Lille – Bordeaux 4:5 (kon.) | Nice – Paríž 0:0 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
koniec
Lille OSC
4:5 (1:2)
Girondins Bordeaux
cz Nedeľa 12.02.2012, 15:00Ligue 1 Uber Eats
     
    90+3
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    V předchozím momentě se sice LUDOVIC OBRANIAK příliš nepředvedl, tentokrát si už ale vedl o poznání lépe. I když mu střele nesedla úplně podle představ, míč skončil za zády Landreaua.
     
    90
    Lille právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností! Po ose Hazard-Pedretti se míč dostal až k NOLANU ROUXOVI, který znovu potvrdil pověst kanonýra a úspěšně zakončil.
     
    89
    Brankář Carrasso znovu čaroval. Po podklouznutí Henriqueho se dostal ke střele střídající Bruno, hostující brankář ale vytáhnul další výborný zákrok a míč nohou vyrazil.
     
    88
    Hostující Sertic si vysloužil žlutou kartu.
     
    86
    Hřiště opustil dvougólový střelec Maurice-Belay, kterého nahradil obránce Florian Marange.
     
    77
    Záložník Benoit Pedretti viděl za svůj faul žlutou kartu.
     
    76
    Lille právě vstřelilo branku!
    Utkání se pořádně dramatizuje! Po rohovém kopu sice ještě Lille udeřit nedokázalo, Mavuba ale hned vzápětí našel neobsazeného MATHIEU DEBUCHYHO, který přesně umístěnou střelou překonal Carrassa.
     
    74
    Debuchy si výborně zpracoval míč na hranici pokutového území a následně z voleje vystřelil. Nakonec mířil jen pár centimetrů vedle tyčky.
     
    70
    Hosté poprvé v utkání vystřídali. Ze hřiště odešel Jaroslav Plašil, jehož místo přebral Gregory Sertic.
     
    65
    Lille právě vstřelilo branku!
    Exekuce přímého kopu se ujal samotný EDEN HAZARD, který nádhernou střelou z dobrých 35 metrů překonal také Carrassa. Ten se po míči natahoval marně.
     
    62
    Domácí se rozhodli pro třetí změnu. Davida Rozehnala nahrazuje mladý Lucas Digne.
     
    60
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou dnes opravdu ve velké pohodě, což nyní znovu ukázali. Plašil zavezl míč až do šestnáctky, tam předložil výbornou přihrávku YOANU GOUFFRANOVI, pro kterého už bylo zakončení hračkou.
     
    56
    Gouffran se nyní dostal z ideálního střeleckého úhlu, a proto svou přihrávkou hledal dobíhajícího Mariana, který měl před sebou téměř prázdnou bránu. Brazilský obránce ovšem přestřelil.
     
    54
    Hosté stále nemají dost. V dosti krkolomné pozici nyní zakončoval Yoan Gouffran a nevedl si zase tak zle. Míč poslal jen těsně vedle.
     
    52
    Hned vzápětí následuje další změna. Místo Balmonta si zahraje Gianni Bruno.
     
    51
    Domácí trenér Garcia na nepříznivý stav reaguje střídáním. Ze hřiště stáhnul Payeta, kterého nahradil Joem Colem.
     
    50
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A tentokrát to už Bordeaux vychází. Rozehnal s Pedrettim nedokázali ubránit NICOLASE MAURICE-BELAYE, který tak následně pelášil sám na bránkáře Landreaua, jehož s přehledem překonal.
     
    46
    Hosté začali hodně aktivně a už po pár sekundách mohli přidat třetí branku. Tváří v tvář brankáři Landreauovi se ocitl útočník Maurice-Belay, jenže ve své šanci selhal. Domácí gólman předvedl výborný zákrok.
     
    45+1
    Blízko vyrovnání se ocitl Eden Hazard, který zahrával přímý kop, jeho střela ovšem nakonec proletěla zhruba půl metru vedle levé tyčky Carrassovy brány.
     
    44
    A žlutí se podruhé. Po tvrdém zákroku na Payeta je postrestán stoper Henrique. Domácí křídelník bude potřebovat ošetření.
     
    43
    Prvním potrestaným hráčem se stává Michael Ciani.
     
    25
    Nadějná příležitost Lille. Balmont centroval do šestnáctky Bordeaux, tam se dostal k hlavičce nehlídaný Nolan Roux, který ovšem mířil pouze do míst, kde stál připravený Carrasso.
     
    17
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté udeřili také ze své druhé větší šance. Gouffran byl zády k bráně, a proto poslal míč na nabíhajícího LUDOVICA OBRANIAKA, ten napřáhl zpoza šestnáctky a domácímu gólmanovi nedal mnoho šancí jeho projektil chytit.
     
    8
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille zahrávalo rohový kop, hlavičku DAVIDA ROZEHNALA dokázal Carrasso ještě výborně vyrazit, český zadák se ale dostal k dorážce a střelou po zemi vyrovnal.
     
    2
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hostující tým výborný začátek. Obraniakovu šanci sice gólman Landreau ještě dokázal bravurně zlikvidovat, hned vzápětí ale zakončoval z hranice šestnáctky NICOLAS MAURICE-BELAY a střelou o zem poslal svůj tým do vedení.

    Tomáš Honajzer

    Góly: 8. Rozehnal, 65. Hazard, 76. Debuchy, 90. Roux - 2. Maurice-Belay, 17. Obraniak, 50. Maurice-Belay, 60. Gouffran, 90+3. Obraniak

    Karty:   77. Pedretti (LIL) - 43. Ciani (BOR), 44. Henrique (BOR), 88. Sertic (BOR)


    Lille OSC: Landreau - Debuchy, Rozehnal, Chedjou, Béria - Mavuba, Balmont - Pedretti, Payet, Hazard - Roux.
    Girondins Bordeaux: Carrasso - Mariano, Henrique, Planus, Ciani - Trémoulinas, Plašil, Obraniak, N'Guemo - Maurice-Belay, Gouffran.

    Rozhodca: Fautrel – Gringore, Ocak