Havlíčkův Brod – Písek 2:1 (kon.) | Chomutov – Třebíč 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:0 (kon.)
Šumperk – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Most – Kadaň 0:8 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 6:1 (kon.)
Olomouc – Beroun 4:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
IHC Králové Písek
cz Streda 11.01.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Domácí nakonec dokázali otočit vývoj zápasu a slaví tři body. Ty jsou pro ně velmi cenné, jelikož díky prohře Litoměřic v Ústí nad Labem jim odskakují již na rozdíl šesti bodů. Jako hrdiny zápasu vyhlašujeme oba brankáře, kterým vděčíme za fotbalový výsledek.

    To je ode mne zpoza monitoru mého počítače vše. Loučím se s vámi a zase někdy napočtenou! (19:49:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Němec tvrdým výhozem jen líznul tyčku opuštěné klece. Je konec!
     
    59:44
    Rebelové vyhazují. Hostům již moc času nezbývá.
     
    59:24
    Po Nouzově střele, která minula bránu se k dorážce nedostal Kolarz.
     
    59:04
    Sedláček na střídačce!
     
    58:40
    Puk opět u branky Písku, Sedláček nemůže odjet na střídačku.
     
    58:24
    Rebelové vyhazují.
     
    58:07
    Polodna dostal dvě minuty za sekání a čekají nás zajímavé 2 minuty.
     
    57:47
    Po akci Polodny se ke střele dostal Meidl, jehož vyčapal Sedláček, jenž následně jen přihlížel zblokovalné dorážce, po které puk vystoupal do výše, dopadl na zem a stal se kořistí píseckých.
     
    57:29
    Nouzova žabička na Luňáka byla velmi povedená a projela kolem všech bránících hráčů a nakonec i kolem samotného Luňáka a píská se icing.
     
    57:07
    Další ohrožení hostující svatyně měl na svědomí Štěpánek, jenž však pouze počechral výstroj Vojtěcha Sedláčka.
     
    55:48
    Meidl ujížděl po pravé straně sám na Sedláčka, kterého se snažil na bliřší tyč prostřelit, ale hostující gólman se zkroutil jak šnek s jeho pokus bravurně likviduje!
     
    54:56
    Obrovské zmatky před Nerudou! Nejprve Kudrna neprostřelil obranný val domácích a následnou ránu Všetečky musel likvidovat betonem Neruda. To vška nebylo vše a před Nerudou se objevil Luňák, ale na domácího gólmana nevyzrál a na druhou stranu pádil Musil, jehož nájezd zakončený střelou zastavila tyčka za Sedláčkem!
     
    54:00
    Tentokráte již Vondráček svou střelu namířil mezi tři tyče, ale Sedláček máchl lapačkou a efektivním zákrokem přerušil hru.
     
    53:47
    Nyní však zahrozili i Rebelové a Vondráčkova střela měla gólové parametry, ale nakonec byla sražena do ochranné sítě.
     
    53:26
    Mrkvička nabral rychlost, ale za modrou čárou narazil na připravené obránce domácích. Kostourek na druhé straně prošel až na kruh, ale dopadl stejně jako jeho kolega na druhé straně.
     
    53:00
    Neruda drží puk odražený od zadního mantinelu a oba celky střídají.
     
    52:01
    Písek nyní dlouho rotoval v pásmu a vyměňoval si puk, až nakonec pálil Všetečka a jeho pokus před bránou tečoval Slavík, ale Nerudovy betony opět puk zastavily před brankovou čárou.
     
    51:05
    Kostourek se šikovně zbavil dvou obránců a zakončovat mohl Meidl, ale Kolarz mu na poslední chvíli puk sebral z hole.
     
    50:37
    Nyní se však již dostal ke střele Vaniš, ale jistý Neruda puk drží na hrudi.
     
    50:08
    Rebelové odehráli puk do pásma soupeře a odešli střídat, čehož chtěl využít Žovinec, jenž se prodral až na kruh, ale byl odstaven Štěpánkem.
     
    49:32
    Písek se provinil ofsajdem, Rebelové vyhráli buly a dlouhou drželi puk daleko od Sedláčka. Ke střele se dokonce dostal Němec, ale bleskově se přesunuvší Sedláček odrazil puk do ochranné sítě.
     
    48:45
    Před bránou se objevil Slavík, ale jeho pokus parádně vytáhl lapačkou Neruda. Následně puk uzmul Semorád, jenž jej poslal po mantinelu, kde se jej chopil z trestné se vracející Jelínek a dokonce backhandem zakončil, ale nepřehodil betony Sedláčka.
     
    48:08
    Rebelové rychle vyhodili a po zavezení puku do pásma a jeho rychlé výměně pálil od modré Kolarz, ale Neruda puk podržel na hrudi a vysloužil si ovace publika.
     
    47:37
    Přesně 60 vteřin se bude hrát 5 na 3. Vyloučen byl totiž domácí Pavlík (HBR) za zdržování hry.
     
    47:20
    Nouza obkroužil bránu a cpal se do zakončení, které nakonec přišlo, ale pozorný Neruda puk vyrazil a Polodna vyhazuje.
     
    46:46
    Úmyslný ofsajd Písku. Vhazování před Sedláčkem a cenné vteřinky pro domácí.
     
    46:37
    A bude se vylučovat na straně domácích. Nouza byl v souboji s Jelínkem faulován tak vehementně, až přišel o obě rukavice. Jelínek (HBR) si posedí za sekání.
     
    45:49
    Rebelové nyní však zahráli na zakázané uvolnění. Domácí publikum ožilo a rázem je hlasitější.
     
    45:26
    A další velká šance! Tentokrát se sám před Sedláčkem objevil Štěpánek, ale proti němu se Sedláček přesunul a ucpal prostor u bližší tyče.
     
    44:50
    A mohlo to být 3:1! Po akci Meidla se k puku dostal před bránou Kostourek a rychlým švihem jen líznul břevno Sedláčkovy branky!
     
    43:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se ujímají vedení! Domácí kombinovali v útočném pásmu. Puk jim sebral Vaniš, jenž v pásmu zakončil mimo Nerudovu branku. Puku se chopil Vojta Němec, jenž jej posunul na Václava Midla, který vyslal do samostatného úniku PETRA POLODNU, jenž měl od modré volné pole působnosti a střelou nad rameno hostujícího brankáře posílá domácí do vedení! Asistence: Vojtěch Němec a Václav Meidl.
     
    42:48
    Na druhé straně se ke střele odhodlal nový muž v řadách Rebelů Wasserbauer, ale narazil jen na výstroj Sedláčka a následně nebyl k dorážce puštěn Stehlík.
     
    42:03
    Písečtí mírně aktivnější se snaží natlačit do Nerudy, ale ten zatím odolává a nyní je dokonce odpískán ofsajd Písku.
     
    41:23
    Nejprve Kostourek s Meidlem nedokázali dostat puk za záda Sedláčka a následně se dostal do nájezdu Mrkvička, proti němuž se k ledu položil domácí brankář. Mrkvička se jej snažil přehodit, ale Neruda puk zastavil a parádně svůj tým podržel!
     
    40:45
    Rebelové po úvodním buly zahájili tažení směr Sedláček, ale nevymysleli nic převratného, což však na druhé straně napodobil také Písek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Led již okupují obě armády a také pruhované dresy soudců jsou již na ledové ploše.
     
    Led se leskne jako zrdcadlo. Chybí nám už jen hlavní aktéři.
     
    Rebelové dokázali během druhé části srovnat gólem do šatny na 1:1. Povedená střela Protivného slavila úspěch. Nutno dodat, že oba celky hrály velmi aktivně a často soupeřovu brankáři zle zatápěli, ale oba muži s maskou zatím drží své týmy. Další třetina začne v 19:12.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové přesilovku využívají a gólem do šatny vyrovnávají na 1:1! Po vyhraném buly došlo k rychlé výměně puku mezi Marianem Moravou a TOMÁŠEM PROTIVNÝM, který následně z levého kruhu vymetl pavučinky v pravé šibenici branky Vojtěcha Sedláčka! Nádherná střela tedy znamená vyrovnání! Asistence: Marian Morava a Vojtěch Němec.
     
    39:11
    Písečtí byli vyloučeni. Vyloučeným byl Martin Havran (PIS) za podražení.
     
    38:50
    Od modré tvrdě pálil Havran, jenž vylekal širokou sortu domácích příznovců, jelikož štrejchnul boční síťku.
     
    38:29
    Domácí zahráli na ocong. Vhazování se provede z kruhu před Nerudou.
     
    37:40
    Nedorost ve středním pásmu zachytil puk, ale neměl rychlost, a tak posadil do rychlíku Kudrnu, jenž následně Nedorostovi puk vrátil, ale ten z levého kruhu rozvlnil pouze boční síťku branky domácích.
     
    37:02
    Nouza se dlouho motal na pravém kruhu jako vítr v bedně hledajíc východisko kam s pukem. Nakonec nahrál na Lukáče, jehož pokus odrazil hokejkou Protivný do ochranné sítě.
     
    36:13
    Po sérii nepřesných nahrávek se pulku chopil Písek a nakonec pálil Suja, jehož střelu vykopl Neruda jen před sebe, kde však nedovolil Ferebauerovi druhou branku Pavlík, jenž puk odpálil do středního pásma.
     
    35:39
    Písečtí ještě před skončením přesilovky vyhodili puk. Rebelové však rychle přešli do pásma a nahodili na Sedláčka, jenž jejich záměr pochopil. Puk podržel a oba celky střídají.
     
    34:39
    Rebelí kombinace dlouho nevedla k nějaké střele, což se rozhodl změnit Protivný, jehož tvrdý projektil se zastavil až o beton roztahnuvšího Sedláčka.
     
    34:10
    Rebelí kombinaci kazí Písek svým dlouhým výhozem k Nerudovi.
     
    33:27
    Písečtí so nevšimli, že Sedláček je stále v brance a nasadili do hry hráče navíc. To neuniklo pozornosti hlavního sudího, jenž tak Písek vykazuje na 2 minuty. Trest odpykává Marek Vaniš (PIS).
     
    33:21
    Domácím se nepovedl přechod do pásma a soupeř toho využil, konkrétně Suja, jenž ostře pálil, ale minul bránu hájenou Stanislavem Nerudou.
     
    32:47
    Jenže ne dlouho. Písek se opět dostal bleskově zpět ke kormidlu a od modré pálil Žovinec, jeho střela měla kurs mezi betony Stanislava Nerudy, jenž je však sklapl a následně puk podržel.
     
    32:12
    Zpoza brány se snažil vybruslit Šperger, ale nechal puk za sebou. Černou gumu následně holí sklepl za bránu Neruda a hrají Rebelové.
     
    31:28
    Opět tato dvojka! Tentokrát v obráceném gardu. Meidl hledal Kostourka, jenž byl však odbráněn a ani nezakončil.
     
    30:52
    Kostourek sebral mezi kruhy puk, poslal jej Meidlovi, jenž následně u pravé tyčky nepropasíroval puk za Sedláčka.
     
    30:02
    Musil od pravého mantinelu hledal Švaňhala, jenž z otočky rozvlnil pouze boční síťku. Někteří fanoušci již zvedali ruce nad hlavu.
     
    29:48
    A menší tlak Písku ukončuje až Neruda zalehnutím puku.
     
    28:46
    Rebelové se sami vyhnali z pásma a za pukem sprintovala dvojice Kudrna - Žovinec. Kudrna puk dostihl, zbavil se Novotného, vyměnil si se Žovincem puk a následně jej nahrál na Pavlíčka mezi kruhy, jehož první pokus zabllokoval bránící hráč brusíl, ale druhý pokus Pavlíčka musel Neruda vykopnout svým pravým betonem.
     
    27:48
    Ofsajd Písku.
     
    27:29
    Kostourek - Stehlík - Meidl. Tato trojice si vyměnila puk a následně v tísni zakončoval Meidl, ale puk nakonec skončil po zásahu Sedláčkovi hokejky za bránou.
     
    27:04
    Střelu od modré musel ve své výstroji schovat Sedláček.
     
    26:19
    Antončík mohl uhánět sám na Nerudu, ale ten si vyjel až mezi kruhy a tygřím skokem mu puk vypíchl, následně po nahrávce Kudrny pálil Žovinec, ale Nerudova vyrážečka bůeskově vylétla vzhůru a puk odrazila. Následně se hrdina okamžiku vrhl po puku jako lev po bezbranné srně a podržel jej!
     
    25:47
    Rebelové v plné síle a hlavně v plném počtu bruslařů na ledě ostřelovali nejen Sedláčka, ale i mantinel za ním q nakonec Písek vyhodil na icing.
     
    25:27
    Po menším závaru před Sedláčkem se k puku dostal opět Písek a vyvezl jej před Nerudu, kde vznikla trma vrma, ale ani jeden z hokejistů hostí nedokázal přehodit ležícího Nerudu.
     
    24:27
    Infarktové chvilky na druhé straně! Polodna se Semorádem uháněli 2 na 2 a druhý jmenovaný zakončoval jen těsně vedle brány. Následně ten stejný hráč opět páli z mezikruží, ale Sedláček kotouč podržel ve výstroji!
     
    24:10
    Rebelové vyhodili puk do středního pásma, ale Písek se opět rychle vrátil do útoku a nakonec zakončoval z horní partie pravého kruhu Kolarz, ale Neruda si povyjel a podržel nejen svůj tým, ale i puk ve výstroji.
     
    23:31
    Písek rychle přejel přes střední pásmo a zle zatápěl domácí obraně, z čehož rezultoval faul Ondřeje Stehlíka (HBR), jenž za hákování putuje za katr. Během výhody ještě projel brankovištěm Vaniš a zakončoval, ale Neruda mu puk sebral z hole.
     
    22:24
    Dnes velmi agilní Švaňhal opět ukázal šikovné ruce, když se protáhl mezi tři obránce a před třetího hráče poslal puk Musilovi, jenž tísněn vystrašil Sedláčka střelou mezi betony. Ten nevěděl, kde má puk, ale ten se vykutálel a hraje Písek.
     
    22:08
    Rebelové zastavují výpad soupeře zakázaným uvolněním.
     
    21:43
    Nedorost zaváhal před Sedláček, o puk jej obral Štěpánek, jenž nahrál na volného Švaňhala, jenž však z otočky minul bránu.
     
    20:35
    Sedláček podržel střelu od mantinelu a na led již naskočil také hříšník Kudrna. Domácí fanoušci dávají Sedláčkovi vědět, kam si přejí aby padaly branky.
     
    20:13
    Domácí vyhráli úvodní vhazování, ale v pásmu se moc neohřáli, jelikož KOMTERM vyhazuje k Nerudovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Na ledě jsou i arbitři a zápas tedy může pokračovat.
     
    Písečtí jsou opět na ledě jako první. Domácí však přichází hned vzpátětí.
     
    Máme za sebou první dějství, jenž mělo zajímavý průběh a přineslo několik zajímavých akcí. Nakonec se ujala jen ta z hole Jiřího Ferebauera, jenž došťouchal puk za záda dezorientovaného Nerudy. Další třetina začne v 18:21.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Rebelové vyrobili tlak na branku Vojtěcha Sedláčka a z prostoru levého kruhu pálil Jan Semorád, ale Sedláček byl opět rychle na zemi a puk vykopl.
     
    19:00
    Rebelové vyhráli buly. Němec se probil do pásma nahrál do mezi kruží na zcela volného Vondráčka, jenž se řítil na Sedláčka, jenž si perfektně povyjel a podržel svůj tým!
     
    18:56
    Kombinaci Rebelů překazila nahrávka rukou.
     
    18:29
    Z celku Písku je vyloučen Jiří Kudrna (PIS) za podražení. První přesilovka pro domácí.
     
    17:41
    Písek právě vstřelil branku!

    A máme tu první branku zápasu! Písek vyhrál buly a rychle se dostal do pásma. Vaniš v samostatném nájezdu neuspěl, když se proti němu Neruda položil a střelu vykopl betonem. Následně dorážel za dezorientovaného Nerudu Suja, ale nakonec se prosadil až JIŘÍ FEREBAUER a otevřel tak skóre dnešního zápasu! Asistence: Jakub Suja a Marek Vaniš.
     
    17:24
    Nyní je však Písku odpískán úmyslný ofsajd.
     
    17:13
    Rozhodčí jsou nyní velmi povolní a nechtějí k nevoli obou fanouškovských táborů odpískat icing ani na jedné straně.
     
    16:21
    Písek opět po krásné kombinační hře pálil, ale Neruda dnes chytá spolehlivě a puk opět drží na své hrudi.
     
    15:54
    Písek byl nyní velmi nebezpečný a tlačil se do zakončení. Po střele Kanova, kterou Neruda vyrazil objel Polodna bránu a snažil se zakončit, ale natrefil jen na betony Nerudy. Následně opět pálil Kanov, ale do jeho střely padli dva obránci, ale puk uzmul Nouza, jenž však ztroskotal na přesouvajícím se Nerudovi, jenž puk podržel na hrudi!
     
    15:25
    Puk se dvakrát ocitl až u Sedláčka.
     
    14:41
    Meidl (HBR) kouzlil s Kostourkem za bránou, načež si domácí forvard s číslem 61 na zádech vybruslil před bránu, kde byl odstaven Kanovem, jenž škobrtl o jeho hokejku a pravice sudího vyletěla vysoko nahoru. Následně Písek přešel do pásma a vypálil na Nerudu, jenž podržel střelu na hrudi.
     
    13:24
    Musil zachytil na modré puk, předal jej Švaňhalovi, jenž přiťukl ještě na Moravu, jehož tvrdý projektil se nesl půl metru od Sedláčkovy tyče.
     
    12:53
    Rebelové znovu vyhodili a nebezpečně si najížděl Nouza, jenhož střelu opět srazil do ochranné sítě jeden z domácích obránců. Jmenovitě to byl Aleš Jelínek.
     
    12:18
    Nouza se po dlouhé kombinaci odhodlal ke střele, ale byl to opět Radek Novotný, kdo zkazil soupeři radost. Od domácího obránce se puk odrazil až do ochranné sítě.
     
    11:18
    Polodnovo nahození dojel Protivný poslal puk Švaňhalovi, jenž opět osvobodil Rebely.
     
    10:48
    Puk je nyní držel daleko od Nerudy.
     
    09:57
    Velkou obětavost ukázal Novotný, jenž padl do střely Kanova. Bučící publikum domácích následně potěšil svým výhozem Jelínek.
     
    09:08
    Píseckou kombinaci po vyhraném buly ukončuje dlouhým výhozem Vondráček.
     
    08:55
    První vyloučení dnešního dne má na svědomí domácí Milan Kostourek (HBR), jenž se proti pravidlům provinil vysokou holí. Kostourek dostal 2+2 minuty.
     
    08:42
    Tlačil chvíli také Písek, ale ke střele se nedostal, a tak se na zteč vydala domácí parta, kterou zastavil ofsajd.
     
    07:57
    Ihned po buly pálil od modré Pavlík. Sedláček jeho střelu viděl na poslední chvíli, a tak ji pouze ztlumil. Skákající kotouč chtěl za jeho záda usměrnit Štěpánek, ale Sedláčkův beton se vymrštil k bližší tyči a puk se po odrazu od něj dostal až za bránu.
     
    07:48
    A dvojice Flégl - Zíka opět úřaduje. Tentokráte odpískala icing Písku.
     
    07:37
    Duo Švaňhal - Štěpánek zastavil při přechodu do útoku hvizd rozhodčího signalizující ofsajd.
     
    07:00
    Písek se opět po rychlém přechodu do pásma dostal ke střele a tentokrát ji měl na svědomí Nouza, leč jeho pokus z levého kruhu opět našel jen připravenou výstroj domácího muže s maskou.
     
    06:18
    A mohlo to být 1:0! Po nahrávce od levého mantinelu se v předbrankovém prostoru zjevil zcela sám Roman Vondráček, ale nezacílil ani mezi tři tyče!
     
    05:59
    Také čtvrtá formace Písku se po vyhraném buly dostala do útočné třetiny, kde vystřelil z pravého kruhu Ferebauer, ale Neruda střelu podržel ve své výstroji.
     
    05:26
    Písečtí vyvezli puk do útočného pásma, kde se však neprobili k zakončení a po rychlém kontru pálil z podobného místa jako Rytnauer i Švaňhal, ale Sedláček byl opět pozorný a jeho betony opět zaúřadovaly.
     
    04:45
    Na druhé straně se do slušné palebné pozice dostal Rytnauer, jenž střílel z pravého kruhu, ale Sedláček šel rychle na zem a střelu vykopl betonem.
     
    04:02
    Písečtí se vydali na zteč a od mantinelu přímo před zraky domácího kotle vypálil Slavík, ale jeho pokus udržel Neruda na hrudi, za což byl odměněn potleskem.
     
    03:22
    Nyní velmi aktivně působila domácí čtvrtá formace. Zejména trojice Meidl - Stehlík - Kostourek. Jejich akce vyvrcholila po nahrávce domácího dlouhána Meidla, jenž nahrál před branku na Kostourka, jenž však neprocedil puk mezi betony Sedláčka.
     
    02:14
    Písečtí se pokoušeli v pásmu o kombinaci. Následně je o puk obehrál Švaňhal, jenž však neprošel přes střední pásmo.
     
    01:05
    Na modré se odhodlal k rychlé střele Žovinec, jeho projektil prolétl skrze hradbu těl na kruhu, ale Neruda střelu "vyhlavičkoval" helmou.
     
    00:57
    Do útoku se vydala také družina hostí, ale jejich kouzlení zastavují domácí dlouhým výhozem na zakázané uvolnění.
     
    00:12
    Rebelové vyhráli úvodní vhazování, několkrát si vyměnili puk na obranné modré čáře, načež se rozjel domácí kapitán Morava a před modrou nahodil puk na bránu. Sedláček podržel kotouč pod lapačkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Nyní již vidíme také bílé dresy domácích Rebelů, kteří jsou doprovázeni potleskem publika.
     
    Rozhodčí již mají ve svých bruslích naježděno několik koleček po čerstvě upraveném ledě na který také vjíždí i hráči. Jako první z kabin vycházejí hosté v modrých dresech.
     
    Rolba nám krouží poslední kolečko, trenéři udělují v kabině poslední taktické pokyny. Utkání za malou chvíli vypukne.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava "C", Protivný, Voj. Němec "A", Semorád, Vondráček - Novotný, Pavlík "A", Rytnauer, Zábranský, P. Polodna - Jelínek, Kempný, Švaňhal, Štěpánek, Musil - Wasserbauer, Sova, Kostourek, Meidl, Stehlík.

    IHC KOMTERM Písek: Sedláček (Vajner) - Všetečka, Kolarz, Slavík, Luňák, Nouza - Pavlíček, Žovinec, Kudrna, Nedorost, Antončík - Kanov, Lukáč, S. Polodna, Šperger, Mrkvička - Dvořák, Havran, Suja, Vaniš, Ferebauer.

    Rozhodčí: Tomáš Horák - Michal Zíka, Jiří Flégl.
     
    V sestavě domácích se objevuje také čerstvě příchozí mladík z Komety Brno Jan Wasserbauer, jenž do juniorky Komety přišel právě z Kotliny. Nyní se vrací ne jako hráč juniorky, ale na led v Havlíčkově Brodě vyjede jako hráč A mužstva. V sestavě Rebelů se také objevuje další příchozí z Komety Brno Michal Kempný. Ten působil na místním stadionu již vloni. Letos však nastupoval přednostně za Kometu Brno. Nyní se však opět vrací do Havlíčkova Brodu vypomoci místním Rebelům.
     
    Porovnání statistik obou dnešních soupeřů:

    Nejlepší střelci:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    1. Milan Kostourek (14 branek)
    2. Vojtěch Němec (13)
    3. Jan Semorád (12)

    IHC KOMTERM Písek:
    1. Tomáš Nouza (11)
    2. Jan Eberle (8)
    3. Zdeněk Šperger, Vojtěch Mrkvička (7)

    Nejlepší nahravači:

    HC Rebel Havlíčkův Brod
    1. Vojtěch Němec (24 asistencí)
    2. Milan Kostourek (18)
    3. Petr Polodna (15)

    IHC KOMTERM Písek
    1. Tomáš Nouza (21)
    2. Zdeněk Šperger, Stanislav Polodna (11)
    3. Jan Eberle (9)

    Nejlepší obránci:

    HC Rebel Havlíčkův Brod
    1. Marian Morava (1+14)
    2. Jaroslav Koma (7+3)
    3. Jan Pavlík (3+4)

    IHC KOMTERM Písek
    1. Roman Němeček (2+8)
    2. Jozef Lukáč (2+4)
    3. David Všetečka (1+5)

    Porovnání brankářů:

    HC Rebel Havlíčkův Brod

    Stanislav Neruda
    17 záp. - 868 min. - 498 zás. - 49 og. (pr. 3,39) - 91,04% - 2 SO
    Jaroslav Suchan
    11 záp. - 581 min. - 319 zás. - 37 og. (pr. 3,82) - 89,61%

    IHC KOMTERM Písek
    Vojtěch Sedláček
    28 záp. - 1646 min. - 805 zás. - 79 og. (pr. 2,88) - 91,06%
    Vratislav Vajner
    1 záp. - 20 min. - 8 zás. - 0 og. (pr. 0,0) - 100%
     
    Oba celky se spolu letos setkaly již dvakrát a pokaždé byla úspěšnější družina Rebelů. Ta první zápas vyhrála přesvědčivě 6:2 a na ledě u Otavy uspěla v poměru 4:2.

    HC Rebel - IHC Písek 6:2 (1:1, 3:0, 2:1)
    Branky a nahrávky: 3. Stehlík (Štěpánek), 29. Rytnauer (Morava), 37. Rytnauer , 37. Knotek (Jelínek), 45. Jonáš (Meidl), 60. Rytnauer (Zábranský, Knotek) - 10. Eberle (Mrkvička ), 51. Mrkvička (Němeček, Šperger).

    IHC Písek - HC Rebel 2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
    Branky a nahrávky: 22. Šperger (Ferebauer, S. Polodna), 50. Slavík (Luňák, Eberle) - 4. Kostourek (P. Polodna), 13. Voj. Němec (Meidl), 18. Švaňhal (Zábranský, Ostrčil), 60. Voj. Němec (Semorád).

    Podaří se Rebelům uspět i na třetí platný pokus, nebo se poprvé v této sezoně budou radovat hokejisté, jejichž město leží na řece Otavě?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z havlíčkobrodské Kotliny. Dnes nás čeká zápas mezi dvěma týmy na hraně 7. - 9. místa. Domácí skvadra v uplynulém kole porazila Třebíč na jejím vlastím ledě a udržela si tak na sedmém místě tři body náskoku před osmými Litoměřicemi. Naopak dnešní soupeř Rebelů - IHC KOMTERM Písek je jen o bod pod litoměřickým Stadionem a na domácí ztrácí pouhé čtyři body. Uspějí-li tedy hosté z Písku na horkém ledě v Kotlině mohou se přiblížit velmi výrazně osmé pozici. Utkání začíná v 17:30.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 40. Protivný (Morava, Němec), 44. Polodna (Meidl, Voj. Němec) - 18. Ferebauer (Suja, Vaniš)


    BK Havlíčkův Brod: Neruda (Suchan) - Morava "C", Protivný, Voj. Němec "A", Semorád, Vondráček - Novotný, Pavlík "A", Rytnauer, Zábranský, P. Polodna - Jelínek, Kempný, Švaňhal, Štěpánek, Musil - Wasserbauer, Sova, Kostourek, Meidl, Stehlík.
    IHC Králové Písek: Sedláček (Vajner) - Všetečka, Kolarz, Slavík, Luňák, Nouza - Pavlíček, Žovinec, Kudrna, Nedorost, Antončík - Kanov, Lukáč, S. Polodna, Šperger, Mrkvička - Dvořák, Havran, Suja, Vaniš, Ferebauer.

    Rozhodca: Tomáš Horák - Michal Zíka, Jiří Flégl