Žilina – Myjava 4:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
4:1 (1:0)
Spartak Myjava
Piatok 13.07.2012, 19:30 • Pod Dubňom • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Myjava dala gól!
    Hostia sa dočkali prvého gólu v Corgoň lige. Nenápadná akcia Spartaka, lopta sa dostala až do šestnástky, kde sa zlým odkopom prezentoval Káčer. Lopta sa dostala k ROMANOVI ČASTULÍNOVI a ten vymietol ľavý horný roh. Treba objektívne povedať, že najmä za výkon v prvom polčase si hostia gól zaslúžili.
     
    79
    Žilina dala gól!
    Aby toho nebolo málo, prichádza ďalší gól v sieti Spartaka. K štandardke sa postavil MIROSLAV BARČÍK a ukážkovým oblúčikom pridáva štvrtý presný zásah.
     
    62
    Žilina dala gól!
    Zdá sa, že je rozhodnuté. Kto by to bol povedal, že autorom gólu bude najmladší hráč na trávniku MIROSLAV KÁČER. Ten ťažil z vynikajúcej roboty agilného Picha. Autor druhého gólu vybojoval loptu vo vnútri šestnástky, poslal ukážkový center na hlavičku spomínaného Káčera a ten ju poslal po tretíkrát za chrbát bezmocného Solničku.
     
    59
    Žilina dala gól!
    Keď sme pred niekoľkými sekundami chválili výkon Myjavy, rovnakú pochvalu si zaslúži aj RÓBERT PICH. Ten odohral veľmi dobré stretnutie a korunoval ho pekný gólom. Na hranici šestnástky si šikovne prebral loptu a nádherne obstreli Solničku a zvýšil náskok svojho tímu.
     
    32
    Žilina dala gól!
    Domáci chybu Majerníka nemilosrdne trestali. Leitner zakrútil priamy kop, brankár hostí zrejme nič nevidel. Lopta najskôr opečiatkovala pravú tyč, ale odrazila sa k úplne voľnému BRUNOVI AZEVEDOVI GUIMOVI a ten ju prakticky z bránkovej čiary dorazil rovno do siete!

    Milan Gončár


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 32. Azevedo Guima, 59. Pich, 62. Káčer, 79. Barčík - 88. Častulín

    Karty:   55. Sabo (MYJ)   71. Sabo (MYJ)


    MŠK Žilina: Dúbravka - Mabouka, Piaček, Akakpo, Leitner (72. Angelovič) - Pečovský - Barčík (C), Paur (54. Šulek), Káčer - Pich, Azevedo Guima (65. Deza)
    Spartak Myjava: Solnička - Majerník, Štrba (69. Dian), Kosík (80. Šebek), Černáček (C), Častulín, Neoveský, Ďuriš (60. Petráš), Duga, Sabo, Sládek

    Rozhodca: Prešinský - Mikulaj, Cuninka

    Diváci: 3 112