Lev – Barys 2:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Nedeľa 19.02.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    K slovu sa dostal aj asistent kapitána, Martin Štrbák, veľké ovácie si ale vyslúžil tímový manažér Jaroslav Zídek, ktorý za celé vedenie klubu verí v pokračovanie Leva pod Tatrami. (19:10:58)
     
    Veľké "ďakujem" v podobe darčekového koša od šéfa fanklubu preberá Ľuboš Bartečko, svoju vďaku vyjadril kapitán Levov slovne a verí, že sa budúcu sezónu stretneme znovu v Poprade.
     
    Za sebou máme posledný domáci zápas Levov, tí si na body opäť nesiahli, uvidíme či a ako budú v Poprade pokračovať budúci rok. Čestné kolo popradských hráčov na zimnom štadióne za skandovaného potlesku stojacich divákov má svoje "gule".
     
    Za najlepších hráčov vyhlásení Ján Laco a Lukáš Kašpar.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Ani v hre bez brankára sa do vyloženejšej pozície domáci nedostali.
     
    59:20
    Popradčania pri puku v útočnom pásme, strelecé pokusy Hunkesa i jeho spoluhráčov nemajú nárok na prechod cez Jeremejeva.
     
    58:36
    Astana dala gó!
    BRENDON BOCHENSKI využíva zaváhania domácej obrany, Martin Štrbák nezareagoval na zrazený puk Kevina Boyda a pri zakončení do horných partií bránky Jána Laca už bol Bohumil Jank bezmocný. Asistencia: Kevin Boyd.
     
    58:00
    Zobudili sa už i domáci diváci, Popradčania sú pri chuti, puk držia v útočnom pásme.
     
    57:25
    Lev Poprad dal gól!
    Jiří Sekáč si vysoký puk spracoval rukou, prenechal ho medzi kruhmi EMILOVI LUNDBERGOVI, ktorý aj za prispenia hokejky súpera dostal strelou na lapačku puk za chrbát Vitalija Jeremejeva. Asistencia: Jiří Sekáč, Bohumil Jank.
     
    56:57
    Špirko pri forčekingu puk nedobehol, zastúpil ho Novotný, ktorého zrazený puk ale letí vysoko nad bránku.
     
    55:25
    Aj pri nasledujúcej akcii hostí úspešný Ján Laco! Výborný výkon gólmana, o ktorý sa možno oprieť však potrebuje odpoveď aj z útočných radov.
     
    55:00
    Presilová hra hostí však pokračuje, v ďalšom zakončení je Dawes, pálil spomedzi kruhov.
     
    54:29
    Dallmanov puk po prihrávke z ľavej strany končí za chrbtom Jána Laca! Hlavný rozhodca ale situáciu overil na videozázname a podľa nášho úsudku puk prešiel popod žŕdku, keď Laco bránku nadvihol.
     
    53:54
    Hunkes vylúčený za hákovanie, pri ktorom paradoxne končí na zemi on.
     
    53:43
    Astančania nasťahovaní pred Lacom, ten si poradil s dobrou strelou a pred dorážkou puk vypichol dostatočne ďaleko.
     
    53:20
    Ježek dokorčuľoval puk na ľavej strane! Jeremejev jeho puk objal v náručí.
     
    53:10
    Štrbákova strela od modrej končí až v bránkovisku, tam však bol len Huna, jeho dorážka končí tak trochu neprekvapivo len na bočnej konštrukcii odkrytej bránky.
     
    52:40
    Viac, než polovica presilovej hry Levov už je za nami, domáci sa stále trápia prechodom cez útočnú modrú.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 31. Novotný (Hunkes), 58. Lundberg (Sekáč, Jank) - 19. Žaljavov, 30. Bochenski (Dallman, Kašpar), 59. Bochenski (Boyd)


    Lev Praha: Laco (Hruška) - Hunkes, Mezei, Jank, Štrbák, Lewis, Hellström - Huna, Lundberg, Bartečko - Novotný, Špirko, Sekáč - Fabricius, Matai, Ježek - Šaršok. Tréner - Rulík Radim, asistenti - Pukalovič Róbert, Daniel Makoni.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Glass) - Novopašin, Dallman, Hutchinson, Junland, Litvinenko, Fadejev, Savchenko, Lakiza - Bochenski, Boyd, Dawes - Kreps, Novotný, Kašpar - Starčenk, Gavrilin, Žajlavov - Romanov, Polishchuk, Bumagin. Tréner: Andrej Šajanov, asistent - Alexander Axciger.

    Rozhodca: Deev Jakov, Kiselev Vladislav - Parfenov Dmitrij, Tomilov Viktor

    Diváci: 4500