Salzburg – Admira Wacker Mödling 2:1 (kon.)
koniec
FC Salzburg
2:1 (2:1)
Admira Wacker Mödling
cz Nedeľa 11.12.2011, 16:00Rakúska Bundesliga
     
    44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je úchvatný obrat v podání salcburských fotbalistů! Jakob Jantscher přesně našel hlavu STEFANA MAIERHOFERA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil.
     
    41
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, co teď dokázal vyrobit GERNOT PLASSNEGGER! Centr, který letěl do pokutového území Admiry totiž hlavičkoval svému brankáři. Ten ale záměr nepochopil a míč skončil až v hostující brance.
     
    15
    Admira právě vstřelila branku!
    Trenkwalder se dostává na začátku utkání do vedení! Postaral se o to český fotbalista PATRIK JEŽEK. Vše ale začal Issiaka Ouedraogo, který ze svého repertoáru vykouzlil skvostnou přihrávku do běhu právě Ježkovi. Ten se nikterak neukvapil a technickým obloučkem překonává domácího muže v rukavicích.

    Sanny Muharem

    Góly: 41. Plassnegger (vla.), 44. Maierhofer - 15. Ježek

    Karty:   63. Jantscher (SLZ), 64. Leonardo (SLZ) - 16. Plassnegger (TRK), 26. Drescher (TRK), 27. Ouedraogo (TRK), 34. Schwab (TRK), 58. Mevoungou (TRK), 65. Auer (TRK), 83. Sulimani (TRK)


    FC Salzburg: Walke – Hinteregger, da Silva, Jefferson (46. Lindgren), Leonardo (90. Cziommer) – Švento, Leitgeb, Jantscher, Hierländer – Zarate (69. Teigl), Maierhofer
    Admira Wacker Mödling: Tischler – Plassneger, Dibon, Drescher, Seebacher (72. Sabitzer) – Auer, Toth, Schwab, Ježek – Hosiner (46. Mevoungou), Ouedraogo (79. Sulimani)

    Rozhodca: Lechner – Hoxa, Felligner