NJ Devils – Philadelphia 4:3 (po pr.) | LA Kings – St. Louis 4:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
St. Louis Blues
cz Piatok 04.05.2012, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Partner:
     
    48:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenomže skvělý zápas hraje také DREW DOUGHTY. Blues nevyužili obrovskou příležitost ke skórování, z následného protiútoku se dopředu rozjel Richards, počkal na z druhé vlny jedoucího Doughtyho, který tvrdou ránou procedil puk mezi Elliottovy betony. Asistence: Mike Richards, Jeff Carter.
     
    44:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    CHRIS STEWART dnes podruhé dokázal vytáhnout Blues z problému. V době, kdy Blues jen nahazovali puky za branku nedokázal Quick zastavit nahození Pietrangela, kotouč se odrazil od jeho levého betonu před brankoviště, kde si ho všiml právě Stewart a doklepl jej do prázdné branky. Asistence: Alex Pietrangelo, David Perron.
     
    30:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Poprvé v celé sérii se Kings daří využít přesilovku! MIKE RICHARDS zajel za branku, kam dostal přihrávku od Kopitara a z obrovského úhlu našel mezeru mezi betony nešťastného Elliotta. Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
     
    21:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenomže domácí ihned vrací hosty zpátky na led! Greene o mantinel vyslal do útočného pásma DWIGHTA KINGA, jenž z pravého křídla přesnou střelou mezi betony prokázal, že hokej umí hrát a poprvé v kariéře skóroval v play-off. Asistence: Matt Greene.
     
    21:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zařazení CHRISE STEWARTA do sestavy se vyplatilo. Russell sebral ve středním pásmu odražený puk, předal jej právě Stewartovi, jenž nachytal Quicka u jeho pravé tyče v nedbalkách. Asistence: Kris Russell.
     
    13:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec radují díky souhře prvního útoku. Ten udělal v obranném pásmu Blues velký rozruch, JUSTINA WILLIAMS se dostal k odraženému puku po střele Doughtyho a s velkým štěstím na zadní tyč podél ležícího Elliotta vstřelil svou druhou branku v play-off. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 14. Williams (Doughty, Kopitar), 22. King (Greene), 31. Richards (Kopitar, Doughty), 49. Doughty (Richards, Carter) - 22. Stewart (Russell), 45. Stewart (Pietrangelo, Perron)


    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Doughty, Scuderi, Vojnov, Mitchell, Greene, Martinez - Williams, Kopitar, Brown - Carter, Richards, King - Lewis, Stoll, Penner - Richardson, Fraser, Nolan
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) - Pietrangelo, Colaiacovo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Russell - Steen, Backes, McDonald - Oshie, Berglund, Perron - D'Agostini, Arnott, Sobotka - Crombeen, Nichol, Langenbrunner - Stewart

    Rozhodca: Kozari, Pollock - Heyer, Sharrers