Slovensko – Poľsko 2:3 (po pr.) | Česko – Švédsko 3:6 (kon.) | Fínsko – Švajčiarsko 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Slovensko
2:3 (0:0, 1:1, 1:1)
Poľsko
Sobota 05.05.2012, 12:00 • Športová hala Klokočina - Nitra • Majstrovstvá sveta žien do 19 rokov
     
    68:10
    Poľsko dalo gól! Je rozhodnuté, Poľsko sa dočkalo víťazstva až v samotnom predĺžení, po nepremennej štandardnej situácii Slovenska sa dostal do protiútoku Poľský výber. Strela ELIZABET KINDOM skončila v bráne.
     
    54:06
    Slovensko dalo gól! Spomínaná MICHAELA JESSOVÁ sa opäť dostala k loptičke, jej strela našla odkrytú časť Trebaczovej brány a tým vyrovnala súboj o 5. miesto.
     
    44:40
    Vylúčenie pre Poľsko, hraciu plochu opúšťa Chelstowska.
     
    46:18
    Sponiarová sa dostala do vynikajúcej šance, obhodila si brankárku, ktorá jej ešte po strele vyrazila loptičku bravúrnym zákrokom.
     
    41:34
    Poľsko dalo gól! Po spomínanom protiútoku sa dostala pred bránu KAROLÍNA BUJAK a nezaváhala. Asistencia: Anna Kobowicz.
     
    26:24
    Poľsko dalo gól! Neubehla ani minúta a Poľskí výber sa teší z gólu, po presnej prihrávke z pravej strany od Katarzyna Chelstowskej sa dostal k zakončeniu MAJA STENKA a premenila. Asistencia: Katarzyna Chelstowskej
     
    25:42
    Slovensko dalo gól! Slovenské hráčky sa ujímajú vedenia po góle ALŽBETY ĎURIKOVEJ. Asistenciu si pripísala Dominika Sádecká.
     
    17:16
    Vylúčenia na strane Poľska, hraciu plochu opúšťa na dve minúty Chlebda.
     
    07:35
    Prvé vylúčenie v dnešnom zápase, na tresnú odchádza Ferencová.
     
    16:48
    Veľká šanca Slovenska, všetko to začalo strelou Spišiakovej, ktorá nepríjemne ohrozila brankárku Trebaczovú tá vyrazila puk na pravú stranu, kde sa pokúšali o dorážku viaceré Slovenské hráčky, žiaľ neúspešne.

    Tomáš Batiz

    Góly a asistencie: 26. Ďuriková (Sádecká ), 55. Jessová - 27. Stenka (Chelstowska), 42. Bujak (Kobowicz), 69. Kindom


    Slovensko: Mladenkova (Gulabová ) - Bobotova, Spisiaková, Polláková, Kvasková, Trosková, Panková, Florisová, Jessová, Sádecká, Stredanská, Zajacová, Janegová, Durikova, Gáliková, Klapitova, Ferencová, Sponiarova, Izraelova.
    Poľsko: Trebacz (Mrugala) - Kedziora, Bartkowska, Kidon, Rogala, Szychta, Chelstowska, Kraus, Stenka, Zabczyk, Kubowicz, Szamruchiewicz, Kozanecka, Bujak, Dunaj, Grzelak, Chlebda, Noga, Krzywak, Mrugala.

    Rozhodca: Tuija Heiskanen, Heli Saario