Arizona – Nashville 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Washington 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
4:3 (1:1, 2:1, 0:1)
Nashville Predators
cz Sobota 28.04.2012, 03:00 • Jobing.com Arena, Phoenix • Play-off NHL
Partner:
     
    74:04
    Phoenix právě vstřelil branku!
    To je celkem krutý konec utkání pro Nashville. Po buly se totiž puk od Hanzala odrazil k RAYI WHITNEYMU, jenž v pádu zasunul puk za Rinneho a rozhodl toto utkání. Asistence: Martin Hanzal.
     
    69:27
    Fisher před Smithem v obrovské šanci promáchl!
     
    66:57
    K Hanzalovi se šťastně odrazil puk, jenomže Rinne předvedl úžasný zákrok a kryl i následné snahy o dorážku!
     
    55:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Gordonovo vyloučení přišlo Phoenix hodně draho. Před brankou Smithovi clonil Hornqvist, domácí brankář tak nedokázal adekvátně zasáhnout proti Suterově střele od modré a MARTIN ERAT mohl s velkým klidem doklepnout puk do branky. Nečekané se stalo skutkem a nejhorší tým na přesilovky ze zbylé osmičky proměnil hru v početní výhodě. Asistence: Patric Hornqvist, Ryan Suter.
     
    54:57
    Smith si připsal další úspěšný zákrok po několikrát tečované střele, naneštěstí pro Phoenix pak Boyd Gordon přidržel Erata a dostal za to dvě minuty natvrdo.
     
    46:29
    Hlouposti na ledě nekončí a vrátka na trestné lavici se znovu otevřela. Radim Vrbata chtěl vyhodit puk z pásma, místo toho jej poslal k divákům a je vyloučen za zdržování hry.
     
    42:47
    Pekka Rinne trochu zavařil svému mužstvu, když nedokázal za svou brankou rozehrát a podrazil dotírajícího Whitneyho. Dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:31
    Smith opět neuvěřitelně podržel svůj tým, nejprve se na brankovišti odhodlal ke střele Legwand, domácí brankář musel zasáhnout betony, proti následné dorážce Bouillona ale skvěle vytasil svou lapačku!
     
    41:00
    Hornqvist se neúspěšně na několikrát pokoušel protlačit puk za Smithe.
     
    40:00
    Phoenix si zbytečně zkomplikoval začátek třetí třetiny. Na trestnou lavici totiž usedne za držení Antoine Vermette.
     
    39:03
    A znovu Smith! Znovu pálil Bourque, lapačka Smithe ale ve velkém předklonu posunula puk nad branku!
     
    38:54
    Bourque díky dobré práci Sutera projel před Smithe, ten ale v obrovské šanci potvrdil své kvality!
     
    36:27
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Chvíli nato měl Rinne situaci složitější. MIKKEL BOEDKER převzal puk před obrannou modrou, obhodil si Ellise, projel do útočného pásma, nechal si odcouvat Kleina, jenž mu otevřel prostor na zadní tyči, kam také rodák z Brondby neomylně zamířil. Asistence: Antoine Vermette, Rostislav Klesla.
     
    35:50
    Whitney se díky práci Morrise na pravém křídle dostal před prázdnou branku, jenomže díky neuvěřitelnému zákroku Rinneho neproměnil!
     
    34:08
    Rinne prožil dvě horké chvilky, nejprve musel zasahovat proti Aucoinovi a pak ten samý hráč před brankou nepřetlačil soupeře a nedostal puk za ležícího brankáře soupeře.
     
    31:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Smith sice předvedl skvělý zákrok proti Hornqvistově dorážce Bouillonovy odražené střely, puk ale neměl pevně ve své moci a na další dorážku ANDREJE KOSTICYNA nedokázal v leže zareagovat. Asistence: Patric Hornqvist, Francis Bouillon.
     
    26:11
    Smith vyrazil Hornqvistovu střelu, ihned poté jeho spoluhráči dojeli puk a může se vylučovat. Na trestnou jde úder loktem Martin Hanzal.
     
    23:05
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Dnes je střelecký den českých hokejistů. ROSTISLAV KLESLA se pokoušel dát kotouč mezi kruhy Brulemu, do přihrávky mu ale vpadl Josi a to tak nešťastně, že Kleslovi už nedělalo problém uklidit puk k pravé tyči za přesunujícího se Rinneho. Asistence: Daymond Langkow, Adrian Aucoin.
     
    15:43
    Ryan Suter podrazil otáčejícího se Doana a dostal za to dvě minuty.
     
    14:23
    Langkow nejprve ujel sám na Rinneho, avšak ve velké šanci selhal a jeho následnou dorážku si finský brankář taktéž pohlídal.
     
    14:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Puk nahozený ze středního pásma od Bouillona se opravdu těžko předvídatelně odrazil před branku, překvapený Smith jedoucí za branku už nedokázal zareagovat a šťastný BRANDON YIP jej doklepl do branky. Asistence: Francis Bouillon, Craig Smith.
     
    11:22
    Střelec první branky Radim Vrbata usedl na trestnou lavici za hru vysokou holí.
     
    07:23
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí využili hned první přesilovku v utkání. Whitney od modré předal puk do kruhu pro vhazování na RADIMA VRBATU, jenž z velkého úhlu procedil puk za Rinneho, jemuž celou dobu skvěle clonil Hanzal. Asistence: Ray Whitney, Oliver Ekman-Larsson.
     
    06:26
    Poprvé založila Jobing.com Arena trochu vzruchu. Korpikoski využil katastrofální rozehrávky Kevina Kleina, na modré převzal puk a řítil se na Rinneho, v tom jej ale obránce Nashvillu podrazil a útočník Phoenixu tak neměl dostatek času na zakončení. Klein právem putuje na trestnou lavici.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 8. Vrbata (Whitney, Ekman-Larsson), 24. Klesla (Langkow, Aucoin), 37. Boedker (Vermette, Klesla), 75. Whitney (Hanzal) - 15. Yip (Bouillon, C. Smith), 32. A. Kosticyn (Hornqvist, Bouillon), 56. Erat (Hornqvist, Suter)


    Arizona Coyotes: M. Smith (LaBarbera) - Morris, Yandle, Rozsíval, Ekman-Larsson, Aucoin, Klesla - Vrbata, Hanzal, Whitney - Doan, Vermette, Korpikoski - Brule, Chipchura, Pouliot - Pyatt, Gordon, Boedker
    Nashville Predators: Rinne (Lindbäck) - Weber, Suter, Klein, Josi, Ellis, Bouillon, Gill - S. Kosticyn, Fisher, Erat - Radulov, Legwand, Bourque - Hornqvist, Spaling, A. Kosticyn - Yip, Gaustad, C. Smith

    Rozhodca: Lee, Sutherland - Heyer, Sharrers