Havlíčkův Brod – Písek 2:1 (kon.) | Chomutov – Třebíč 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:0 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Most – Kadaň 0:8 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 6:1 (kon.)
Olomouc – Beroun 4:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
IHC Králové Písek
cz Streda 11.01.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    43:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ujímají vedení! Domácí kombinovali v útočném pásmu. Puk jim sebral Vaniš, jenž v pásmu zakončil mimo Nerudovu branku. Puku se chopil Vojta Němec, jenž jej posunul na Václava Midla, který vyslal do samostatného úniku PETRA POLODNU, jenž měl od modré volné pole působnosti a střelou nad rameno hostujícího brankáře posílá domácí do vedení! Asistence: Vojtěch Němec a Václav Meidl.
     
    39:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové přesilovku využívají a gólem do šatny vyrovnávají na 1:1! Po vyhraném buly došlo k rychlé výměně puku mezi Marianem Moravou a TOMÁŠEM PROTIVNÝM, který následně z levého kruhu vymetl pavučinky v pravé šibenici branky Vojtěcha Sedláčka! Nádherná střela tedy znamená vyrovnání! Asistence: Marian Morava a Vojtěch Němec.
     
    17:41
    Písek právě vstřelil branku!

    A máme tu první branku zápasu! Písek vyhrál buly a rychle se dostal do pásma. Vaniš v samostatném nájezdu neuspěl, když se proti němu Neruda položil a střelu vykopl betonem. Následně dorážel za dezorientovaného Nerudu Suja, ale nakonec se prosadil až JIŘÍ FEREBAUER a otevřel tak skóre dnešního zápasu! Asistence: Jakub Suja a Marek Vaniš.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 40. Protivný (Morava, Němec), 44. Polodna (Meidl, Voj. Němec) - 18. Ferebauer (Suja, Vaniš)


    BK Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava "C", Protivný, Voj. Němec "A", Semorád, Vondráček - Novotný, Pavlík "A", Rytnauer, Zábranský, P. Polodna - Jelínek, Kempný, Švaňhal, Štěpánek, Musil - Wasserbauer, Sova, Kostourek, Meidl, Stehlík.
    IHC Králové Písek: Sedláček (Vajner) - Všetečka, Kolarz, Slavík, Luňák, Nouza - Pavlíček, Žovinec, Kudrna, Nedorost, Antončík - Kanov, Lukáč, S. Polodna, Šperger, Mrkvička - Dvořák, Havran, Suja, Vaniš, Ferebauer.

    Rozhodca: Tomáš Horák - Michal Zíka, Jiří Flégl