Berani Zlín – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:0 (kon.)
K. Vary – Slavia 4:3 (po pr.) | Sparta Praha – Kladno 1:0 (po pr.) | Liberec – Pardubice 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Bílí Tygři Liberec
4:3 (1:1, 1:2, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 20.01.2012, 18:30Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rozhodující nájezd tak zařídil PETR NEDVĚD, jenž jako jediný proměnil a zajistil Liberci bonusový bod za výhru po samostatných nájezdech.
     
    54:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tyto kombinace přinášejí vyrovnávací branku. Bartovič vyzval na kruhu stojícího PETRA NEDVĚDA, jenž prudkou ranou překonal Růžičku. Asistence: Milan Bartovič, Marek Trončinský.
     
    36:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Somík v oslabení ujel s kotoučem a na druhém křídle ho doplnil JAN KOLÁŘ I., který nepromrhal nabídku před prázdnou branku. Asistence: Radovan Somík.
     
    28:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme znovu vyrovnáno. Bartovič nastřelil kotouč skrz brankoviště, kde ho nadvakrát do branky dostal JAROSLAV KUDRNA, který tak maže pardubický náskok. Asistence: Milan Bartovič, Marek Trončinský.
     
    26:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Chyba liberecké defenzivy v rohu vlastního pásma stojí tým branku. Docílil jí ROBERT KOUSAL, jenž tak posílá hosty do vedení. Asistence: Jan Buchtele, Peter Jánský.
     
    18:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté svou výhodu nakonec využívají. Benák vybídl střílenou přihrávkou LUKÁŠE RADILA, jenž šikovnou tečí překonal Pince. Asistence: Václav Benák, Radovan Somík.
     
    10:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kudrna se po návratu na led dostal ve středním pásmu ke kotouči a společně s TOMÁŠEM URBANEM vyrazili dva na jednoho. Urban jeho nabídkou nepohrdl a z první překonal Růžičku. Asistence: Jaroslav Kudrna.

    Martin Zíta

    Góly a asistencie: 11. Urban T. (Kudrna, Trončinský), 29. Kudrna (Bartovič, Trončinský), 55. Nedvěd (Bartovič, Trončinský), 65. Nedvěd - 19. Radil (Benák, Somík), 27. Kousal (Buchtele, Jánský), 37. Kolář I. (Somík)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Výtisk, Moravec, Trončinský, Derner, Ulrych, Štich - Bárta, Dušek, Špaček, Kudrna, Urban T., Kica, Bartovič, Vantuch, Bulíř, Krejčík, Bortňák, Vak, Nedvěd.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Koutský) - Kočí, Benák, Píša, Kolář II., Drtina, Borer - Zdráhal, Starý, Jánský, Půhoný, Koukal, Buchtele, Kolář I., Radil, Zohorna, Kousal, Nosek, Somík.

    Rozhodca: Hradil, Lacina - Jindra, Kostka.