Washington – Toronto 4:2 (kon.) | NJ Devils – Montreal 1:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
cz Sobota 10.12.2011, 01:00 • Verizon Center • NHL
Partner:
     
    58:41
    Washington právě vstřelil branku!
    A borci v červených dresech dělají dlouhý krok za výhrou! Že by opět přesilovka? Ano, navíc to je hattrick! DENNIS WIDEMAN dostal přesný pas na volej a přízemní ranou od modré se poprvé v kariéře zapsal mezi třígólové kanonýry NHL. Čepice létají na led, sběrači mají plné ruce práce. Asistence: Nicklas Backstrom, John Carlson.
     
    53:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A zřejmě se nám schyluje k dramatickému závěru! CODY FRANSON zachytil kotouč přesně na modré čáře a švihem jej poslal směr Vokoun. Trochu překvapivě se puk zastavil až v síti, český brankář nestihl reagovat. Pověstná jiskra naděje je vykřesána! Bez asistence.
     
    38:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington dvojnásobnou přesilovku využívá na poslední chvíli. Wideman se na vrcholků kruhů neukvapil, ač měl výhodnou pozici ke střele, a nahrál přesně na hůl NICKLASE BACKSTROMA, který lehkou tečí usměrnil puk za záda ležícího Reimera - 3:1. Asistence: Dennis Wideman a Alexander Sjomin.
     
    32:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto sice přesilovku nevyužilo, ale hráče v bílém to teď nemusí vůbec mrzet. Smolný moment pro Tomáše Vokouna. PHIL KESSEL nejprve zavezl kotouč k brance, poté ji objel a do kasy dorazil kotouč, který přes Vokounova záda dopravil do brankoviště dotírající Lupul - 2:1. Asistence: Tyler Bozak a Joffrey Lupul.
     
    21:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí opět využívají přesilovou hru! Trenér Hunter našel střelce, který zatím nahrazuje Ovečkina a spol. DENNIS WIDEMAN napřáhl na modré a tvrdou bombou prostřelil aspoň pět hráčů před sebou i brankáře Reimera. Ten mohl jen doufat, že puk nepůjde do branky, vidět jej nemohl ani náhodou. Asistence: Alexander Ovečkin a Brooks Laich.
     
    12:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Půl minuty stačilo Washingtonu k využití přesilovky! Kotouč se před Reimerem odrážel všemi směry, až ho Knuble poslal na pravý kruh k holi DENNISE WIDEMANA, jenž prudkou ranou propálil brankáře Toronta - 1:0. Asistence: Mike Knuble a Nicklas Backstrom.

    David Záruba

    Góly a asistencie: 13. Wideman (Knuble, Backstrom), 22. Wideman (Ovečkin, Laich), 39. Backstrom (Wideman, Sjomin), 59. Wideman (Carlson, Backstrom) - 33. Kessel (Lupul, Bozak), 54. Franson


    Washington Capitals: Vokoun (Neuvirth) - Alzner, Carlson, Erskine, Wideman, Hamrlík, Orlov - Sjomin, Backstrom, Ovečkin - Halpern, Johansson, Brouwer - Ward, Laich, Chimera - Eakin, Perreault, Knuble

    Trenér: Dale Hunter

    Toronto Maple Leafs: Reimer (Gustavsson) - Gunnarsson, Phaneuf, Liles, Franson, Schenn, Gardiner - Kessel, Bozak, Lupul - Armstrong, Grabovski, Kuljomin - Crabb, Connolly, MacArthur - Dupuis, Steckel, Frattin

    Trenér: Ron Wilson

    Rozhodca: Mike Hasenfratz, Francois StLaurent - Pierre Racicot, Dan Schachte

    Diváci: 18506