Arizona – Nashville 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Washington 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
4:3 (1:1, 2:1, 0:1)
Nashville Predators
cz Sobota 28.04.2012, 03:00 • Jobing.com Arena, Phoenix • Play-off NHL
Partner:
     
    74:04
    Phoenix právě vstřelil branku!
    To je celkem krutý konec utkání pro Nashville. Po buly se totiž puk od Hanzala odrazil k RAYI WHITNEYMU, jenž v pádu zasunul puk za Rinneho a rozhodl toto utkání. Asistence: Martin Hanzal.
     
    55:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Gordonovo vyloučení přišlo Phoenix hodně draho. Před brankou Smithovi clonil Hornqvist, domácí brankář tak nedokázal adekvátně zasáhnout proti Suterově střele od modré a MARTIN ERAT mohl s velkým klidem doklepnout puk do branky. Nečekané se stalo skutkem a nejhorší tým na přesilovky ze zbylé osmičky proměnil hru v početní výhodě. Asistence: Patric Hornqvist, Ryan Suter.
     
    36:27
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Chvíli nato měl Rinne situaci složitější. MIKKEL BOEDKER převzal puk před obrannou modrou, obhodil si Ellise, projel do útočného pásma, nechal si odcouvat Kleina, jenž mu otevřel prostor na zadní tyči, kam také rodák z Brondby neomylně zamířil. Asistence: Antoine Vermette, Rostislav Klesla.
     
    31:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Smith sice předvedl skvělý zákrok proti Hornqvistově dorážce Bouillonovy odražené střely, puk ale neměl pevně ve své moci a na další dorážku ANDREJE KOSTICYNA nedokázal v leže zareagovat. Asistence: Patric Hornqvist, Francis Bouillon.
     
    23:05
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Dnes je střelecký den českých hokejistů. ROSTISLAV KLESLA se pokoušel dát kotouč mezi kruhy Brulemu, do přihrávky mu ale vpadl Josi a to tak nešťastně, že Kleslovi už nedělalo problém uklidit puk k pravé tyči za přesunujícího se Rinneho. Asistence: Daymond Langkow, Adrian Aucoin.
     
    14:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Puk nahozený ze středního pásma od Bouillona se opravdu těžko předvídatelně odrazil před branku, překvapený Smith jedoucí za branku už nedokázal zareagovat a šťastný BRANDON YIP jej doklepl do branky. Asistence: Francis Bouillon, Craig Smith.
     
    07:23
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí využili hned první přesilovku v utkání. Whitney od modré předal puk do kruhu pro vhazování na RADIMA VRBATU, jenž z velkého úhlu procedil puk za Rinneho, jemuž celou dobu skvěle clonil Hanzal. Asistence: Ray Whitney, Oliver Ekman-Larsson.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 8. Vrbata (Whitney, Ekman-Larsson), 24. Klesla (Langkow, Aucoin), 37. Boedker (Vermette, Klesla), 75. Whitney (Hanzal) - 15. Yip (Bouillon, C. Smith), 32. A. Kosticyn (Hornqvist, Bouillon), 56. Erat (Hornqvist, Suter)


    Arizona Coyotes: M. Smith (LaBarbera) - Morris, Yandle, Rozsíval, Ekman-Larsson, Aucoin, Klesla - Vrbata, Hanzal, Whitney - Doan, Vermette, Korpikoski - Brule, Chipchura, Pouliot - Pyatt, Gordon, Boedker
    Nashville Predators: Rinne (Lindbäck) - Weber, Suter, Klein, Josi, Ellis, Bouillon, Gill - S. Kosticyn, Fisher, Erat - Radulov, Legwand, Bourque - Hornqvist, Spaling, A. Kosticyn - Yip, Gaustad, C. Smith

    Rozhodca: Lee, Sutherland - Heyer, Sharrers