Rusko U20 – Slovensko U20 3:1 (kon.)
koniec
Rusko U20
3:1 (-:-, -:-, -:-)
Slovensko U20
Štvrtok 29.12.2011, 04:00 • Scotiabank Saddledome • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Partner:
     
    Tento zápas bol dve tretiny pre Slovákov otvorený, dve tretiny živili nádej na získanie bodov. Prišla však posledná časť hry a nešťastné góly Ruska znamenajú teda prehru, no mladí Slováci sa nemajú za čo hanbiť. Predviedli obetavý výkon a chýbalo málo aby sa im podarilo to, o čom snívali. Rusko si pripisuje do tabuľky skupiny A tri body. Prajeme ešte príjemné prežitie dňa ! (06:25:57)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Nič podstatné sa v priebehu dvoch minút nestalo, Slovíáci sa bijú o puk, už keď ho aj získajú, nepodarí sa im ohroziť bánku Ruska.
     
    57:14
    Oba tímy začínajú mať nervóznejši prejav s prichádzajúcim záverom zápasu.
     
    56:29
    Igor Ozhiganov smeruje na trestnú lavicu. Začína sa presilová hra Slovenska.
     
    54:31
    Rusko dalo gól!
    NIKITA GUSEV sa natlačil pred bránku Slovenska a poľahky zasúva puk za Šimbocha. Táto strela bola veľmi šikovná, pretože brankár nebol schopná zakriť si poriadne priestor bránky. Asistencia : Mikhail Grigorenko.
     
    54:20
    Hra k záveru stráca svoju kvalitu, bude to ešte zaujímave.
     
    53:09
    Mráz sa snažil natlačiť sa k bránke, nepodarilo sa mu dostať puk do medzikružia prízemnou prihrávkou.
     
    52:16
    Tomáš Jurčo si ešte nieo vysvetľoval s obracom Ruska, ten sa nedáva vyprovokovať, nakoniec sa však Rus nedal vyprovokovať.
     
    52:02
    Puk je stále zväčša len v strednom pásme, ani Slovensko ani Rusko sa nevie dostať do pásma.
     
    50:03
    Rusi akoby boli spokojní s daným stavom, ak sa tlačia dopredu, tak len individuálne, ich hra stratila za posledné dve minúty tú snahu, ktorá ich zdobila v prvej a druhej časti hry.
     
    48:41
    Slováci sa hrajú s pukom po rohoch hracej plochy, no táto hra sa im ale nevyplatila, strácajú puk po dlhom čase držaní puku pri mantineloch.
     
    47:45
    Rusi si stále neodpúšťajú tú individuálnosť, ktorá kazí ich hru. To Slovákom len vyhovuje, keďže sa následne ľahko dostávajú k puku.
     
    46:34
    Momentálne sa hrá zo strany na stranu bez výraznejšieho ohrozenia bránky na oboch stranách.
     
    44:29
    Rusko je už pokojnejšie, do hláv hráčov Ruska prišlo uspokojenie z daného stavu, uvidíme, či sa podarí Slovákom odpovedať.
     
    43:40
    Závan pred bránkou Slovenska vyriešil znova dobrým zákrokom Šimboch.
     
    41:45
    Rusko dalo gól!
    Po vhadzovaní sa puk dostáva k modrej čiary k hráčovi menom MIKHAIL NAUMENKOV. Ten strieľa zápästím na Šimbocha, ten nič nevidel a puk sa dostáva do bránky Slovenska. Asistencia : Ignat Zemchenko.
     
    41:44
    Rusko v plnom počte.
     
    41:11
    Mráz znova vyskúšal pozornosť Morozova, následne došlo aj k dorážke, keďže Morozov vyrazil puk pred seba. Dorážka však bola nepresná.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 25. Ozhiganov (Yakupov, Kosov), 42. Naumenkov (Zemchenko), 55. Gusev (Grigorenko) - ?. Bubela


    Rusko U20: Makarov ( Vasilevski ) - Sergeyev, Arzamastsev - Antipin, Ozhiganov - Zheldakov, Nesterov - Naumenkov, Isangulov - Apalkov (A), Barbashev, Kuznetsov (C)- Telegin, Yakupov, Khokhlachev - Gusev, Kucherov, Grigorenko - Kulikov, Zemchenko, Kosov
    Slovensko U20: Šimboch ( Riečický) - Marinčin, Gernát - Jánošík, Čerešňák - Trška, Čajkovský - Bezuška, Kurali - Mráz, Jurčo, Chovan - Toman, Tvrdoň, Bubela - Bene (A), Dolnik, Matoušek (C)- Hindoš, Ďaloga, Daňo

    Rozhodca: Piechaczek, Zalaski - Sormunen, Woodworth