Lille – Bordeaux 4:5 (kon.) | Nice – Paríž 0:0 (kon.) | Toulouse – Saint-Étienne 0:1 (kon.)
koniec
Lille OSC
4:5 (1:2)
Girondins Bordeaux
cz Nedeľa 12.02.2012, 15:00Ligue 1 Uber Eats
     
    90+3
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    V předchozím momentě se sice LUDOVIC OBRANIAK příliš nepředvedl, tentokrát si už ale vedl o poznání lépe. I když mu střele nesedla úplně podle představ, míč skončil za zády Landreaua.
     
    90
    Lille právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné se stává skutečností! Po ose Hazard-Pedretti se míč dostal až k NOLANU ROUXOVI, který znovu potvrdil pověst kanonýra a úspěšně zakončil.
     
    76
    Lille právě vstřelilo branku!
    Utkání se pořádně dramatizuje! Po rohovém kopu sice ještě Lille udeřit nedokázalo, Mavuba ale hned vzápětí našel neobsazeného MATHIEU DEBUCHYHO, který přesně umístěnou střelou překonal Carrassa.
     
    65
    Lille právě vstřelilo branku!
    Exekuce přímého kopu se ujal samotný EDEN HAZARD, který nádhernou střelou z dobrých 35 metrů překonal také Carrassa. Ten se po míči natahoval marně.
     
    60
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou dnes opravdu ve velké pohodě, což nyní znovu ukázali. Plašil zavezl míč až do šestnáctky, tam předložil výbornou přihrávku YOANU GOUFFRANOVI, pro kterého už bylo zakončení hračkou.
     
    50
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A tentokrát to už Bordeaux vychází. Rozehnal s Pedrettim nedokázali ubránit NICOLASE MAURICE-BELAYE, který tak následně pelášil sám na bránkáře Landreaua, jehož s přehledem překonal.
     
    17
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Hosté udeřili také ze své druhé větší šance. Gouffran byl zády k bráně, a proto poslal míč na nabíhajícího LUDOVICA OBRANIAKA, ten napřáhl zpoza šestnáctky a domácímu gólmanovi nedal mnoho šancí jeho projektil chytit.
     
    8
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille zahrávalo rohový kop, hlavičku DAVIDA ROZEHNALA dokázal Carrasso ještě výborně vyrazit, český zadák se ale dostal k dorážce a střelou po zemi vyrovnal.
     
    2
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hostující tým výborný začátek. Obraniakovu šanci sice gólman Landreau ještě dokázal bravurně zlikvidovat, hned vzápětí ale zakončoval z hranice šestnáctky NICOLAS MAURICE-BELAY a střelou o zem poslal svůj tým do vedení.

    Tomáš Honajzer

    Góly: 8. Rozehnal, 65. Hazard, 76. Debuchy, 90. Roux - 2. Maurice-Belay, 17. Obraniak, 50. Maurice-Belay, 60. Gouffran, 90+3. Obraniak

    Karty:   77. Pedretti (LIL) - 43. Ciani (BOR), 44. Henrique (BOR), 88. Sertic (BOR)


    Lille OSC: Landreau - Debuchy, Rozehnal, Chedjou, Béria - Mavuba, Balmont - Pedretti, Payet, Hazard - Roux.
    Girondins Bordeaux: Carrasso - Mariano, Henrique, Planus, Ciani - Trémoulinas, Plašil, Obraniak, N'Guemo - Maurice-Belay, Gouffran.

    Rozhodca: Fautrel – Gringore, Ocak