Siena – Parma 0:2 (kon.) | Novara – Cesena 3:0 (kon.) | Palermo – Chievo 4:4 (kon.)
Udinese – CFC Janov 2:0 (kon.) | Bergamo – Lazio 0:2 (kon.) | Bologna – Neapol 2:0 (kon.)
Cagliari – Juventus 0:2 (kon.) | Inter – AC Miláno 4:2 (kon.)
koniec
Novara Calcio
3:0 (1:0)
AC Cesena
cz Nedeľa 06.05.2012, 15:00 • Stadio Comunale Silvio Piola (Novara) • Talianska Seria A
     
    90
    ... A také hostující brankář Antonioli.
     
    90
    Za chlapeckou strkanici dostává žlutou domácí Morganella...
     
    88
    Dvojšance hostujícího Filippiho na snížení skóre! První ránu skvěle vytěsnil brankář Fontana, rychle se postavil na nohy a vzápětí nohou vyrazil i další střelu do protipohybu. Skvělé zákroky!
     
    86
    Novara právě vstřelila branku!
    MARCO RIGONI uzavírá hattrick! Jeho spoluhráč Morganella se prosadil po pravé straně a šel sám na branku, jeho rána se od bližší tyče odrazila do zad brankáře, do tyče a ven z branky přesně do míst, kam dobíhal Rigoni. Ten už zblízka neměl problém skórovat - 3:0!
     
    78
    Naposledy vystřídala také Novara: odešel Caracciolo, kterého nahradil Rubino.
     
    77
    Hosté naposledy sáhli ke změně: místo Parola přišel Filippi.
     
    74
    Domácímu útočníkovi Caracciolovi není přáno. Opět se dostal za zády obránců, zkušeně si je odstavil od míče, ale poté z úhlu zbrkle napálil balon do boční sítě.
     
    68
    Novara právě vstřelila branku!
    MARCO RIGONI proměňuje i druhou penaltu. Tentokrát napálil míč do středu branky, brankář Antonioli tipnul pravou stranu - 2:0!
     
    67
    Domácí Jeda ve snaze centrovat trefil ruku jednoho z obránců Ceseny a Novara bude kopat druhou penaltu!
     
    64
    Za zády hostujícího brankáře zvoní tyč! Na centr zleva si naskočil na hranici malého vápna Caracciolo a jeho "koníček" skončil na levé tyči!
     
    63
    Odchází domácí Mascara, jeho místo zaujme Radovanovič.
     
    58
    Žlutý trest pro hostujícího Guanu.
     
    55
    Stoprocentní šance Novary nekončí gólem. Garcíův zblokovaný centr doskákal až k nohám volného Jedy, který z osmi metrů placírkou trestuhodně zamířil těsně mimo!
     
    52
    Po krásné individuální akci hostujícího Santany, který doslova vymíchal Morganellu, pálil z dobré pozice Rennella, ale napálil jen záda jednoho z domácích obránců! Míč by šel určitě do branky.
     
    46
    Z kabin se nevrátil hostující Martinho, jehož nahradil v sestavě Ceseny Del Nero.
     
    45+2
    Domácí brankář Coser musí střídat. Při odkopu mu píchlo ve stehně a bude to zřejmě utržený sval. Do branky jde náhradník Fontana.
     
    42
    Obrana Ceseny občas pořádně hoří! Domácí Caracciolo šel sám na branku, ale v poslední chvíli ho přistrčil hostující obránce a pak už stihl zasáhnout gólman Antonioli!
     
    40
    Novarský Mascara zastavil brejk hostů a fasuje dnes jako první žlutou kartu.
     
    38
    Hosté střídali: ze hry odešel Colucci, nastoupil Djokovič. Ovšem jiný než ten, co se prohání na tenisových kurtech.
     
    37
    Domácí Mascara na sebe nádherně navázal dva obránce soupeře a poté uličkou vysunul do zakončení Rigoniho, kterému ale nevyšel krok a míč nedokázal zasáhnout. Přesto měl hostující brankář co dělat, aby balon směřující do branky stihl zachytit!
     
    28
    Novara právě vstřelila branku!
    MARCO RIGONI si vše vynahradil vzápětí. Po faulu na hranici šestnáctky kopali domácí pokutový kop, kterého se ujmul právě Rigoni a precizně poslal balon pozemi k tyči - 1:0!
     
    26
    Při hostech nyní stáli všichni svatí! Po centru do vápna a prodloužení jednoho z hráčů za sebe se dostal za obranu Rigoni a špičkou kopačky usměrnil míč do protipohybu brankáře Antonioliho. Balon ale mířil jen do tyče, od které se odrazil do rukavic gólmana!
     
    7
    Poprvé zaútočili také domácí hráči, záložník Mascara vyslal z pětadvaceti metrů jedovatou střelu, která před brankářem Antoniolim skočila, ten ji však dokázal vyrazit!

    Martin Chládek

    Góly: 28. Rigoni (pen.), 68. Rigoni (pen.), 86. Rigoni

    Karty:   40. Mascara (NVR), 90. Morganella (NVR) - 58. Guana (CSN), 90. Antonioli (CSN)


    Novara Calcio: Coser (45+2 Fontana) - Lisuzzo, Morganella, García, Centurioni - Rigoni, Porcari, Pesce - Jeda, Mascara (63. Radovanovič), Caracciolo (78. Rubino). Trenér: Tesser.
    AC Cesena: Antonioli - Rodriguez, Comotto, von Bergen, Moraz - Guana, Alberto Santana, Colucci (38. Djokovič), Parolo (77. Filippi) - Martinho (46. Del Nero), Rennella. Trenér: Beretta.

    Rozhodca: F. Merchiori‎