Havlíčkův Brod – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Most 2:0 (kon.) | Třebíč – Olomouc 5:3 (kon.)
Šumperk – Chomutov 2:3 (kon.) | Písek – Hr. Králové 4:0 (kon.) | Litoměřice – Beroun 4:5 (kon.)
Kadaň – Jihlava 3:0 (kon.)
koniec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (0:3, 4:0, 1:0)
HC Olomouc
cz Pondelok 23.01.2012, 17:30 • Zimní stadion města Třebíče - MANN + HUMMEL ARENA • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    43:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčtí jeli 2 na samotného obránce, Laš popotáhl kotouč a předložil jej před prázdnou branku DAVIDU DOLNÍČKOVI, pro kterého nebyl problém zasunout. Žigárdy dělal co mohl, ale nedosáhl na kotouč. Asistence: Marek Laš, Pavel Sedláček.
     
    37:44
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to tu!!! Obrat dokonán. Žigárdy si nesáhl ani na kotouč a už jej loví ze své sítě. DOČEKAL si ve středním pásmu vybojoval kotouč, zavezl si jej do útočného pásma, kde umyl svého protivníka a po té poslal kotouč mezi Žigárdyho betony. Bez asistence.
     
    36:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Stanislav Dietz nastřelil kotouč na Kašíkovu branku, kterou netrefil. Střela měla razanci a odrazila se od zadního mantinelu až do prostoru kruhů, kde dojížděl TOMÁŠ KAUT, pro kterého nebyl problém usměrnit kotouč do zcela volné branky. Asistence: Stanislav Dietz.
     
    26:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ FOŘT se dostal k zakončení po přihrávce Romana Kadely. U levé tyčky Kašíka vymíchal a zavěsil. Třebíč dramatizuje utkání. Asistence: Roman Kadela.
     
    24:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    MARTIN DOČEKAl si vybojoval kotouč při kličce mu kotouč utakl, už to vypadalo, že jej vystřelí jeho spoluhráč, ale Dočekal si jej nechal pro sebe a poslal Kašíkovi vizitku mezi betony. Asistence: Tomáš Vondráček.
     
    15:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A třetí hřebíček do pomyslné třebíčské rakve. David Rangl nepřesnou rozehrávkou našel na modré čáře dobře stojícího Kotvana, který na nic nečekal a poslal kotouč směr Hrubec. Před domácím brankářem stál velmi šikovně PETR HALUZA, který usměrnil puk do tyče a od ní za Hrubcova záda. trochu štestí, trochu šikovnost olomouckého útočníka. Asistence: Oldřich Kotvan.
     
    14:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu další gól v třebíčské brance. Z nenápadné akce těží PETR KOLOUCH, který se trefil do stejného místa jako předtím Ministr. Bez asistence.
     
    09:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po kombinaci Michal Pšurný, Vodný dostal do samostatného nájezdu MILAN MINISTR, který tváří tvář Hrubcovi nic nevymýšlel, vystřelil nad levý beton a kotouč zapadl do sítě. Asistence: Michal Vodný, Michal Pšurný.

    David Sochor

    Góly a asistencie: 25. Dočekal (Vondráček), 27. Fořt (Kadela R.), 37. Kaut (Dietz), 38. Dočkal, 44. Dolníček (Laš, Sedláček) - 10. Ministr (Vodný, Pšurný M.), 15. Kolouch (Kucharczyk), 16. Haluza (Kotvan)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - Rangl, Sláma, Kadela R., Valenta, Brož, Dietz, Sobotka - Sedláček, Dolníček, Laš - Vondráček, Dočekal, Přibyl - Finsterle, Stejskal, Fořt - Paták, Heřma, Čech - Kaut.
    HC Olomouc: Kašík (Žigárdy) - Janáček, Nedbálek, Bartoň, Ondrušek, Lhotský, Kotvan, Staněk, Vrána - Kucharczyk, Kolouch, Selingr - Marosz, Herman, Haluza - Pšurný M., Ministr, Vodný - Rác, Zbořil, Šlahař.

    Rozhodca: Humpolíček - Jureček, Rychlý