Washington – Carolina 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 4:3 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.)
Arizona – Colorado 6:1 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
Colorado Avalanche
cz Pondelok 16.01.2012, 22:00NHL
Partner:
     
    58:02
    Když to nejde, tak to prostě nejde. Kotouč se od mantinelu odrazil před brankoviště, kde ho mohl O'Reilly uklidit do opuštěné klece. Jenže to by musel černou gumu také trefit.
     
    55:54
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hráči Avalanche si musí vypít svůj kalich hořkosti až do dna. Brule vybojoval v rohu kluziště kotouč, předložil ho mezi kruhy ROSTISLAVU KLESLOVI a český bek ho napálil za Varlamova. Asistence: Gilbert Brule.
     
    48:32
    Hosté chybovali v rozehrávce, což mohl potřestat Pouliot. Ze tří metrů ale netrefil branku.
     
    45:31
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Hosté inkasují pověstného bůra. Vrbata uvolnil za brankou BOYDA GORDONA, který vybruslil k brankovišti a silou procpal kotouč za Varlamova záda. Asistence: Radim Vrbata, Chris Summers.
     
    39:49
    Whitney nechal šikovně odklouzat padajícího obránce a pak tvrdě pálil z levého kruhu. Varlamov si vůbec nebyl jistý, kde je puk, ale ten zůstal naštěstí pro něj někde v jeho výstroji.
     
    38:50
    Boedker prošel až před brankáře, zakončit nedokázal. Bylo to však s faulem Quinceyho, takže uvidíme přesilovku domácích.
     
    36:37
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí mají zápas pod kontrolou. Varlamova nejprve zachránila tyč, ale zhruba o půl minuty později se již Kojoti prosazují. Whitney našel napříč pásmem najetého BOYDA GORDONA, který tváří v tvář brankáři nezaváhal. Asistence: Ray Whitney, Derek Morris.
     
    30:54
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Summers pálil od modré čáry a směr jeho střely nechytatelně změnil SHANE DOAN, který dokázal kotouč tečovat ze vzduchu. Druhý gól domácího kapitána v dnešním zápase. Asistence: Chris Summers, Ray Whitney.
     
    28:25
    Nádherně zasáhl Smith! Mueller táhl rychlý protiútok a našel před brankou úplně volného Galiardiho. Smith však předvedl bleskurychlý přesun k druhé tyči a betonem zabránil vyrovnání.
     
    26:39
    Vrbata si sjel s pukem až před Varlamova, který však jeho backhandové zakončení přečetl.
     
    25:44
    Domácí však mají alespoň přesilovku. Vyloučen Wilson.
     
    25:44
    Hostující obraně ujel Korpikoski, ale branku netrefil!
     
    18:32
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Ale další akce Coyotes už končí gólem. Yandle našel na útočné modré rozjetého SHANA DOANA, který zvolil forhandovou kličku a propasíroval kotouč Varlamovovi pod betonem. Asistence: Keith Yandle.
     
    18:04
    Fantatstický Varlamov! Vrbata dorážel z bezprostřední blízkosti, navíc puk zvedl, ale ruský brankář jej dokázal lapačkou vyplácnout mimo branku!
     
    11:28
    Smith zasáhl fantasticky proti dvojnásobné dorážce Stastneho. Jeho druhý pokus z bezprostřední blízkosti schoval efektně do lapačky.
     
    09:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny vyrovnávají díky pohotové teči CHUCKA KOBASEWA, který do branky usměrnil Johnsonovu střelu od modré. Asistence: Erik Johnson, Jay McClement.
     
    07:18
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku nakonec využívají po dělovce GILBERTA BRULEHO, který prostřelil Varlamova ranou z první. Asistence: Keith Yandle, Taylor Pyatt.
     
    05:24
    Na trestnou lavici odešel Stastny za hákování. Úvodní přesilová hra pro Coyotes.
     
    04:15
    Oba hráči si na pět minut odpočinou na trestných lavicích.
     
    04:15
    Bitka mezi McLeodem a domácím Chipchurou!
     
    01:14
    Hejduk nejprve sám před brankářem backhandem nezpracoval, poté však dokázal nahrát Landeskogovi, který trefil z kruhu tyč!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 8. Brule (Yandle, Pyatt), 19. Doan (Yandle), 31. Doan (Summers, Whitney), 37. Gordon (Whitney, Morris), 46. Gordon (Vrbata, Summers), 56. Klesla (Brule) - 10. Kobasew (Johnson, McClement)


    Arizona Coyotes: Smith (Labarbera) - Rozsíval, Yandle, Aucoin, Ekman-Larsson, Morris, Klesla - Doan, Langkow, Boedker - Vrbata, Pouliot, Whitney - Brule, Gordon, Korpikoski - Torres, Chipchura, Pyatt
    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) - O'Byrne, Hejda, Elliot, Quincey, Johnson, Wilson - Mueller, Stastny, Galiardi - Hejduk, O'Reilly, Landeskog - Kobasew, McClement, Winnik - Jones, Porter, McLeod