Amsterdam – Alkmaar 2:3 (kon.)
koniec
Ajax Amsterdam
2:3 (2:2)
AZ Alkmaar
cz Štvrtok 19.01.2012, 14:30 • Amsterdam ArenA, Amsterdam • Holandský pohár
     
    55
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    K penaltovému puntíku se postavil RASMUS ELM a míč poslal do levé části branky z pohledu střelce, zatímco gólman Jasper Cillessen skákal na druhou stranu.
     
    37
    Ajax právě vstřelil branku!
    Domácí rozehráli standardní situaci nakrátko, na střelu Christiana Eriksena za vápnem ještě dokázal Esteban zareagovat, ale míč vyrazil pouze k SIEMU DE JONGOVI, který jej doklepl do prázdné brány. Hosté reklamovali ofsajd, ale marně.
     
    33
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Hosté rázem obrací stav utkání a dostávají se do vedení. Po neúspěšné akci Ajaxu předvedl Alkmaar rychlý útok a po dlouhém pasu Rasmuse Elma za obranu se dokázal prosadit CHARLISON BENSCHOP, který šel sám na Jaspera Cillessena.
     
    24
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Po tvrdém přízemním centru Charlisona Benschopa z pravé strany do vápna Ajaxu se střelou na přední tyč prosadil nikým nehlídaný MAARTEN MARTENS. Je srovnáno.
     
    10
    Ajax právě vstřelil branku!
    Po výborném pasu Christiana Eriksona za obranu si míč zpracoval SIEM DE JONG a ve stoprocentní pozici prostřelil Estebana v bráně AZ Alkmaar. Domácí jdou do vedení.

    FB

    Góly: 10. De Jong, 37. De Jong - 24. Martens, 33. Benschop, 55. Elm (pen.)

    Karty:   37. Moisander (ALK), 58. Holman (ALK)


    Ajax Amsterdam: Cillessen – Ligeon, Alderweireld, Vertonghen (c), Anita – Eriksen, Enoh, Janssen (70. Özbiliz) – Sulejmani, De Jong (84. Bulykin), Aissati.
    AZ Alkmaar: Esteban – Reijnen, Moisander (c), Viergever, S. Poulsen – Maher, R. Elm (84. Marcellis), Martens – Beerens, Benschop (77. Altidore), Holman (78. Ortiz).

    Rozhodca: Van Boekel

    Diváci: 22800