Žilina – B. Bystrica 4:3 (po s.n.) | Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Martin – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (kon.)
koniec
HK Nitra
3:4 (1:0, 1:4, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
Utorok 21.02.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:45
    Nitra dala gól!
    Nitre sa napokon darí ešte zdramatizovať zápas po tom, čo sa domáci ubránili presilovke Dukly. V situácii 2 proti 2 prihral z ľavej strane pred bránu Ručkay MAREKOVI MAŠLONKOVI, ku ktorému sa puk so šťastím odrazil a Nitran nemal problém umiestniť puk do prázdnej bránky, keďže Hiadlovský sa nestihol presunúť. Asistencie: Henrich Ručkay, Ľubomár Vosátko.
     
    37:41
    Trenčín dal gól!
    Nitra sa z ľadu vyparila, ostal tam len Trenčín, ktorý otočil dokonale vývoj stretnutia.Niekoľko čistých šancí hostia nepremenili, a tak sa puk dostal na modrú. Odtiaľ ho RADOVAN TREFNÝ poslal na Fedora, ktorému puk prepadol do siete. Asistencie: Josef Fojtík, Martin Filo.
     
    35:43
    Trenčín dal gól!
    Ale lepšie sa s týmto "nehokejom" popasovali Trenčania, ktorí sa prvýkrát v zápase ujímajú vedenia. Prečíslenie 2 proti 1 zakončil gólom MARKO DAŇO, keď mu parádne nabíjal Gašparovič. Asistencie: Jakub Gašparovič, Petr Štindl.
     
    26:31
    Trenčín dal gól!
    A rázom je vyrovnané. Nitra znervóznela, Trenčania ovládli hru a vyrovnali. Rozkrútený kolotoč sa skončil dorážkou do prázdnej bránky, ktorá prišla z hokejky PETRA FABUŠA. Asistencie: Ján Pardavý, Tibor Melichárek.
     
    24:49
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa však po 73 sekundách radujú po prvý raz a znižujú. RADOSLAV TYBOR využil chybu Nitry, dostal do samostatného nájazdu a strelou pomedzi nohy brankára Fedora znížil. Bez asistencie.
     
    23:58
    Nitra dala gól!
    A Nitrania sa ujímajú dvojgólového vedenia v zápase. Z nevinne vyzerajúcej akcie nakoniec padol gól. Puk sa všelijako po strele od modrej poodrážal, až sa ocitol pred Hiadlovským, kam si nakorčuľoval ROMAN TOMÁNEK a z otočky poslal puk pomedzi betóny Hiadlovského do bránky. Asistencie: Radoslav Kropáč, Martin Bača
     
    10:53
    Nitra dala gól!
    Nitrania si aktivitou v posledných minútach gól zaslúžili. Ten prišiel ihneď po vhadzovaní, keď sa k puku dostal na kruhu bývalý hráč Dukly TIBOR RADULAY a skvelou strelou zápästím otvoril skóre zápasu. Asistencia: Libor Káčer.

    Tomáš Kyselica

    Góly a asistencie: 11. Radulay (Káčer), 24. Tománek (Kropáč, Bača), 53. Mašlonka (Ručkay, Vosátko) - 25. Tybor, 27. Fabuš (Pardavý, Melichárek), 36. Daňo Marko (Gašparovič, Štindl), 38. Trefný (Fojtík, Filo)


    HK Nitra: Fedor - Ďurák, Árvay, Vosátko, Bača, Ordzovenský, Túma, Grman, Gurčík - Garip Saliji,Hrnka, Ručkay, Kropáč, Štefanka, Tománek, Mašlonka, Hamrák, Segľa, Uhnák, Káčer, Radulay.
    HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský - Hlubuček, Trefný, Bednár, Gábriš, Biro, Nechala, Štindl - Fabuš, Šťastný, Pardavý, Daňo, Melichárek, Gašparovič, Sojčík, Tvrdoň, Tybor, Mikula, Filo, Fojtík.

    Diváci: 1563