Lazio – Hellas 3:2 (kon.)
koniec
Lazio Rím
3:2 (1:0)
Hellas Verona
cz Utorok 10.01.2012, 21:00 • Stadio Olimpico - Řím • Taliansky pohár
     
    90+
    Lazio právě vstřelilo branku!

    ...no a z následného přímého kopu padá rozhodnutí. HERNANESOVI se to dnes konečně povedlo a to v tu nejlepší možnou chvíli. Z levé strany vykouzlil krásný oblouček a zamířil přesně do vzdálenější šibenice.
     
    74
    Hellas Verona právě vstřelila branku!

    Tak to je návrat do utkání! Hosté vyrovnávají a schválně, kdo dal branku? D'ALESSANDRO! Ten dostal skvělou přihrávku mezi stopery za obranu a před sebou už měl jen brankáře Bizzarriho, pod jehož tělem poslal míč do sítě.
     
    61
    Hellas Verona právě vstřelila branku!

    Tak pozor! Hellas Verona se nevzdává! Rychlý protiútok skončil velmi úspěšně. EMANUELE BERRETTONI si našel správně místo ve vápně a následnou přihrávku z levé strany zužitkoval, jak nejlépe mohl. Povedené střídání hostů.
     
    58
    Lazio právě vstřelilo branku!

    Zřejmě už není, co řešit. Lazio zvyšuje na 2:0, ovšem mělo pořádnou porci štěstí. TOMMASSO ROCCHI si pohrával s míčem ve vápně a připravil si ho ke střele. Jeho pokus byl však zblokován, vše ovšem proběhlo ku prospěchu věci. Teč totiž vykouzlila oblouček a míč tak přeloboval bezmocného Rafaela a zastavil se až v síti.
     
    44
    Lazio právě vstřelilo branku!

    Tak se domácí přece jen dočkali a musím říct, že po předchozím tlaku oprávněně. Na rohový kop si naběhl na zadní tyč ANDRE DIAS. Byl u míče dřív než jeho strážce a v pohodě rozvlnil míč. Rafael byl bezbranný.

    Zdeněk Plánka

    Góly: 44. Dias, 58. Rocchi, 90+. Hernanes - 61. Berrettoni, 74. D'Alessandro

    Karty:   90. Ceccarelli (VRN), 90. Berrettoni (VRN), 90+. Mareco (VRN)


    Lazio Rím: Bizzarri - Cavanda (77. Matuzalem), Diakité, Dias, Lulic, Gonzalez, Ledesma, Sculli (84. Del Nero); Hernanes, Cissé (66. Klose), Rocchi.
    Hellas Verona: Rafael - Abbate, Ceccarelli, Mareco, Esposito (90+. Pichlmann), Pugliese, Russo, Hallfredsson, Galli (55. Berrettoni), Lepiller (68. D'Alessandro), Bjelanovič.

    Rozhodca: Gianluca Rocchi