Třebíč – Písek 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Šumperk 2:3 (po s.n.) | Olomouc – Most 3:1 (kon.)
Beroun – Ústí n/L 5:4 (po s.n.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 5:4 (po s.n.)
po s.n.
Medvědi Beroun 1933
5:4 (1:1, 3:1, 0:2, 0:0 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 21.12.2011, 18:00 • ZS Beroun • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    Beroun právě vstřelil branku!
    Rozhodující nájezd a bonusový bod domácím připisuje DAVID JONÁŠ.
     
    47:01
    Lvi právě vstřelili branku!
    Kovář vyslal kotouč do jízdy na LUKÁŠE HANDLOVSKÉHO, který se trefuje pod horní tyč Furchovy branky, domácí gólman si na kotouč sice sáhl, ale ten stejně zapadl do branky. Asistence: Robin Kovář.
     
    44:48
    Lvi právě vstřelili branku!
    Handlovský vyhrál vhazování a kotouč se dostal k JIŘÍMU SUCHÉMU, který střelou k tyči snižuje náskok Medvědů. Asistence: Ondřej Holomek, Lukáš Handlovský.
     
    37:50
    Lvi právě vstřelili branku!
    Šagát našel dobře postaveného JAROSLAVA ROUBÍKA, který se trefuje za záda Furcha. Asistence: Martin Šagát.
     
    30:37
    Beroun právě vstřelil branku!
    DAVID JONÁŠ proměňuje trestné střílení střelou nad pravý beton.
     
    29:01
    Beroun právě vstřelil branku!
    Kupec se dostal ke kotouči po vhazování ve středním pásmu, po chybě hostujících obránců, vystřelil na Faltera, který kotouč vytěsnil, ale obránce si kotouč bruslí tečoval do vlastní branky. Gól je připsán nejblíže stojícímu hráči a tím je MICHAL PAVEL. Asistence: Martin Kupec.
     
    21:04
    Beroun právě vstřelil branku!
    Žejdl vyhrál vhazování, kotouč se dostal ke Špeldovi, který vypálil z první a DAVID ŠVAGROVSKÝ krásnou tečí přímo před Falterem zvyšuje náskok Medvědů. Asistence: Lukáš Špelda, Lukáš Žejdl.
     
    17:31
    Lvi právě vstřelili branku!
    Hosté se dostali do útoku, Furch střelu od modré vyrazil, ale byl moc vyjetý z branky, následně se kotouč motal v brankovišti, ale těsně za brankovou čáru jej dorazil až DANIEL BOHÁČ. Asistence: Miloslav Čermák.
     
    10:55
    Beroun právě vstřelil branku!
    Rubeš našel rozjetého PAVLA KLHŮFKA, který střelou pod víko otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Tomáš Rubeš, Jiří Jebavý.

    David Havlík

    Góly a asistencie: 11. Klhůfek (Rubeš, Jebavý), 22. Švagrovský (Špelda, Žejdl), 30. Pavel (Kupec), 31. Jonáš, ?. Jonáš - 18. Boháč (Čermák), 38. Roubík (Šagát), 45. Suchý (Holomek, Handlovský), 48. Handlovský (Kovář)


    Medvědi Beroun 1933: Furch - Sobotka. Špelda, Barák,. Jebavý, Jonáš, Hertl, Veselý, Soldán, Pavel, Švagrovský, Kupec, Stromko, Hašek, Rubeš, Vlček, Žejdl, Doležal, Poletín, Dalecký, Klhůfek
    HC Slovan Ústí nad Labem: Falter - Suchý, Černý, Klobouček, Gureň, Husák, Holomek, Boháč, Čermák, Rod, Pazourek, Laš, Roubík, Šagát, Handlovský, Kovář, Třetina, Ludvík, Sklenička

    Rozhodca: Čech - Kreuzer, Polonyi