NY Rangers – Ottawa 2:1 (kon.) | Florida – NJ Devils 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
Florida Panthers
2:3 (0:1, 0:1, 0:2 - 0:0, 0:1)
New Jersey Devils
cz Piatok 27.04.2012, 02:30Play-off NHL
Partner:
     
    83:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí nedokázali dostat kotouč z pásma a ten se po různých odrazech dostal na hůl ADAM HENRIQUEHO, který jej okamžitě poslal na branku a nešťastnému Theodorovi proklouzl mezi betony. Nešťastní diváci následně trochu zbytečně naházeli na led předměty, které tam nepatří. Asistence: Alexej Ponikarovsky, David Clarkson.
     
    56:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Na trestnou lavici za vyhození puku putoval jeden z hostů a domácí přesilovou hru rychle využívají, když puk za záda nešťastného Brodeura poslal MARCEL GOC a začíná se znovu. Asistence: Sean Bergenheim, Jason Garrison.
     
    45:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Konečně se to domácím povedlo. Po pár přihrávkách se dostal kotouč na modrou k STEPHENU WEISSOVI, který jej vší silou poslal na branku. Brodeur měl zakrytý výhled a tak puk našel až ve své bráně. Asistence: Brian Campbell, Mikael Samuelsson.
     
    29:15
    Devils právě vstřelili branku!
    Po nahození puku od modré se puk od Theodora odrazil před STEPHENA GIONTU a ten i v pádu poslal puk za jeho záda. Asistence: Peter Harrold, Ryan Carter.
     
    01:29
    Devils právě vstřelili branku!
    První střelecký pokus hostů. Clarkson našel zpoza brány na modré Volchenkova, který z první poslal puk na bránu a tam jej ještě tečoval ADAM HENRIQUE. Asistence: Anton Vločenkov, David Clarkson.

    Ján Jabrocký

    Góly a asistencie: 46. Weiss (Campbell, Samuelsson), 57. Goc (Bergenheim, Garrison) - 2. Henrique (Volčenkov, Clarkson), 30. Gionta (Harrold, Carter), 84. Henrique (Ponikarovsky, Clarkson)


    Florida Panthers: Theodore - Campbell, Garrison, Weaver, Kulikov, Gudbranson, Jovanovski - Versteeg, Weiss, Fleischmann - Samuelsson, Goc, Bergenheim - Upshall, Mathias, Wolski - Kopecký, Madden, Sturm
    New Jersey Devils: Brodeur - Fayne, Greene, Židlický, Salvador, Harrold, Volčenkov, - Kovalčuk, Zajac, Parise - Zubrus, Eliáš, Sýkora - Clarkson, Henrique, Ponikarovsky - Bernier, Gionta, Carter