Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kladno – Třinec 4:3 (po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Slavia 5:2 (kon.) | Sparta Praha – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Berani Zlín 4:1 (kon.)
po s.n.
Rytíři Kladno
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
cz Piatok 03.02.2012, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JASON LEPINE se tak stává jediným úspěšným exekutorem nájezdů.
     
    54:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hluchý zavezl do pásma a udržel puk pro Látala, který našel Lukáče. Ten branku nejprve minul, ale puk za ní dojel Hluchý, který hodil puk před branku, kde byl jako první MARTIN LÁTAL a ten překonal dezorientovaného Hamerlíka. Asistence: Milan Hluchý, Michal Lukáč.
     
    41:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nenápadné nahození a je z toho gól. Třinec vyhrál buly, kotouč se dostal na modrou, odkud nahodil přesně ke vzdálenější tyči LUKÁŠ ZÍB. Chábera nic neviděl. Asistence: Václav Varaďa, Radek Bonk.
     
    29:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlá spolupráce beků zařídila vyrovnávající branku. Lepine nahrál od vlastní branky na modrou, kde Procházka prodloužil do jízdy na MICHALA DRAGOUNA, který blafákem do bekhendu překonal Hamerlíka. Asistence: Libor Procházka, Jason Lepine.
     
    17:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení a tato branka půjde za Cháberou. Lehké nahození Adamského neudržel a u přední tyče byl nejrychleji ERIK HRŇA, který dotlačil puk do branky. Asistence: Martin Adamský, Jan Peterek.
     
    14:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vyrovnání. Varaďa nahodil zdánlivě neškodně před kladenskou branku, kam ale dojížděl obránce a TOMÁŠ KŮRKA, který ve svém prvním zápase za Třinec dává první gól. Asistence: Václav Varaďa, Stanislav Hudec.
     
    09:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovou hru. Jen co se povedlo domácím zavést do pásma, vyměnil si dvakrát kotouč Jaroslav Kalla s VLADIMÍREM KAMEŠEM, jehož pokus od modré zaplul až za Hamerlíka, který toho nejspíš moc neviděl. Asistence: Jaroslav Kalla.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 10. Kameš (Kalla), 30. Dragoun (Procházka, Lepine), 55. Látal (Hluchý, Lukáč), 65. Lepine - 15. Kůrka (Varaďa, Hudec), 18. Hrňa (Adamský, Peterek), 42. Zíb (Varaďa, Bonk)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Drtina, Lepine, Toman, Procházka, Růžička, Pavlů, Kameš - Bicek, Patera, Bílek - Hovorka, Dragoun, Kalla - Eberle, Lukáč, Látal - Valský, Melka, Kuchler - Hluchý.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Vojtek) - Richter, Zíb, Lojek, Klouček, Bolf, Hudec, Novotný, Cartelli - Kůrka, Bonk, Varaďa - Hořava, Peterek, Květoň - Adamský, Polanský, Orsava - Hrňa, Ostřížek, Hampl

    Rozhodca: Šindler, Müllner (GER) - Bejček, Charvát

    Diváci: 1967