NY Rangers – Washington 2:3 (kon.) | St. Louis – LA Kings 2:5 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
2:5 (0:4, 1:1, 1:0)
Los Angeles Kings
cz Utorok 01.05.2012, 03:00 • Scottrade Center, St. Louis • Play-off NHL
Partner:
     
    45:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přeci jen ještě není úplně hotovo. Vojnov pokazil rozehrávku, MATT D'AGOSTINI dostal puk mezi kruhy, odkud přesně po víko trefil svůj první gól v play-off. Asistence: David Backes.
     
    21:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gólové hody ve Scottrade Center nekončí. Greene od modré netrefil branku, Brown se ale dokázal rychle zorientovat a předložit před brankou puk JUSTINU WILLIAMSOVI, jenž do prázdné vrátil čtyřgólový náskok Kings. Blues jsou tedy velmi rychle sraženi zpátky na zem. Asistence: Dustin Brown, Matt Greene.
     
    20:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Podobně jako Kings v první třetině, tak i Blues mají skvělý nástup do té druhé. Mitchell nezpracoval odražený puk od zadního mantinelu, Backes mezi kruhy našel úplně volného ANDYHO MCDONALDA, který pod víko snížil stav. Asistence: David Backes, Kris Russell.
     
    19:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je učiněná katastrofa z pohledu domácích. Hosté sevřeli na závěr první třetiny soupeře v jeho obranném pásmu, Williams takřka z rohu kluziště před brankou našel ANŽEHO KOPITARA, který přesným zásahem donutil Elliotta k zlostnému seknutí hokejkou do brankové konstrukce. Asistence: Justin Williams, Dustin Brown.
     
    18:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Úžasná první třetina z pohledu Kings pokračuje a Blues se dostávají do hluboké krize. JEFF CARTER si narazil puk o Crombeena, projel s ním mezi kruhy, kde se mu do střely vložil Polák, který pro Elliotta nechytatelně tečoval puk. Asistence: Dustin Penner.
     
    14:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jenomže Blues si znovu zavařili a podruhé v této sérii inkasují při vlastní přesilovce. Colaiacovo trefil hokejku dotírajícího Browna, jenž před brankou našel ANŽEHO KOPITARA, který si položil Elliotta a k pravé tyči mu zasunul puk. Asistence: Dustin Brown.
     
    00:31
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hned první střídání znamená pro domácí obrovskou ránu. Pennerovo nahození sice minulo branku, ten samý hráč pak ale zabojoval v rohu kluziště, donutil Elliotta k zákroku po ledě a MIKE RICHARDS s následnou dorážkou neměl problém. Asistence: Dustin Penner.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 21. McDonald (Backes, Russell), 46. D'Agostini (Backes) - 1. Richards (Penner), 15. Kopitar (Brown), 19. Carter (Penner), 20. Kopitar (Williams, Brown), 22. Williams (Brown, Greene)


    St. Louis Blues: Elliott (55. Allen) - Pietrangelo, Colaiacovo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Russell, Cole - Oshie, Backes, Perron - McDonald, Berglund, Steen - Stewart, Arnott, Sobotka - Crombeen, Nichol, Langenbrunner
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Doughty, Scuderi, Vojnov, Mitchell, Greene, Martinez - Williams, Kopitar, Brown - Carter, Richards, Penner - Lewis, Stoll, King - Richardson, Fraser, Nolan

    Rozhodca: O'Rourke, Rooney - Kovachik, Miller