
    70
    Bude se konat zázračný obrat? Slavia je v každém případě velice aktivní. Na centr Čonka si seběhl do vápna Škoda a skluzem málem vstřelil druhou branku. Připravený Blažek se však nenechal zaskočit a míč svým tělem zalehl.
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!

    Parádní sóloakce JANA VOŠAHLÍKA! Posila z Jablonce si vzala míč před velkým vápnem, elegantní kličkou se uvolnila přes Josla a ranou k bližší tyči překonala Blažka!
     
    64
    Za faul na středu hřiště je potrestán kartou žluté barvy exslávista Koloušek.
     
    63
    Vošahlík prostrčil míč do vápna na osamoceného Koreše, než si však mladý slávista dokázal míč připravit ke střele, byl dostoupen a už nedokázal vystřelit.
     
    61
    Mešanovič v jihlavském dresu střídá Masopusta.
     
    58
    Václav Koloušek nepotřeboval moc rychlosti, aby po levém křídle přešel přes Nitrianského. Pak postupoval podél brankové čáře až téměř k bližší tyči, odkud našel nabíhajícího Tecla. Jeho střelu ale slávisté na poslední chvíli zablokovali.
     
    56
    Žlutou kartou je potrestán Masopust. Slávisté navíc mají výhodu přímého kopu zhruba třicet metrů před Blažkem.
     
    53
    Ze hry jde domácí kapitán Jarolím, místo něj naskakuje Vošahlík.
     
    45
    Čontofalský navíc viděl žlutou kartu.
     
    45
    Na postrčení od Kolouška si naběhl Jungr, jenž si před Čontofalským posunul míč a nechal se slovenským brankářem zfaulovat. Jasná penalta pro Jihlavu!
     
    45+1
    Jihlava právě vstřelila branku!


    STANISLAV TECL proměnil nařízenou penaltu přízemní střelou k levé tyči Čontofalského branky.
     
    35
    Škoda se dostal za jihlavskou obranu, byl sice z úhlu a pod tlakem obránce, podařilo se mu ale na slepo nahrát na střed pokutového území. Tam však nikdo nebyl, neboť Juhar balón přeběhl a Kisel číhal až dál. Kisel poté alespoň míč doběhl a přes Škodu ho dostal na vrchol vápna k Petrákovi, jehož ránu ale hostující obrana zablokovala.
     
    34
    Slávistům rohový kop vůbec nevyšel, neboť Kisel Juharovi narazil tak mizerně, že založil nebezpečný protiútok Jihlavy. Karlík pak chtěl vyslat Masopusta, jenž by postupoval sám na Čontofalského, zastavil ho ale sporný ofsajd.
     
    32
    Nacentrovaný míč na Tecla trefil sice jen Hubáčka, ale od jeho nohy se míč odrazil přesně k pravé tyči Čontofalského brány. Domácí golman byl však pozorný a míč skokem zachytil a zabránil tak vlastní brance.
     
    21
    Karlík, který útok vedoucí ke gólu založil, byl ihned po odehrání míče na středu tvrdě sražen Jarolímem, který ihned po brance viděl žlutou kartu.
     
    21
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Vysočina skóruje z obdobné akce! VÁCLAV KOLOUŠEK se dostal k přihrávce zprava, před pokutovým územím si posunul míč a parádně ho poslal do šibenice!
     
    14
    Koreš se prohnal kolem Josla, ten ho pak na poslední chvíli fauloval. Pomezní sudí odmával nedovolený zákrok, ale zároveň určil, že se stal přesně na čáře pokutového území.
     
    8
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Po chybě Latky, který nepřesně rozehrál, se míče zmocnil Karlík a ihned vyslal do brejku Oberta. Tomu nejprve nabíhal Tecl, na něhož se natáhli všichni obráci Slavie, a vznikl tak prostor pro z druhé vlny nabíhajícího LUKÁŠE VACULÍKA, jenž přesnou střelou do protipohybu Čontofalského otevřel skóre!
     
    4
    Milan Škoda se vyhnul ofsajdové pasti a postupoval sám na Blažka. V souboji jeden na jednoho je ale Blažek stále excelentní, což potvrdil i nyní, když Škodovou ránu dokázal vytěsnit do bezpečí.

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Góly: 69. Vošahlík, 87. Kisel (Latka), 90. Vošahlík (Latka) – 8. Vaculík (Masopust), 21. Koloušek (Jungr), 45+1. Tecl (pen.)

    Karty:   21. Jarolím (SLA), 45. Čontofalský (SLA), 71. Nitrianský (SLA) – 14. Josl (JIH), 56. Masopust (JIH), 64. Koloušek (JIH)


    SK Slavia Praha: Čontofalský - Hubáček, Nitrianský, Čonka, Juhar, Kisel, Jarolím (53. Vošahlík), Škoda, Latka, Petrák, Koreš (76. Zmrhal)
    FC Vysočina Jihlava: Blažek - Tecl, Jungr (86. Sedláček), Vaculík (74. Kosak), Tlustý, Koloušek, Josl, Karlík, Masopust (61. Mešanovič), Šourek, Obert

    Rozhodca: Příhoda - Moláček, Štěrba

    Diváci: 7136