Slavia – Jihlava 3:3 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
3:3 (0:3)
FC Vysočina Jihlava
cz Pondelok 30.07.2012, 18:00 • Eden Arena, Praha - Vršovice • Gambrinus liga
     
    90
    Slavia právě vstřelila branku!


    Po centru Hubáčka, který vypadal dosti přetažený, se dostal k míči Latka, který poslal balón nad malé vápno, kde se po několika odrazech dostal míč od těla JANA VOŠAHLÍKA do brány. Srovnáno!
     
    87
    Slavia právě vstřelila branku!

    Stihne Slavia vyrovnat? KAROL KISEL přízemní pumelicí ke vzdálenější tyči snižuje na rozdíl jediné branky!
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!

    Parádní sóloakce JANA VOŠAHLÍKA! Posila z Jablonce si vzala míč před velkým vápnem, elegantní kličkou se uvolnila přes Josla a ranou k bližší tyči překonala Blažka!
     
    45+1
    Jihlava právě vstřelila branku!


    STANISLAV TECL proměnil nařízenou penaltu přízemní střelou k levé tyči Čontofalského branky.
     
    21
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Vysočina skóruje z obdobné akce! VÁCLAV KOLOUŠEK se dostal k přihrávce zprava, před pokutovým územím si posunul míč a parádně ho poslal do šibenice!
     
    8
    Jihlava právě vstřelila branku!

    Po chybě Latky, který nepřesně rozehrál, se míče zmocnil Karlík a ihned vyslal do brejku Oberta. Tomu nejprve nabíhal Tecl, na něhož se natáhli všichni obráci Slavie, a vznikl tak prostor pro z druhé vlny nabíhajícího LUKÁŠE VACULÍKA, jenž přesnou střelou do protipohybu Čontofalského otevřel skóre!

    Václav Baumann

    Petr Brabec

    Góly: 69. Vošahlík, 87. Kisel (Latka), 90. Vošahlík (Latka) – 8. Vaculík (Masopust), 21. Koloušek (Jungr), 45+1. Tecl (pen.)

    Karty:   21. Jarolím (SLA), 45. Čontofalský (SLA), 71. Nitrianský (SLA) – 14. Josl (JIH), 56. Masopust (JIH), 64. Koloušek (JIH)


    SK Slavia Praha: Čontofalský - Hubáček, Nitrianský, Čonka, Juhar, Kisel, Jarolím (53. Vošahlík), Škoda, Latka, Petrák, Koreš (76. Zmrhal)
    FC Vysočina Jihlava: Blažek - Tecl, Jungr (86. Sedláček), Vaculík (74. Kosak), Tlustý, Koloušek, Josl, Karlík, Masopust (61. Mešanovič), Šourek, Obert

    Rozhodca: Příhoda - Moláček, Štěrba

    Diváci: 7136