NJ Devils – Buffalo 3:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 4:1 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
New York Rangers
cz Štvrtok 29.12.2011, 01:30NHL
Partner:
     
    Střely na branku: 23:32
    Přesilové hry: 2:5
    Vhazování: 28:23
    Hity: 22:15 (04:02:02)
     
    Máme tu konec zápasu. Třetí třetina byla velmi zajímavá. Rangers byli možná lepším týmem a Caps přehrávali. Přesto to byli právě domácí, kdo těsně před koncem zásluhou Sjomina rozhodl o svém vítězství. Jezdci hýřili aktivitou, stupňovali svůj tlak, ale ke zkorigování výsledku to nevedlo. Děkuji Vám za pozornost, dobrou noc!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Puk v moci Rangers, ale za brankou Birona. Je rozhodnuto.
     
    59:15
    Dalšího okénka v obraně Rangers málem využil Sjomin. Povytáhl si puk do středu a tahem vystřelil na Birona. Jeho pokus mířil vedle Bironovy svatyně!
     
    58:47
    Caps již brání své vítězství a tribuny šílí. Pravděpodobně se dočkají dalšího vítězství svých miláčků.
     
    58:06
    U puku jsou opět Jezdci, jenomže moc času jim nezbývá a je nepravděpodobné, že by se jim podařilo ještě se stavem utkání něco provést.
     
    57:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Trochu krutá rána pro hosty. Ovečkin vyvezl po levé straně kotouč a přes celé pásmo našel ALEXANDERA SJOMINA, který svou druhou brankou v utkání zvyšuje vedení svého týmu - 4:1! Asistence: Alexander Ovečkin.
     
    56:41
    Tudíž se jim otevírají okénka v obraně. Z toho vzniklo přečíslení 2 na 1, ale ani z této možnosti ohrožení Birona nepřišlo.
     
    56:22
    Jezdci kombinují na útočné polovině.
     
    55:51
    Dubinsky zakončoval nepřesně a Caps mohli jít do přečíslení díky návratu Brouwera. Svou příležitost nedokázali využít. Rangers jdou do taháku.
     
    55:24
    Caps se konečně osvobozují a mohou jít vystřídat. Rangers se opět ujímají kotouče.
     
    55:01
    Další střela Stepana, tentokrát od modré. Elitní přesilovková formace Jezdců smaží svého soupeře v pekle.
     
    54:31
    Série přihrávek skončila u Stepana, jehož dělovku zlikvidoval Vokoun. Rangers nadále drží útočné pásmo.
     
    53:46
    Na trestnou zamířil Brouwer (WAS). Další početní výhoda pro Rangers. Washington si zbytečně komplikuje zápas.
     
    53:25
    Blíží se konec přesilové hry. U puku jsou stále hosté, přihrávají si v obranném pásmu domácích, ale Vokouna prozatím neohrozili.
     
    52:46
    Útočná snaha Rangers pokračuje. Přesto se do brejku dostali domácí, ale Bironovi se podařilo zlikvidovat útočný výpad Washingtonu. Rangers stále okupují útočné pásmo.
     
    52:01
    Branka není uznána!
     
    52:01
    Před brankou clonil Callahan a od modré střílel Richards. Jeho ránu vyrazil Vokoun právě ke Callahanovi, který puk dostal do branky. Rozhodčí ovšem půjdou prozkoumat video, zda nešlo o kopnutí.
     
    51:36
    Caps získali možnost zaútočit z brejku, kterého ovšem nevyužili. Poté se po levé straně prodíral Strepan a byl tvrdě sražen Erskinem (WAS). Hráč Washingtonu si odpyká menší trest.

    Daniel Ryl

    Góly a asistencie: 9. Johansson (Halpern), 31. Halpern (Carlson J.), 34. Sjomin (Bäckstrom, Ovečkin), 58. Sjomin (Ovečkin) - 18. Dubinsky (Callahan)


    Washington Capitals: Vokoun (Neuvirth) - Alzner, Carlson, Wideman, Hamrlík, Orlov, Erskine - Ovečkin, Backstrom, Sjomin - Johansson, Halpern, Brouwer - Chimera, Laich, Ward - Hendricks, Beagle, Knuble.
    New York Rangers: Biron (Lundqvist) - McDonagh, Girardi, Del Zotto, Stralman, Woywitka, Bickel - Anisimov, Stepan, Gáborík - Hagelin, Richards, Callahan - Dubinsky, Boyle, Mitchell - Fedotěnko, Rupp, Prust.

    Rozhodca: Kimmerly, Lee - Miller, Sericolo