Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:2 (po s.n.) | Michalovce – Topoľčany 3:4 (po s.n.) | Senica – Prešov 6:3 (kon.)
Trnava – Spišská N. Ves 2:7 (kon.) | Detva – Piešťany 1:3 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 16.12.2011, 18:00 • Zimný štadión Detva • 1. liga nadstavba o Play-off (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    Rozhodca dlho váhal, či posúdi tento moment ako nedovolený, nakoniec však vylučuje. Za vyhodenie puku odchádza na trestnú lavicu Zošiak, nasleduje presilová hra hostí.
     
    51:38
    Jozef Haring sa dostáva k puku, keď chybuje v rozohrávke Michal Šiška, Haring sa ocitá sám pred brankárom Detvy a strieľa len do jeho výstroje.
     
    48:39
    Detva dala gól!
    MILAN ČANKY predsalen na dvakrát prekonáva doteraz bezchybného Ondrejku, keď pri druhej strele už bol bezmocný a ležal na ľade. Asistencie: Zuzin, Kóňa.
     
    45:36
    Chneider odchádza na trestnú lavicu a je prvým vylúčeným hráčom hosťujúceho tímu, dostáva trest za hákovanie.
     
    43:04
    Piešťany dali gól!
    BRALISLAV JÁNOŠ krásne nachádza nekrytý priestor pod brankárovou vyrážačkou a zvyšuje náskok svojho tímu. Asistencie : Tomáš Bučka, Jozef Ondrejka.
     
    36:47
    Piešťany dali gól!
    Z ľavého kruhu prekonáva Lipnického krásnou strelou MICHAL PEŠKO, puk končí zvnútra pri pravej tičke. Asistencia : Marek Lisoň, Tomáš Bučka.
     
    35:59
    Martin Chylo spracováva puk v medzikruží a ocitá sa sám pred brankárom domácich ! Jeho blafák však bol príliš dlhý a puk tak končí za bránkou.
     
    31:13
    Piešťany dali gól!
    Piešťany predviedli krásny a hlavne rýchly protiútok ! JOZEF HARING je posledný pri puku a krásnou strelou prekonáva vychladnutého Lipnického. Asistencie : Ján Románek, Michal Peško.
     
    26:39
    Paciga strieľal z medzikružia, Ondrejka jeho strelu vyráža, k puku sa dostáva Zorvan a spoza bránky posiela puk pred ňu, tam sa puk odrazil od obrancu hostí a puk mieri do bránky ! Všetko však zachraňuje skvelý Ondrejka, ktorý rýchlo reaguje na túto situáciu a chytá puk do svojej lapačky.
     
    21:45
    Peško vynikajúco strieľa z ľavého kruhu do ľavého horného rohu bránky Lipnického, ten však vyťahuje parádny zákrok a vyráža strelu mimo priestoru bránky, hosťujúci hráč sa hnevá teraz sám na seba.
     
    11:09
    Pokojný priebeh hry teraz prerušuje striedačka Detvy, domáci totiž hrali šiesti, trest príliš veľa hráčov na ľade si odsedí Zuzin.
     
    10:12
    Prekrásnu prihrávku od modrej čiary pred bránku nepremieňa v gól osamotený Zuzin ! Ten strieľa len do betónov vynikajúceho Ondreku a stav sa tak nemení.
     
    05:57
    Kóňa spolu s Pulišom sa postarali o zmätok pred bránkou hostí, dostali sa totiž do prečíslenia po hrubej chybe obrancu Piešťan, ten však svoju chybu nahradil a kryl priestor bránky telom, keď už Ondrejka ležal bezmocný na ľade.

    Marian Fiam


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 49. Čanky (Zuzin, Kóňa) - 32. Haring (Románek, Peško), 37. Peško (Lisoň, Bučka), 44. Jánoš (Bučka, Ondrejka)


    HK DOXXbet Detva: Lipnický ( Trebuľa) - Šiška, Neumann - Hataš, Dvořák - Zošiak, Škvarka - Paciga, Mahdalík (A), Zorvan - Puliš, Kóňa (C), Čanky - Rehuš, Petro, Škvarka
    ŠHK 37 Piešťany: Ondrejka (Fumač) - Bokroš, Bučka - Urban, Kolník - Schneider, Hruška - Vrána, Mrázik - Jánoš, Mišura, Pupák - Haring (A), Peško, Románek (C)- Ručkay, Mertel, Chylo - Lisoň, Mihálik, Klčo

    Rozhodca: Štefík - Zvrškovec, Lajčiak