Lev – Barys 2:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Nedeľa 19.02.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Astana dala gó!
    BRENDON BOCHENSKI využíva zaváhania domácej obrany, Martin Štrbák nezareagoval na zrazený puk Kevina Boyda a pri zakončení do horných partií bránky Jána Laca už bol Bohumil Jank bezmocný. Asistencia: Kevin Boyd.
     
    57:25
    Lev Poprad dal gól!
    Jiří Sekáč si vysoký puk spracoval rukou, prenechal ho medzi kruhmi EMILOVI LUNDBERGOVI, ktorý aj za prispenia hokejky súpera dostal strelou na lapačku puk za chrbát Vitalija Jeremejeva. Asistencia: Jiří Sekáč, Bohumil Jank.
     
    54:29
    Dallmanov puk po prihrávke z ľavej strany končí za chrbtom Jána Laca! Hlavný rozhodca ale situáciu overil na videozázname a podľa nášho úsudku puk prešiel popod žŕdku, keď Laco bránku nadvihol.
     
    53:54
    Hunkes vylúčený za hákovanie, pri ktorom paradoxne končí na zemi on.
     
    51:24
    Sekáčov prienik zastavil Novopašin evidentným držaním hokejky, domáci tak dostávajú šancu na vyrovnanie.
     
    47:35
    Jank smutný putuje na trestnú lavicu po faule kolenom.
     
    47:00
    Dawes si nakorčuľoval na prihrávku od Bochenskiho medzi kruhy, výborný zákrok opäť vytiahol Ján Laco, keď sa stihol presunúť.
     
    42:48
    Postup Bartečka do útočného pásma zastavený hvizdom hlavného rozhodcu, Šaršok totiž nedovolene bránil v gre súpera.
     
    39:27
    Boyd zlyhal pri zakončení z pravého kruhu, ležiaceho Laca dobre prehadzoval, no domáci brankár vytiahol pekný kúsok lapačkou.
     
    31:06
    Krásne zakončenie po kombinácii s Bartečkom v podanie úspešného strelca z predchádzajúceho útoku, Štěpán Novotný triafa brvno Jeremejevovej bránky!
     
    31:57
    Kamil Kreps pôjde na trestnú lavicu za držanie.
     
    30:37
    Lev Poprad dal gól!
    Jiří Hunkes využil zlú rozohrávku brankára Vitalija Jeremejeva a jeho dočasnú absenciu v bránke využil rýchlym príklepom od modrej čiary, ktorý za gólmana hostí tečoval ŠTĚPÁN NOVOTNÝ, zlé postavenie si môže pripísať aj brániaci Jevgenij Fadejev. Asistencia: Jiří Hunkes.
     
    29:29
    Astana dala gó!
    Strelu Kevina Dallmana umne tečoval za chrbát Jána Laca BRANDON BOCHENSKI. Asistencie: Kevin Dallman, Lukáš Kašpar.
     
    28:35
    Držanie Fabriciusa na Bochenskiho v obrannom pásme hostí. Ešte predtým sa pred bránkoviskom Laca nevedel do puku oprieť Kašpar.
     
    27:47
    Sekáč vypichol puk a v prečíslení dvoch proti jednému našiel Špirka! Tomu však skackavý puk na hokejku nesadol a tak zostal celý štadión len pri výdychu.
     
    27:16
    Hutchinson pred prázdnou bránkou! Úplne prázdna nebola, keď sa v poslednej chvíli dokázal na pravé miesto presunúť Ján Laco.
     
    25:30
    Bartečkov štiplavý puk, po tom, čo sa s Novotným vyrútili do prečíslenia. Jeremejev si so strelou do stredu bránky poradil.
     
    25:19
    Starčenko našiel medzi kruhmi Gavrilina, toho perfektnému zakončeniu chýbalo pár dĺžkových jednotiek od bránky.
     
    18:55
    Kreps vylúčený za držanie, trest hostí však bude rozdelený prestávkou.
     
    18:33
    Astana dala gó!
    TALGAT ŽALJAVOV svoj nájazd premieňa forhendovým blafákom na svoju pravú stranu a teda zakončením popod ľavý betón Jána Laca. Bez asistencie.
     
    18:33
    Hunkesovi ušiel puk a ním hákovaný Žaljavov pôjde na trestné strieľanie!
     
    13:05
    Jiří Novotný a Kamil Kreps sa natlačili pred domáceho gólmana, ten aj s trochou šťastia odolal nebehpečným dorážkam z bezprostrednej blízkosti.
     
    12:08
    Na prihrávku pred Lacom čakal Dawes, k zemi ho hákovaním poslal Lundberg a tak si hru v početnej výhode vyskúšajú aj hostia.
     
    09:45
    Jank s pukom na modrej neotáľal, pred bránkoviskom sa jeho delovku snažil tečovať Sekáč, Jeremejev si však svoje miesto zastal.
     
    08:34
    Otvorenú pravú stranu využil na rýchlu akciu Lundberg, jeho strela švihom letela do dobrých partií Jeremejevovej bránky, domáci vyťažili iba vhadzovanie.
     
    08:11
    Vylúčený hosťujúci hráč po tom, čo poslal k zemi jedného z domácich mladíkov.
     
    00:54
    Gavrilin s Žajlavovom proti Lewisovi! Ich útok dvoch proti jednému končí podarenou prihrávkou, i náprahom druhého menovaného, v obrovskej šanci však netrafil bránku.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 31. Novotný (Hunkes), 58. Lundberg (Sekáč, Jank) - 19. Žaljavov, 30. Bochenski (Dallman, Kašpar), 59. Bochenski (Boyd)


    Lev Praha: Laco (Hruška) - Hunkes, Mezei, Jank, Štrbák, Lewis, Hellström - Huna, Lundberg, Bartečko - Novotný, Špirko, Sekáč - Fabricius, Matai, Ježek - Šaršok. Tréner - Rulík Radim, asistenti - Pukalovič Róbert, Daniel Makoni.
    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Glass) - Novopašin, Dallman, Hutchinson, Junland, Litvinenko, Fadejev, Savchenko, Lakiza - Bochenski, Boyd, Dawes - Kreps, Novotný, Kašpar - Starčenk, Gavrilin, Žajlavov - Romanov, Polishchuk, Bumagin. Tréner: Andrej Šajanov, asistent - Alexander Axciger.

    Rozhodca: Deev Jakov, Kiselev Vladislav - Parfenov Dmitrij, Tomilov Viktor

    Diváci: 4500