Šumperk – Olomouc 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 6:1 (kon.)
Benátky n/J – Písek 2:1 (kon.) | Most – Jihlava 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 2:3 (kon.)
Chomutov – Litoměřice 4:1 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:2, 1:0)
SK Kadaň
cz Sobota 18.02.2012, 17:30 • Zlatopramen Arena, ústí nad Labem. • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    46:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak to byla kuriózní branka! Koutský chtěl rozehrát puk, jenže při odpalu zlomil hůl vejpl a puk se svezl přímo na čepel PETRA STOKLASY, který neměl problém trefit odkrytou klec. Hosté prvně v zápase vedou.
     
    33:08
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté devět vtřetin před vypršením Rodova trestu nabízenou výhodu proměňují. Střelu od modré čáry před Koustkým ze vzduchu tečoval JAROSLAV KŮS a vyrovnává skóre derby. Asistence: Bronislav Andres, Jakub Hofmeistr.
     
    28:54
    Kadaň právě vstřelila branku!
    V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval JAROSLAV KŮS a snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Bronislav Andres, Josef Révay.
     
    24:40
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tomáš Rod na sebe navázal hráče, vyvezl puk od hrazení mezi kruhy. Vystřelil a od Jariny odražený puk sebral MARTIN BARÁNEK a ve svém debutu v seniorském A týmu se hned zapisuje mezi střelce. Dorážku pohodlně namířil kolem nohy brankáře do sítě. Asistence: Tomáš Rod.
     
    06:18
    Lvi právě vstřelili branku!
    Za brankou vybojoval puk Čermák, povyjel před branku, kde nalezl v ještě výhodnější pozicici DAVIDA PAZOURKA. Ten se z první nemýlil. Zamířil přesně k tyči. asistence: Miloslav Čermák.

    Karel Filas

    Góly a asistencie: 7. Pazourek (Čermák M.), 25. Baránek (Rod) - 29. Kůs (Andres, Révay), 34. Kůs (Hofmeistr, Andres), 47. Stoklasa


    HC Slovan Ústí nad Labem: Koutský (Orct) - Vobořil, Sklenička, Poživil, Černý, Pavlík, Gureň - Lev, Roubík, Handlovský - Kovář, Pazourek, Čermák -Rod, Pajič, Treille - Baránek.
    SK Kadaň: Jarina (Šterba) - Trefný, Bombic, Vojta, Szakal, Malínský, Révay, Jeřábek, Zmeškal - Skořepa, Charousek, Novák - Stoklasa, Stehlík, Račuk - Mála, Chlouba, Boušek - Andres, Kůs, Hofmeister.

    Rozhodca: Zubzadnda - Ondráček, Géra.

    Diváci: 1854