NY Rangers – Ottawa 4:2 (kon.) | Boston – Washington 1:0 (po pr.) | St. Louis – San Jose 2:3 (po pr.)
Arizona – Chicago 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Arizona Coyotes
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 13.04.2012, 04:00 • Jobing.com Arena, Phoenix, AZ • Play-off NHL
Partner:
     
    69:27
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelný rachot v Jobing.com Areně. Viditelně unavení hosté, kteří se několikrát v krátké chvíli osvobozovali zakázaným uvolněním, kapitulovali. Aucoinovu střelu od modré přesně tečoval Martin HANZAL a posouvá tak Coyotes do vedení 1:0 v sérii! Asistence: Adrian Aucoin.
     
    67:10
    Torres mířil z levé strany sám na Crawforda, bohužel pro domácí fanoušky ovšem minul!
     
    59:46
    Chicago právě vstřelilo branku!

    14 vteřin dělilo Kojoty od prvního vítězství v sérii. Brent SEABROOK ale posouvá zápas do prodloužení. Asistence: Patrick Kane a Jonathan Toews.
     
    58:42
    Crawford zůstává na střídačce, hosté to zkusí v šesti.
     
    53:30
    Keith Yandle vyloučen na 2 minuty za hru vysokou holí.
     
    49:00
    Ekman-Larsson se po návratu z trestné lavice vyřítil do šance, mezi dvěma beky si dobře našel kotouč a dokázal vystřelit. Jeho střela mířila o kousek vedle pravé tyče!
     
    46:52
    Ekman-Larsson vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    39:55
    V závěru třetiny se ale ve velké šanci ocitl Hossa, poprvé puk netrefil a napodruhé ho poslal těsně vedle pravé tyče branky Mika Smthe.
     
    38:01
    Vermette je ale vzápětí vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    37:27
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Domácí nakonec obracejí skóre zápasu na svou stranu! V přečíslení 3 na 2 Torres vybídl Antoina VERMETTA, který tvrdou ranou o tyčku prostřelil Crawforda! Asistence: Raffi Torres a Keith Yandle.
     
    36:15
    Na druhé straně se do protiútoku 2 na 1 dostala dvojice Hossa-Kane. Prvně jmenovaný nakonec zkusil překvapit Smithe střelou, brankář domácích ale byl nadvakrát úspěšný a drží vyrovnaný stav!
     
    33:58
    Doan z úhlu trefuje pravou tyč!
     
    33:32
    Chicago jde ale do třech! Vyhození Patricka Sharpa ze své obranné třetiny bylo tak prudké, že končí až v ochranné síti za brankou Smithe. Hostující útočník tak musí jít odpykat 2 minuty za zdržování hry.
     
    32:08
    Phoenix si zahraje první přesilovku! Na 2 minuty za hákování poslán na trestnou lavici Dave Bolland.
     
    27:38
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelný tlak domácích, který trval snad celé 2 minuty a na ledě se prostřídali 3 útoky domácích nakonec končí vytouženou brankou! Postaral se o ní Taylor PYATT, kterého výborně před brankou našel Langkow. Asistence: Daymond Langkow.
     
    25:50
    Zatím největší tlak domácích, nejdříve tvrdě střílel Doan, jeho střelu pokryl Crawford, k dorážce se ale dostal Raffi Torres, který trefil tyčku hostující branky!
     
    24:38
    V první velké šanci druhé třetiny se ocitl Bolland, z mezikruží ale trefil přímo Smithe.
     
    20:01
    Druhou třetinu začínají oba týmy ve čtyřech, za strkanici v závěru 1. třetiny nakonec obdrželi 2 minuty ta hrubost Hanzal a Bolland.
     
    19:57
    Neuvěřitelná šance domácích v závěru 1. třetiny! Whitney vybojoval za brankou kotouč, načež jej poslal do brankoviště, kde číhal Hanzal. Český útočník ovšem v poslední chvíli zaváhal a puk poslal pouze do přesunuvšího se Crawforda!
     
    18:27
    Langkowova střela z vrcholu levého kruhu sice vypadala nebezpečně, Crawford ale stačil vyrazit ramenem do ochranné sítě.
     
    16:57
    Další tlak prvního útoku hostů, Kane přihrával před branku, kde číhal znovu kapitán Toews, jeho dorážku z bezprostřední blízkosti kryje s problémy kryje Smith.
     
    13:26
    Vidíme první vyloučení v dnešním utkání, nakonec 2 minuty za hákování obdržel Ray Whitney.
     
    06:17
    Bolland teď zpoza branky našel úplně volného Bickella, který stál nehlídaný na hranici brankoviště. Bickell pálil hned z první bez přípravy, Smith se ale stihl přesunout a bravurním zákrokem udržel pouze jednogólový rozdíl.
     
    04:04
    Chicago právě vstřelilo branku!

    Menší tlak první lajny hostujícího celku nakonec končí brankou. Z velkého úhlu se bekhendem prosazuje navrátilec do sestavy Jonathan TOEWS. Asistence: Patrick Kane a Johnny Oduya.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 28. Pyatt (Langkow), 38. Vermette (Torres, Yandle), 70. Hanzal (Aucoin) - 5. Toews (Kane, Oduya), 60. Seabrook (Toews, Kane)


    Arizona Coyotes: Smith - Morris, Yandle, Aucoin, Ekman-Larsson, Rozsíval, Klesla - Vrbata, Hanzal, Whitney - Doan, Vermette, Boedker - Brule, Langkow, Torres - Pyatt, Gordon, Korpikoski
    Chicago Blackhawks: Crawford - Seabrook, Keith, Leddy, Oduya, O´Donnell, Hjalmarsson - Hossa, Toews, Kane - Stalberg, Kruger, Sharp - Shaw, Bolland, Bickell - Brunette, Mayers, Bollig

    Rozhodca: Joannette, Pochmara - Heyer, Cameron

    Diváci: 17 138