Tatranskí Vlci – S. L. Petrohrad 8:5 (kon.)
koniec
Tatranskí Vlci
8:5 (3:0, 3:3, 2:2)
Strieborné Levy Petrohrad
Sobota 07.04.2012, 17:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • MHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:30
    Petrohrad dal gól! Holzerovi prepadol puk za neho, ostal stáť tesne pred bránkovou čiarou, prvý, ktorý sa dostal k nemu bol Kirill ZAUZOLKOV. Asistencie: Nikita Garanin, Alexej Lebedev.
     
    55:01
    Tatranskí Vlci dali gól!
    A máme tu ďalší prekrásny gól... Csányiho prihrávka cez dvoch hráčov doskočila presne na hokejku Aleša JEŽKA, ktorý z prvej prekonal Goldobina. Skutočne paráda! Asistencie: Aleš Ježek, Martin Belluš.
     
    51:35
    Petrohrad dal gól! Na druhý raz to už z podobnej pozície Sergejovi ILMINSKEMU vyšlo. Okamžite po vyhratom vhadzovaní vypálil z prvej doslova prestrelil domáceho brankára. Asistencie: Roman Abusagitov.
     
    42:03
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Krásny gól Jakuba MATAIA. Samostatný prienik zakončil proti Fomičovi ukážkovým bekhendovým blafákom. Asistencie: Josef Mikyska.
     
    39:56
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Juniori HC LEV využívajú svoju presilovú hru. Bohumil JANK vyslal tvrdý projektil od modrej, ktorý prešiel až za Fomiča. Asistencie: Karol Csányi.
     
    37:15
    Petrohrad dal gól! Prakticky okamžite po buly sa ruskí hokejisti vydali dopredu, Larionov ešte stroskotal na Jankovi, po ňom prebral puk Roman ABUSAGITOV a zoči-voči Holzerovi sa nemýlil. Asistencie: Alexander Larionov, Alexander Volžankin.
     
    36:58
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Ondřej MALEC zvolil v prečíslení strelu, napálil príklepom do ľavej tyčky, no puk sa odrazil priamo na jeho hokejku a skóroval pohodlne do odkrytej brány. Bez asistencie.
     
    29:14
    Petrohrad dal gól! Parádny tečovaný puk od Alexandra PAVLOVA sa odrazil od brvna za bránkovú čiaru a Strieborné Levy znižujú už na rozdiel dvoch gólov. Asistencie: Alexej Lebedev, Andrej Maksimov.
     
    24:30
    Petrohrad dal gól! Tak predsa len sa dočkali aj Strieborné Levy. Roman ABUSAGITOV najprv zakončil len do betónov ležiaceho Holzera, na druhý raz ho však už prekonal. Asistencie: Kirill Zauzolkov.
     
    22:55
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Nádherná Ježkova prihrávka, ktorú Karol CSÁNYI jednoducho musel zužitkovať. Asistencie: Aleš Ježek, Ondřej Nedvěd.
     
    19:58
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Dve sekundy pred koncom tretiny domáci pridávajú tretí gól! Síce už pri početnej výhode o jedného hráča, no Karol CSÁNYI skúsil zasunúť puk z uhla k bližšej žrdi a Goldobin pustil tretí puk za svoj chrbát. Asistencie: Aleš Ježek.
     
    10:46
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Slovenský nováčik v MHL ide do dvojgólového vedenia. Prečíslenie Kuřítka a Sýkoru skončilo úspešne po strele Tomáša SÝKORU. Asistencie: Martin Kuřítko, Bohumil Jank.
     
    02:43
    Tatranskí Vlci dali gól!
    Prvý útok domácich sa nasťahoval do útočného pásma, Ježek s Csányim za bránkou vybojovali puk, osamotený Belluš sa dostal až pred bránku, odkiaľ zakončil po ľade k tyčke a bol z toho otvárajúci gól zápasu. Asistencie: Aleš Ježek.

    Peter Petráš

    Góly a asistencie: 3. Belluš (Ježek, Csányi), 11. Sýkora (Kuřítko, Jank), 20. Csányi (Ježek), 23. Csányi (Ježek, Nedvěd), 37. Malec, 40. Jank (Csányi), 43. Matai (Mikyska), 56. Ježek (Csányi, Belluš) - 25. Abusagitov (Zauzolkov), 30. Pavlov (Lebedev, Maksimov), 38. Abusagitov (Larionov, Volžankin), 52. Ilminskij (Abusagitov), 56. Zauzolkov (Garanin, Lebedev)


    Tatranskí Vlci: Holzer - Duriš, Nedvěd, Jank, Lintemer, Motejlek, Kořínek - Csányi, Ježek, Belluš - Kuřítko, Sýkora, Malec - Bárta, Matai, Mikyska
    Strieborné Levy Petrohrad: Goldobin (od 21. - 42. Fomič) - Ilminskij, Pikmulin, Ušnev, Denisov, Žilin, Lebedev - Volžankin, Pavlov, Larionov - Zauzolkov, Abusagitov, Garanin - Maksimov, Davydov

    Rozhodca: Gamalej - Rovenský, Snášel