Watford – Tottenham 0:1 (kon.) | QPR – Chelsea 0:1 (kon.) | Liverpool – Manchester United 2:1 (kon.)
Derby – Stoke City 0:2 (kon.) | Brighton – Newcastle 1:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:1 (1:1)
Manchester United
cz Sobota 28.01.2012, 13:45 • Anfield Road, Liverpool • FA Cup
     
    90+1
    Z hrací plachy odešel Giggs, nahradil ho Berbatov.
     
    88
    Liverpool právě vstřelil branku!
    DIRK KUYT dostal přesnou přihrávku do pokutového území, počkal až mu míč doskáče na pravou kopačku a vystřelil z první na bližší tyč, kde prostřelil míč mezi nohy De Geovi, a poslal tak svůj tým do vedení.
     
    86
    Reina předvedl výborný zákrok, když vyběhl z brány a odvrátil míč do bezpečí před hladovým Hernándezem.
     
    76
    První střídání připravil Sir Alex Ferguson, z hrací plochy odešel Scholes, nahradil ho Hernández.
     
    72
    Poslední střídání na straně domácích. Ze hřiště odešel Gerrard, nahradil ho Bellamy.
     
    66
    Žlutou kartu za faul vyfasoval Rafael.
     
    63
    Z hrací plochy odešel také Rodriguez, nahradil ho Adam.
     
    62
    Kenny Dalglish přichystal první střídání. Z hrací plochy odstoupil Carragher, nahradil ho Kuyt.
     
    58
    Welbeck byl ve výborném náběhu, spoluhráči si ho všimli a okamžitě mu adresovali přihrávku, Welbeck obešel vyběhlého Reinu, ale míč si příliš hodně předkopl před sebe, a obránci tak zachránili na poslední chvíli svůj tým od inkasovaného gólu.
     
    57
    V pokutovém území upadl Smalling a do zakončení se dostal Carroll, ale svoji šanci nedokázal proměnit. Domácí se dožadovali pokutového kopu, Carroll měl tvrzení, že Smalling zahrál rukou.
     
    50
    Hosté mohli jít do vedení, Giggs poslal centr na zadní tyč, ale Valencia nedokázal dopravit míč do branky, v pokutovém území stál také Scholes, ale míč k němu nedoputoval.
     
    40
    Manchester United právě vstřelil branku!
    PARK JI-SUNG právě vstřelil vyrovnávací branku! Nádhernou práci s míčem předvedl Valencia, jenž elegantně patičkou přenechal míč Rafaelovi, který byl v dobrém pohybu a jeho rychlé nohy byly také výhodou. Doběhl k míči, okamžitě poslal přízemní centr do pokutového území, kde ani vteřinu neváhal PARK JI-SUNG a vystřelil z voleje na bližší tyč. Reina neměl příliš dobrý výhled, a tak gólu nedokázal zabránit. Rudí ďáblové jsou opět ve hře.
     
    21
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí jdou po výhodě rohového kopu do vedení. Centr na zadní tyč udělal hostům velké potíže, nedokázali si pořádně pokrýt prostor v pokutovém území, a DANIEL AGGER tak potrestal tuto chybu gólem. De Gea neměl nárok tomuto gólu zabránit.
     
    18
    Valencia dokázal obalamutit hned tři obránce, připravil si míč na střelu a zakončil! Jeho pokus na zadní tyč byl velmi zajímavý a nebezpečný, Reinu zachránila od inkasované branky tyč.
     
    9
    Henderson utekl Rafaelovi a následně vyslal centr do pokutového území, kde z první vystřelil Gerrard, ale De Gea tuhle jedovatou střelu chytil!
     
    8
    Gerrard udržel míč na polovině hřiště, ale neporozuměl si se svým spoluhráčem, a tak se míče zmocnili hosté. Valencia nacentroval míč do pokutového území, kde zakončoval Giggs, ale Reina si s jeho střelou poradil a uklidil ji do svých rukavic.
     
    4
    Do zakončení asi z dvaceti pěti metrů se dostal Rodriguez, který si zpracoval míč vystřelil na vzdálenější tyč, De Gea svým zákrokem míč vyrazil na rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Góly: 21. Agger, 88. Kuyt - 40. Park Ji-Sung

    Karty:   66. Rafael (MAN)


    Liverpool FC: Reina - Kelly, Agger, Skrtel, Enrique - Carragher (62. Kuyt), Henderson, Gerrard (72. Bellamy), Downing, Rodriguez (63. Adam) - Carroll.
    Manchester United: De Gea - Rafael, Smalling, Evans, Evra - Carrick, Scholes (76. Hernández), Giggs (90+1 Berbatov) - Valencia, Park, Welbeck.

    Rozhodca: Mark Halsey