Lipt. Mikuláš – Bardejov 3:2 (po s.n.) | Michalovce – Topoľčany 3:4 (po s.n.) | Senica – Prešov 6:3 (kon.)
Trnava – Spišská N. Ves 2:7 (kon.) | Detva – Piešťany 1:3 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
Piatok 16.12.2011, 18:00 • Zimný štadión Detva • 1. liga nadstavba o Play-off (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Toto stretnutie neprinieslo veľa gólov, no videli sme bojovnú hru hlavne zo strany domácich. Po dvoch góloch hostí prišiel útlm na strane Detvy, tí sa dlho nevedeli spamätať. Prebudil ich paradoxne až tretí gól hostí, ktorý dosiahol Jánoš. Po ňom totiž prišlo zníženie v podaní Milana Čankyho. V ďaľšom priebehu hry sme už nevideli gól, Piešťany tak vyhrávajú na ľade Detvy a berú si domov všetky tri body. Prajeme ešte príjemný zvyšok dňa !
     
    59:06
    Michal Peško vysiela nahodený puk pred bránku Lipnického, ten ale vystihuje jeho zámer a hádže sa do trajektórie puku, aby ho následne chytil do svojej lapačky. Tento krásny hokejový moment sa páčil aj divákom.
     
    58:21
    Čanky získava puk po vyhodení Zošiaka, Milan Čanky však stráca puk a hostia sa hrnú do protiútoku.
     
    57:39
    Petro schytal puk do tváre, hra je prerušená.
     
    57:38
    Detva v plnom počte.
     
    55:49
    Rozhodca dlho váhal, či posúdi tento moment ako nedovolený, nakoniec však vylučuje. Za vyhodenie puku odchádza na trestnú lavicu Zošiak, nasleduje presilová hra hostí.
     
    55:09
    Domáci sa znova rovnakým spôsobom dostávajú do pásma, podarilo sa im nebezpečne vystreliť, strelu vyráža Ondrejka a všetko rieši vyhodením puku cez všetky čiary obranca hostí.
     
    54:03
    Domáci zahrali na jeden dotyk a s ľahkosťou dostávajú puk pred Ondrejku, ten však puk chytá, domáci získavajú aspoň pásmo zásluhou vhadzovania pred brankárom hostí.
     
    53:02
    Michal Šiška krásne strieľa zápästím z medzikružia po rýchlej akcii domácich, brankár Jozef Ondrejka nakoniec puk vyráža, no Šiškova strela mu narobila veru starosti.
     
    51:38
    Jozef Haring sa dostáva k puku, keď chybuje v rozohrávke Michal Šiška, Haring sa ocitá sám pred brankárom Detvy a strieľa len do jeho výstroje.
     
    48:39
    Detva dala gól!
    MILAN ČANKY predsalen na dvakrát prekonáva doteraz bezchybného Ondrejku, keď pri druhej strele už bol bezmocný a ležal na ľade. Asistencie: Zuzin, Kóňa.
     
    47:59
    Bučka si zhadzuje rukavice a chytá si tvár, odchádza na striedačku, domáci hráč mu pravdepodobne sekol po nose hokejkou, rozhodca však nevylučuje.
     
    47:36
    V presilovej hre domáci nič nevymysleli, na Ondrejku nevyslali ani jednu strelu, hostia v plnom počte.
     
    46:19
    Detva sa sama vyltačuje z pásma, keď nepresne nahrával jeden z útočníkov domácich.
     
    45:36
    Chneider odchádza na trestnú lavicu a je prvým vylúčeným hráčom hosťujúceho tímu, dostáva trest za hákovanie.
     
    44:45
    Obrana hostí teraz zablokovala dôželitú finálnu prihrávku Detvy, keď by sa jeden z útočníkov domácich ocitol sám pred prázdnou bránkou.
     
    43:04
    Piešťany dali gól!
    BRALISLAV JÁNOŠ krásne nachádza nekrytý priestor pod brankárovou vyrážačkou a zvyšuje náskok svojho tímu. Asistencie : Tomáš Bučka, Jozef Ondrejka.

    Marian Fiam


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 49. Čanky (Zuzin, Kóňa) - 32. Haring (Románek, Peško), 37. Peško (Lisoň, Bučka), 44. Jánoš (Bučka, Ondrejka)


    HK DOXXbet Detva: Lipnický ( Trebuľa) - Šiška, Neumann - Hataš, Dvořák - Zošiak, Škvarka - Paciga, Mahdalík (A), Zorvan - Puliš, Kóňa (C), Čanky - Rehuš, Petro, Škvarka
    ŠHK 37 Piešťany: Ondrejka (Fumač) - Bokroš, Bučka - Urban, Kolník - Schneider, Hruška - Vrána, Mrázik - Jánoš, Mišura, Pupák - Haring (A), Peško, Románek (C)- Ručkay, Mertel, Chylo - Lisoň, Mihálik, Klčo

    Rozhodca: Štefík - Zvrškovec, Lajčiak