D. Moskva – Lev 5:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
5:3 (0:0, 3:3, 2:0)
Lev Praha
Nedeľa 26.02.2012, 14:00 • Lužniki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:16
    Domáci celok nedokázal využiť štvorminútovú početnú výhodu, čo možno ešte bude ľutovať. Šancu zahrať si presilovku teraz pre zmenu dostáva slovenský celok, keď si na trestnú lavicu ide sadnúť Komarov, ktorý zahákoval prenikajúceho Špirka.
     
    43:55
    A veľkú šancu strhnúť misky váh na svoju stranu teraz má domáce mužstvo. Na trestnú lavicu putuje Karl Fabricius, ktorý zasiahol jedného z hokejistov Dinama do tváre, a tak je dostáva trest na 2+2 minúty.
     
    40:01
    Za hákovanie z úplného konca druhej dvadsaťminútovky putuje na trestnú lavicu skúsený obranca Martin Štrbák.
     
    36:52
    Na trestnú lavicu teraz putuje za nedovolené bránenie Jalasvaara, a tak uvidíme, čo LEV dokáže na svojho dnešného súpera ešte v druhej tretine vymyslieť.
     
    32:11
    A vzápätí dostávajú šancu na vyrovnanie hráči popradského Leva, keď za sekanie putuje na trestnú lavicu hráč hostí s číslom 72 Sergej Konkov.
     
    12:29
    A šancu zahrať si v početnej výhode dostáva aj domáci tím, keď si za hrubosť ide 2 minúty odsedieť Branislav Mezei.
     
    08:51
    A máme tu prvé vylúčenie stretnutia. Za nedovolené bránenie putuje na trestnú lavicu Jurij Babenko, a tak má hosťujúci celok šancu streliť úvodný gól stretnutia.

    Valerián Lukačko

    Góly a asistencie: 23. Mosalov (Pestunov, Kvapil), 24. Gorokov (Mosalov, Kvapil), 31. Šafigulin (Komarov, Anisin), 55. Pestunov (Kvapil), 56. Komarov (Šafigulin, Graňák) - 25. Mezei (Bartečko, Lundberg), 29. Lundberg, 38. Lundberg (Mezei, Hunkes)


    Dynamo Moskva: Volkov - Graňák, Gorochov, Novák, Solovjov, Bojkov, Jalasvaara - Šafigulin, Anisin, Komarov - Volkov, Kozlov, Koňkov - Babenko, Kudašov, Klepiš - Mosalov, Pestunov, Kvapil.
    Lev Praha: Laco - Hunkes, Mezei, Jank, Štrbák, Lewis, Hellström - Huna, Lundberg, Bartečko - Novotný, Špirko, Sekáč - Fabricius, Matai, Ježek - Šaršok, Csányi.

    Rozhodca: Semenov, Feofanov - Zakharenkov