Arizona – LA Kings 2:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
Los Angeles Kings
cz Pondelok 14.05.2012, 02:00 • Jobing.com Arena • Play-off NHL
Partner:
     
    59:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Dwight KING svým druhým dnešním gólem, střelou z poloviny hřiště do odkryté branky zajišťuje LA první bod v semifinálové konferenci. Asistence: Willie Mitchell.
     
    42:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Mike Smith si vybral snad první slabý moment za celé play off, když propustil ne tak těžkou střelu Dustina BROWNA, který tak dnes potřetí posílá Krále do vedení. Asistence: Vyacheslav Voynov a Justin Williams.
     
    38:05
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Doan přesným pasem našel před brankou volného Mikkela BOEDKERA, který další jeho důležitou trefou v letošním play off znovu srovnává. Asistence: Shane Doan a Antoine Vermette.
     
    28:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Přečíslení 2 na 1 vyřešil Mike Richards střelou do tyče, od které se ovšem kotouč odrazil přímo na hokejku Dwighta KINGA, který bez problémů posílá Krále do vedení. Asistence: Mike Richards
     
    13:26
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Domácí srovnávají krok nevídanou brankou! Derek MORRIS se snažil pouze získat útočné pásmo, tvrdou střelou ale natolik překvapil Quicka, že kotouč skončil přímo v šibenici!
     
    03:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    A Brown nakonec vymýšlí akci gólovou, když puk zavezl až do útočného pásma, kde ho přenechal Anžemu KOPITAROVI, který bekhendovou střelou poprvé překonává Smithe. Asistence: Dustin Brown a Drew Doughty.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 14. Morris, 39. Boedker (Doan, Vermette) - 4. Kopitar (Brown, Doughty), 29. King (Richatds), 43. Brown (Voynov, Williams), 60. King (Mitchell)


    Arizona Coyotes: Smith - Yandle, Schlemko, Klesla, Ekman-Larsson, Rozsíval, Morris - Vrbata, Hanzal, Whitney, Brule, Pyatt, Gordon, Doan, Langkow, Chipchura, Korpikoski, Vermette, Boedker
    Los Angeles Kings: Quick - Greene, Scuderi, Doughty, Voynov, Martinez, Mitchell - Penner, Richards, Richardson, Kopitar, Williams, Lewis, Brown, Fraser, Stoll, Nolan, King, Carter

    Rozhodca: Pollock, Watson - Heyer, Sharrers