NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.) | Boston – Washington 1:0 (po pr.) | St. Louis – San Jose 2:3 (po pr.)
Arizona – Chicago 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
St. Louis Blues
2:3 (0:0, 0:1, 2:1 - 0:1)
San Jose Sharks
cz Piatok 13.04.2012, 01:30 • Scottrade center • Play-off NHL
Partner:
     
    83:34
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MARTIN HAVLAT sa dostal k puku v medzikruží po prihrávke od Ryana Clowa, Havlat na nič nečaká, strieľa bez prípravy a triafa to parádne pod vyrážačku Jaroslava Haláka. Tomu navyše clonil jeho vlastný hráč. Asistencie: Ryane Clowe, Logan Couture.
     
    79:21
    Jaroslav Halák nevedel kde je puk, Galiardi mal možnosť skórovať, no Jackman sa stihol vrátiť späť a oberá o puk Galiardiho.
     
    54:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Predstavenie pokračuje ! Tommy Wingels sa predral cez obrancu St. Louis popri ľavom mantinely, tesne pred bránkou nahráva pred ňu, kde je dobre postavený ANDREW DESJARDINS, ktorý bez prípravy strieľa a puk posiela pomedzi Halákove betóny. Asistencie: Tommy Wingels, Dan Boyle.
     
    48:20
    Vylúčenie na strane domácich, nasleduje presilová hra hostí.
     
    47:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Prečíslenie hostí v presilovej hre a zároveň krásna hokejová akcia. Andy Mcdonald korčuloval s pukom do pásma, z ľavého kruhu nahráva do medzikružia PATRIKOVI BERGLUNDOVI, ktorý sa následne trochu pohral s pukom a vystrelil nad ľavý betón Niemiho, trafil to parádne. Asistencie: Andy Mcdonald, Kris Russel.
     
    46:31
    Minisúboj Česko-Slovensko:
    Havlat poslal nechtiac k ľadu za bránkou Jaroslava Haláka, končí na trestnej lavici, je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    44:32
    Obojstranné vylúčenie, bude sa hrať 4 na 4.
     
    40:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PATRIK BERGLUND dáva gól znova po teči strely od modrej čiary, puk krásne zadovkou tečuje do ľavého horného rohu. Asistencie: Kevin Shattenkirk, Alex Steen.
     
    37:15
    Patriangelo sa dostáva k odrazenému puku, má pred sebou odkrytú bránku, no pokiaľ si puk prehodil na druhú stranu, Niemi už bol na svojom mieste a zázračne kryje strelu domáceho obrancu.
     
    37:06
    Nasleduje ďalšia presilová hra, tentoraz však domáci budú mať možnosť skórovať.
     
    36:15
    Alex Steen v oslabení nastreľuje tyčku bránky hostí !
     
    34:33
    Backes je vylúčený za nedovolené bránenie.
     
    32:06
    St. Louis naďalej chybuje pri rozohrávke, Martin Havlat ľahko nahodil puk na mantinel, ten sa však odrazil k bránke a Halák sa čudoval, čo sa to stalo, puk sa mu dostal pomedzi betóny a nebyť jeho rýchlej reakcie skončil by v bránke.
     
    29:43
    Hra sa zrýchľuje, domáci začínajú zaberať, z prehnanej aktivity pramení aj vylúčenie Desjardinsa, ktorý je vylúčenie za podrazenie.
     
    26:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Perronov faul je potrestaný, Asistent kapitána Dan Boyle sa dostal k puku, počkal si, pokiaľ sa obrana domácich stiahne bližšie k bránke Haláka, následne strieľa nezvyčajne po ľade, jeho strela smeruje na na hokejku MARTINA HAVLATA, ktorý parádne tečuje puk priamo do bránky. Asistencie: Dan Boyle, Ryane Clowe.
     
    24:23
    Prvé vylúčenie zápasu - Perron odchádza na trestnú lavicu , hostia hrajú presilovú hru.
     
    21:59
    Po Burnsovej štiplavej strele od modrej čiary končí puk v moci Haláka, ten pravdepodobne nevidel puk, no podarilo sa mu dobre vykriť priestor bránky a chytiť ho.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 41. Berglund (Shattenkirk, Steen), 48. Berglund (Mcdonald, Russel) - 27. Havlat (Boyle, Clowe), 55. Desjardins (Wingels, Boyle), 84. Havlat (Clowe, Couture)


    St. Louis Blues: Halák (Elliott) - Pietrangelo, Huskins, Shattenkirk, Jackman, Polak, Russell - Oshie, Backes, Perron - Mcdonald, Berglund, Steen - Steward, Arnott, Sobotka - Reaves, Nichol, Langenbrunner
    San Jose Sharks: Niemi (Thomas) - Boyle, Vlasic, Burns, Murray, Braun, White - Pavelski, Thornton, Marleau - Havlat, Couture, Clowe - Winnik, Moore, Galiardi - Handzus, Desjardins, Wingels